Борисов: Зеленски очакваше военната ни помощ, получи меч. Конфузно!

В момента имаме кабинет на външните работи
Обновена: 27 фев 2024 18:23 | 27 фев 2024 17:57, Александър Попов
247
Борисов: Зеленски очакваше военната ни помощ, получи меч. Конфузно!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

“В момента имаме кабинет на външните работи. Ако погледнете колко народ се извървя в Париж, в Украйна и някак си всичко, което касае хората в България мина на заден план по темата външни работи. Превърнахме се в пътуващи министри, от които научаваме какво ще се случи в България”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг.

“Генералният алианс на НАТО каза, че няма план за пращане на войски в Украйна”, увери Борисов.

Той отправи критики към министрите.

“В желанието за самохвалство, за самоизтъкване Тагарев си пусна снимка, че ще пътува. Не разбирам това изтъкване пред западните ни партньори. БТР-те са пуснати от МВР, но са си още тук, а ние ходим и подаряваме мечове”, възмути се Борисов и продължи: “Ти отиваш на посещение с неизпълнени ангажименти. С каква оценка Тагарев ми маха от Версай да ме поздравява. Първо ще си изпълним ангажиментите досега, а тогава ще поемаме други”, коментира Борисов.

“Помолил съм Габриел в последната графа на оценката на министрите да има и отчет. Милена Стойчева 46 нощувки в чужбина, Кирил Вътев 24, Иванка Шалапатова 30, Зарица Динкова над 50-това са истински министри”, каза Борисов.

Той коментира визитата на премиера Николай Денков в Киев.

"Зеленски очакваше военната помощ, която българският парламент гласува, а получи меч. Доста конфузно се получи в последствие. Но който се занимава с външни работи, трябва да се готви малко повече, когато се правят подобни важни визити", каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
4
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 2 месеца
България винаги е била Неутрална Държава в 1 и 2 СВ .Ние сме всички РОДА , тоест - караме се кой да вземе Бащиното Имане , опре ли до Война всички сме на крака . В тази връзка - кои са Братовчедите на Еврото и Нотариуса , кои са Калъфите които изнасят Инсулина за Децата ? Тях трябва да ги вкараме в Затвора Първо , после за Украйна да Мислим . Има Деца в България които умират в Момента без Инсулин .
138
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Когато се ротират Сапунджиев физикохимика им с помакинята, ние с г-н ГЕОРГИ, ВАЛЕРКАТА и приятелите ни, ще им го завъртим хорого около Седмочислениците. Ако пък, ни я засвирят ръчениците, и тях ще им ги изиграем. Направиха ни на маймуни. Сега е просто наш ред да ги. Някакъв си пожарникар от Банкя. С тласували за партията му около 10 % иска да управлява БЪЛГАРИЯТА НИ. Той, дори и бай Тошото му беше по-добре от него.
137
3
 
6
 
! Отговори
БацеПропуснаТокмака? преди 2 месеца
Химическото световно чудо се оказва май солиден и неразтворим компот симулирайки че са го дигнали от трапезата на КГБ за да иде до Киев и Зеленски да съсече. Ама като видял ония Ключкоарите, боксингяците де, дал задна Троцка стъпка и подарил тенекето на Зелениубиец, намигвайки му как ХараКирно да си завре хаджара в корема и с бързо КирноХарно да се изкорми и починеотсмъртчрезумиране. Баце, кой аджеба вербова тоя менделеев таблоид ама от най малката с мънаните квадратчета менделеевка табличка? А?
136
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
139 - такива като Зеленски ги заравят като кучета.
135
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А във ЮТУБ има клип "Денков сви ушите след разговор със Зеленски и Макрон".
134
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бокич, а ти помниш ли кога прати Плeвнята да занесе двуметрово великденско яйце на Папата? А знаеш ли че Папата хич не му трябвало и се чудил в кое мазе на Ватикана да го завре. Хич не си крий мутрата. Вси Българе сте ггьонове като за световно
133
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Зеленски има нужда само от ковчег....
132
1
 
18
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 2 месеца
Бокич, пушката, мешката, кубинките и въшкарника те чакат. Ти ще си военната помощ. Ние не щем!
131
0
 
26
 
! Отговори
Г-на от Хаити преди 2 месеца
Борисов е един наведен човек
130
3
 
6
 
! Отговори
ВиетнамскиЧенчаджия преди 2 месеца
133 Ще играеш под гьостерицата содомит руски
129
15
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
650000 БЪЛГАРИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ
128
3
 
15
 
! Отговори
7 те джуджета преди 2 месеца
Още батето Славков беше казал че Толупа работи за Американците и че е предатал
127
1
 
4
 
! Отговори
Бизнес преди 2 месеца
Ще я играя ръченицата със сексапилната му счетоводителка на г-н Георги от Никар. Ной пък, както и охранителят му, с тези от на г-н Валерката Русинов. Тези от банките даси ги играят по сами. Ние си ги разбираве валутните двойки, за разликаот тях. Честита 2024 на търговците на валути. Всофия све само около хиляда.
126
1
 
4
 
! Отговори
Спорт, 2024 преди 2 месеца
Съвсем нормално си Жорката от Никар, както и фирмата му НИКАР ДА СИ Е НОМЕР 1. От химическите и търговските, с 1 е тазина г-н Валерката г-н РУСИНОВ. С тях двамаат си правя бизнеса от над 30 г. Честита пприятели. Около МВР-то им ще го ициграем. Може и около :-мо числениците да е. Ще ги преебем. Ибочща не сесъмнявайте в това. Специалните поздрави са за охранителят им на Некар. Ами, и той е бивш великолепен футболист.
125
3
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Избори Борисов и ново презареждане шарлатаните алчните властолюбивите нямат място в парламента
124
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ТикВа дай 5 милиарда на Зеления еврей :)))
123
6
 
2
 
! Отговори
Хипепринфлация, 1996 преди 2 месеца
Ами, ще го позлатим г-н ГЕОРГИ. СОБСТВЕНИК НА НИКАР. Това на граф Игнатиев. Не знам само дали неговите или моите приятели са повече. Но пък, признавам си, че той ги разбиранещата с валутите по-добре от мен. Но пък, само той и никой друг, в нашата си и родната ни българията ни. Ами, Жоро, наистина бягам от левовете като дявол от тамян. А и като всяко правило, и това си има едно изкления. През 1996 г. обмених долари за левове. Просто ми трябваха тогавашните левчета с многото нули.
122
2
 
8
 
! Отговори
До баща ти 122 преди 2 месеца
Освен това във връзка с меча Денков каза, че Хан Кубрат е дошъл от украинските земи или нещо подобно :)
121
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И това му е много......Абе, баце, абе про...дажници....като наближат изборите ВИКАЙТЕ УКРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ВМЕСТО НАС! Не ви е срам, без...родници!
120
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бацката е саде финансист , л..но да срешне ще го открадне и ще го превърне в активи в офшорна сметка , що се занимава с Украйна не ми е ясно , не му е силата там , но ползва случая да натрие нослетата на ПП-ейската сбирщина с лют пиперец и да омотае някой заблуден поддръжник .