Добрев иронизира Петков за раждаемостта, намеси и Лена

Следял дистанционно хвалбите на ПП и се радвал
1 апр 2024 09:20, Нели Христова
180
Добрев иронизира Петков за раждаемостта, намеси и Лена
Снимка: БГНЕС

"Следя дистанционно хвалбите на "промяната" от последните дни и не мога да се нарадвам... Всичко е цъфнало и вързало! Най-много се впечатлих от това как за пръв път, благодарение на "Продължаваме промяната" се обърнал тренда и раждаемостта скочила! Представяте ли си?!

Отворих статистиката и какво да видя?! Новородените през 2023 година са по-малко от която и да е година преди това в най-новата история на България. Отрицателен рекорд! За пръв път новородените падат под 50 000 (точно 49 610 през 2023).

Как може да лъжат по този безобразен начин дори за човешкия живот?"

Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

"После се сещам, че Лена роди през 2023 и това събитие може да се е сторило толкова положително на Кирил Петков, че да му се е объркала вътрешната статистика. Разбирам го Кирил и не го виня, ама толкова ли няма един човек в тая "промяна", който да се интересува от истината?! Да ме прощават, ама всичките са в матрицата. И искат и ние да влезем в нея.

Пазете си разсъдъка, скъпи приятели! Особено с наближаването на изборите!

P. S. До Кирил Петков и цялата ПП: Ако не ми вярвате, Лена може да "чукне" в гугъл - новородени през 2023 и да ви разкаже.

P. S. S. Не се шегувам, въпреки че е първи април. Единственият майтап е алчността ви за власт и некомпетентността ви... Дано тази лоша шега свърши по-бързо", пише още Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
16
 
8
 
! Отговори
123 преди 1 месец
делянчо добрев пак манипулира, както преди с фискалния резерв.Няма още данни от НСИ, ще излязат в края на този месец. Има данни за 2009г. , 81 хил.през 2018 година са 62 хил.
84
8
 
13
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Кицко гледа от свията си камбанария, нали лена му роди кицка ;)
83
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов си сменял мнението по три пъти на ден, пък това про100киро, като рече да отвори уста, все лъжи излизат. И най-лошото е, че взема хората за балами, по-прости от него.
82
2
 
7
 
! Отговори
Сифлиско преди 1 месец
Киро гледа че вече коефициента ни е към 1.8 и расте. Това, което не казва, е че като населението пада по-бързо от раждаемостта, е математически неизбежно да не се стигне до висок коефициент, при което ще се нормализира количествено населението.
81
6
 
4
 
! Отговори
хищна хиена преди 1 месец
Добрев, "Така не се прави"! хи хи хи
80
3
 
1
 
! Отговори
Краси преди 1 месец
До Сарказъм Радомирски имаш психични отклонения.
79
3
 
1
 
! Отговори
Виенту Великолепни преди 1 месец
До Тенгри КанЕ само ти не си свършил, за статистиката така да се каже!
78
6
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Про100то лъже наред.Професионалист.Първо излъга,че Гюров е искал да става служебен премиер.Сега лъже за раждаемостта.Предстои предизборна кампания.Лъжата ще се лее изобилно.
77
11
 
13
 
! Отговори
До Гербер преди 1 месец
Българите започнаха да пътуват заради членството ни в ЕС,за което ГРОБ имат нулева заслуга!!!Но не мога да очаквам от избирателите им разум,а и мисъл изобщо!
76
5
 
0
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
До Анонимен75Така беше, да! Развиваше се към гробищата;)))
75
3
 
7
 
! Отговори
Тенгри Кан преди 1 месец
Докат аз не свърша в Лена, демографията на България, нивгашшшш нема да тръгне нагоре;)))
74
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При ГЕРБ държавата беше успешна спокойна развиваща се
73
17
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 1 месец
Има ли по-отвратителен от този " корифей на герберската мисъл". Който знае друг да пише.
72
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За ГЕРБ гласуват 650000 българи шарлатаните сега управляваха благодарение на Борисов А вие си лъжете драскайте си простотиите си толкова си можете
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много хора заминаха на работа извън страната още 90 год спри да лъжеш един е същ едно и също драска кого лъжеш човек може би себе си
70
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лиг льото Добрев пак излъга, защото се гледа промила на раждаемост, а не бройката. А за последните 4 години през 2023г. промила е най-висок 8,9 на хиляда, и през 90те е бил по-нисък или около 9.Все едно в Румъния която е 19 милиона да се родят 50 хил. в България 30 хил и да кажем, че в България е по-ниска раждаемоста.
69
3
 
8
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Никога вече глас за герб или ппОт мен
68
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Toja dobrev samo bla bla radvai se 4e dalaverite ti.ot moreto spraha ti imasch li deza sakonni ili nesakonni da ne sa v ispania ili v devnja burgas mnogo di velik no ispafasch v isteria lena ne bi si dala i slumkata sa takiva kato tebe majat i hubav intelig.kakto i tja sdravi da sa vie s boku peevski mnogo pogrosnjahte mn hapvate kg ujas
67
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не беше ГЕРБ нямаше да има правителство на ПП, нямаше да има промени в Конституцията и куп други глупости дето се направиха!
66
10
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
До 60 анонимник. Ти си ясен. От тези си, които дишат единствено благодарение на омразата си към ГЕРБ. Само че управленията на ГЕРБ бяха най-доброто възможно и то се вижда на изборите.