Борисов: Зеленски очакваше военната ни помощ, получи меч. Конфузно!

В момента имаме кабинет на външните работи
Обновена: 27 фев 2024 18:23 | 27 фев 2024 17:57, Александър Попов
247
Борисов: Зеленски очакваше военната ни помощ, получи меч. Конфузно!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

“В момента имаме кабинет на външните работи. Ако погледнете колко народ се извървя в Париж, в Украйна и някак си всичко, което касае хората в България мина на заден план по темата външни работи. Превърнахме се в пътуващи министри, от които научаваме какво ще се случи в България”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг.

“Генералният алианс на НАТО каза, че няма план за пращане на войски в Украйна”, увери Борисов.

Той отправи критики към министрите.

“В желанието за самохвалство, за самоизтъкване Тагарев си пусна снимка, че ще пътува. Не разбирам това изтъкване пред западните ни партньори. БТР-те са пуснати от МВР, но са си още тук, а ние ходим и подаряваме мечове”, възмути се Борисов и продължи: “Ти отиваш на посещение с неизпълнени ангажименти. С каква оценка Тагарев ми маха от Версай да ме поздравява. Първо ще си изпълним ангажиментите досега, а тогава ще поемаме други”, коментира Борисов.

“Помолил съм Габриел в последната графа на оценката на министрите да има и отчет. Милена Стойчева 46 нощувки в чужбина, Кирил Вътев 24, Иванка Шалапатова 30, Зарица Динкова над 50-това са истински министри”, каза Борисов.

Той коментира визитата на премиера Николай Денков в Киев.

"Зеленски очакваше военната помощ, която българският парламент гласува, а получи меч. Доста конфузно се получи в последствие. Но който се занимава с външни работи, трябва да се готви малко повече, когато се правят подобни важни визити", каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
12
 
9
 
! Отговори
Варанасиев преди 2 месеца
права е тиквата в този случай.
158
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Денков подъри меч на Зеленски да си направи харакири.
157
6
 
15
 
! Отговори
ЗАВИСТ преди 2 месеца
Защо Бб скача,че Денков ходи тук и там?Голяма завист го тресе,защото той като председател на комисията по външните работи не и излизал извън страната и това яко го нервира.А защо Габриел не го взима със себе си-никой не пита.на какво ниво се е свела политиката-кой къде ходил и защо,а накъде ще вървим как ще се позиционираме в този труден свят-никой не коментира.Ама иначе уж всички мислят и работят за хората,начело с Пеевски.Пародия на държава и общество сме,а се сърдим на другите,че не ни искат.
156
6
 
17
 
! Отговори
акуд преди 2 месеца
тагарев да подаде оставка на ротацията, по семейни причини.
155
16
 
1
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
Вие българите сте никой даже на картата никой не Ви знае добре, че е Украйна да казваме че се намира отдолу и едвам се вижда, Вие ли ще ни помогнете. Първо се оправете на картата после помагайте следва смях......отговор последвал Няма ли да се интересуваш от мнението на президента Ви в Украйна. - Който дойде в Украйна ще стане на слънчоглед. - Няма нужда нали отказахте вече!!!! -Да моето мнение е на 75% или 80% от Украинците, а Президента мисли като нас. " Г-н Борисов явно не знае Украина.
154
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Борисоф се подготвяше за външни срещи с теглене на майни и закани за подаръци с 200
153
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Борисоф се подготвяше за външни срещи с теглене на махни и закани за подаръци с 200...
152
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Очаквал той? Големи шамари му трябват на Зеленски, ако трябваше , щях да лазя и се моля, но нямаше да допусна да избият народа ми, а не да искам още и още оръжия!
151
3
 
13
 
! Отговори
До Борисов преди 2 месеца
Баце, сваляй ги тия час по-скоро, че ще ни вкарат във война, може и трета световна да направят, държавата унищожиха, но ТИ ги държиш там и НОСИШ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ НАРАВНО С ТЯХ! Това е правителство на 3 коалиции - герб, ппдб и дпс! Така че ги свали и помогни да оправим част от бакиите или и ти ще тттрябва да плащаш! И Доган! Не се прави на опозиция! Хората не ви се връзват на театъра и само дразните повече! Ако искаш да направиш добро - сваляй ги още сега! Утре може да е късно и фатално за БГ!
150
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това нещо няма ли да се пенсионира.
149
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не звучи ли това нелепо от устата на човек,който подаряваше кученца на Путин,а?Оди си го искай обратно,ако е живо още.Ще станеш герой от световна величина.Ха-ха,Бойкоо,ти като поклонник на Винету,сигурно щеше да прибавиш и лък и сноп стрели сигурно,по индиански тертип?Смях.
148
4
 
