Борисов: Ако нещата около скандала с МВР са истина, ще работим без знаковите лица на ПП

В служебния кабинет доминирал съставът на правителството "Денков"
Обновена: 9 апр 2024 09:52 | 9 апр 2024 09:52, Камелия Цветанова
178
Борисов: Ако нещата около скандала с МВР са истина, ще работим без знаковите лица на ПП
Снимка: БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в служебното правителство, което днес положи клетва, доминира старият кабинет, особено със знакови министри като Георги Гвоздейков, който остава министър на транспорта и Кирил Вътев, който и в кабинета "Главчев" ще е министър на земеделието.

Освен това имало и заместник-министри, които са назначени от ПП.

Още по темата
"Има три-четири нови имена и се връщам на темата, защото виждам и да се обърна към избирателите на ПП-ДБ, защото виждам как техните лидери се опитват да вменяват вина, че някой друг ни е виновен, искам да каже, че през двете седмици преговори никой от ДПС не се е намесвал освен, в трето римско Кирил Петков и Пеевски за нуждите 160 гласа за регулаторите, които трябва да се сменят. В петък бяхме аз и Асен Василев и можехме да направим съвсем различно нещо, с външен министър Мария Габриел това правителство щеше да изглежда по съвсем различен начин. Ако Асен Василев се беше върнал и казал, че приемат този компромис, нямаше да имаме служебно правителство, но те държаха твърдо за МВР министъра и шефа на ДАНС", каза Борисов.
Още по темата
"От това, което виждам в последните няколко дни, те са имали някакви други мисли и се надявам разследващите да доведат нещата докрай и да знаем истината за контрабандите канали“, коментира той относно скандалите в последните дни.

Борисов каза, че той е назначил настоящия главен секретар на МВР Живко Коцев в полицията във Велико Търново през 2013 г.

"И заради това сме го подкрепяли и съм изненадан от това, което се чува в последните дни и е много важно тези снимки, които излизат, тези хора, които са казвали, че ям хора, които са правили компромати в кабинетите на министрите, аз не мога да си го представя", коментира той снимките, чиято автентичност не е потвърдена, на пачки евро с Коцев и куче, което пък се появява и на други фотоси, за които се твърди, че са от дома на единия от арестуваните заедно с шефката на митниците Петя Банкова – Стефан Димитров.

"Надявам се Главчев да успее да управлява министрите тези два месеца, да се проведат изборите, много важно е хората да знаят, че ако това се окаже истина, бихме работили с ПП-ДБ, но без техните знакови лица", посочи Борисов.

По думите му последният му разговор с Главчев преди години не е бил приятелски, защото му е поискал оставката. Тогава Главчев бил нагрубил лидера на БСП Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
4
 
! Отговори
Огнян Петков преди 2 месеца
До направо си каза Гл*упец, Василев врътна крането на такива като тебе и внуците ти до девето коляно. Толкова си заблуден и невеж, че дори не си разбрал какво ти е нахендрил опуления шарлатанин. Далаверите му тепърва ще гърмят.
61
3
 
5
 
! Отговори
опетков преди 2 месеца
До ГЕРБ и ДПС МАФИЯ Супер наглец е Кокорко.
60
6
 
3
 
! Отговори
63314 преди 2 месеца
Що си мислиш че някой вече ще разговаля с теб бе. Обръщай се към Пеевски.
59
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ей много лъже тоя! Нагэл лъжец, убиец и крадец!
58
7
 
10
 
! Отговори
ЛОЙКО MEНTATA преди 2 месеца
Дрън-дърн ,ярина. Сутрин едно ,вечер друго . Дъртата мутра съвсем се оплете в лъжите си.
57
1
 
7
 
! Отговори
анонимен до53 направ преди 2 месеца
Сигурен съм , че няма нормален финансист в целия свят , със заеми да вдига пенсии и някои заплати. Това провокира голяма инфлация, която изяде от спестяванията на хората 30.000.000.000 лева. Така не се прави и доказателството е по щандовете на магазините.
56
6
 
3
 
! Отговори
аз преди 2 месеца
Дай ДНК, бе толуп.
55
0
 
6
 
! Отговори
Малинка преди 2 месеца
Във всяка лъжа има капка истина, та не се учудвам предвид че става въпрос и за ДБ
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Възраждане също има зор.Костадинов няма мъжко поведение и пиарно е провал.Затова залага на отчаян хазартен ход с Волгин.Това трябва да го издърпа, както навремето ВМРО вкараха един позьор е ЕП, той даже не се чу повече там.Вижте, вече всякакви коалиции са възможни след сглобката.Това промени сглобката, тя не направи нищо за БГ, но тотално падна морала за коалиции.Няма да се учудя един ден да управлява Гешев с Радев и Дпс.
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В това няма никаква логика!!! Ако е истина, така! Ако обаче не е истина, тогава какво означава? Че са готови на всякакви видове лъжи, за да поддържат вниманието към себе си. Готови са на всички лъжи, за да предизвикат скандали, независимо дали институциите са работещи или бездействащи. Защо още се мотаят на "политическата сцена" /смехотворно понятие за всички политолози го пиша/? Защото са паляци, събрани от кол и въже да ни "забавляват", докато мутрите си тестват технологиите и трупат печалби.
52
7
 
5
 
! Отговори
направо си каза преди 2 месеца
каква му е болката и каква е играта която наблюдаваме. Василев им е много неудобен защото им врътна кранчетата и взе да разпределя парите в бюджета в полза на пенсионери, на учители....това разбира се не се харесва на Герб и Дпс. Няма да могат толкова лесно да държат в зависимост обществото и да си рзпределят порциите.
51
8
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ и ДПС МАФИЯ преди 2 месеца
Наглец е Боко!!!
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БАНко, къде я търсиш тая алтернатива бе? У Перник ли? Разбрахме как всички не стават, само твоя избор не разбрахме?!
49
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Петата Колона на ПуSSин - псевдо-атлантиците и копейките изпълняват и преизпълняват повелята на Император Вова! След шоуто в Митниците - Шенген вече и зад хоризонта го няма. А непрекъснатото тресене с избори ни отдалечи от Еврозоната, баш както Тавариш Путин повели. Дерзайте!
48
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Няма пушек без огън Баце ?
47
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако нещата около скандала с МВР са истина, трябва да се работи без знаковото ЛИЦЕ на Герб, мошенико.
46
0
 
0
 
! Отговори
ze nigmar преди 2 месеца
Струва ми се, че 52 ви тормози нещо меките имена...:)))
45
6
 
4
 
! Отговори
Гешев е новия играч преди 2 месеца
Гешев е вече самостоятелен играч, еманципиран и с опит в битка с бандити и политически истерици.Очаквайте приятна изненада оттам, има 5 % само от" не подкрепям никого", само оттам е в парламента, има и още 5 отгоре от падението на ППДБ.Много хора разбраха що за престъпници са ППДБ и ще гласуват за Гешев,а не за Герб и Възраждане.
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До *** - е не ги мисли! Патерици да искаш - я що е чалгари, ПП-та - все мераклии да властват. В тая менаджерия Бацо е алфа хищника - върти си ги на бацовия как му е кеф.
43
0
 
0
 
! Отговори
Хелоуин преди 2 месеца
Ако Путин позволява разбира се.