13
 
! Отговори
Миле преди 2 месеца
Не меч , а копие! Сега може да го мята по рашъните , които имат само кинжали .....къси ножки хахаха бат боко каква военна помощ може да чака този смесшик от държава пародия като България ? До лятоска сво то ще е приключило Одеса ще е руска и укрите ще могат да си плакнат микозата само на българското черноморие , *** не за дълго , че почна да ни писва от тях ...и от вас също
147
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
само жалък продажен еуророзов хатлантик може да измисли "умнотии" като 152-ри
146
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разкажи как пращахте хърватски шпиони и банди срещу хората в чужбина, които не са ви удобни, как ги вкарвахте с насилие в бусове в страната и чужбина, разкажи колко народ беше избит през управлението ви, кажи си Бибииии(!) Борисов как се покри с трупове страната през управлението ви и как манипулирахте хората с майнд контрол и си играехте с тях, без те дори да подозират и ги разболявахте или убивахте! Кажи си, бе убиецо, не се спотайвай, мястото ти не е в парламента, а в затвора!
145
2
 
9
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Зеленчука очевАдно не е разбрал намека на другаря майор Денков от ДС, мечът който му беше подарун е намек Зеленчука да си направи Харакири!!! -)))))
144
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трудно се излиза от такива ситуации. На времето сдъвка и изплю слугата си Влади Горанов /от Списъка Магнитски/. Веднага след това със Сачева казаха, че не познават такъв човек. Сега сдъвка и изплю безумеца Христо Иванов. Последният от три дни е изпаднал в нещо като делириум тременс. Преди това - сдъвка някои от Реформаторския блок и от патриотите. Избираше си главни прокурори, а след това в подходящия момент ги сдъвкваше и изплюваше без да му мигне окото. Но с "Магнитски" ще е много трудно.
143
3
 
4
 
! Отговори
Играджиите преди 2 месеца
Този знае какво да прави като няма пари. Дори и Пеевски знае. Дупетата им са готини. Широки. ЧЕСТИТА 2024 НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИТЕ КАТО МЕН. Чакаме ги да се ротират и симетрират. Ние пък, ше им ги завъртим хората. Кои къдетоса. Като на 2 Юни, но не точно така. Ше им ги ициграем. ПРОСТО, защото си ги можем. За разлика от техните политики. Хайде СИБИЛЕ.
142
1
 
5
 
! Отговори
Пари няма преди 2 месеца
Редовните правителстав го арестуват, а тези временните, които раждат след 9 месеца го помилват. Както и папите им във Ватикана са го милвали. Така е такива като него и Ицето им Стоичков. Още ги мислят за някакви си звезди, а те са обикновени нещастници, които си профукаха парите. За товасе се хванали за БФС като кучета за кокали. Само Наското им Сираков се чуди каква да прави с акциите от Левскито му. Ами, дори и г-н Васил Божков се върна, а те го арестуваха и него.
141
1
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯТА НИ преди 2 месеца
Този кога ще го арестуват отново ? Тогава, БЪЛГАРИЯГТА НИ ОТВОНО ЩЕ ПРАЗНУВА КАТО ЗА НАЦИОНЕЛЕН ПРАЗНИК. Както и когато го погребваха Ахмеда им Доган от ДПС. Само Пеевски не е разбрал, че са го убили. Така е с помацитекато него. Може и помакинята му да не е .
140
1
 
9
 
! Отговори
Милионер преди 2 месеца
То, нали председателят на Н им събрание е от неговата партия. Дори и сапунджиев беше ог тях. Те ходиха в Украйна, а този като фурнаджийска обърна плочата. Обиконвено всеки човек има две страни- Една добра и една лоша. Този е с две лоши. А пък, малката Еми от Барселона имсе пада леля на внуците му. Честита 2024 г. мутро нещастна. Така е с куки като теб.