Рашков за снимките със Стефан Димитров: Снима се с мен, защото съм известен

Контрабандистът се фукал пред приятелите си
Обновена: 10 апр 2024 19:04 | 10 апр 2024 15:41, Нели Христова
245
Рашков за снимките със Стефан Димитров: Снима се с мен, защото съм известен
Снимка: БГНЕС

Със селски комплекси и напън да блесне пред приятелите си. Така Бойко Рашков обясни снимките с младия Стефан Димитров. По думите му, синът на Марин Димитров, който родом е от Хасково, често разпращал кадри на дружките си, за да им се фука, че познава хора от София, които не просто са столичани, а са по високите етажи на властта.

Това посочи като основна причина за общите снимки бившият вътрешен министър и депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Бойко Рашков в интервю за "Свободна Европа".

Той каза, че няма навик да прави полицейски проверки кой му влиза в дома, особено когато става дума за купони и хубави поводи. Празниците си правел с много хора и не подозирал, че баща и син Димитрови от Хасково са контрабандисти на високо ниво. Те идвали няколко пъти в дома му заедно с главсека на МВР Живко Коцев. По време на партитата синът Стефан често щракал с телефона си, а фотосите впоследствие препращал до другари, за да видят, че е на една маса с Рашков.

"Различни хора, различни нрави. Младият човек (Стефан Димитров, бел. ред) обича да парадира с познанства с известни лица и да ги разпраща на свои приятели. Това нещо е маниакално и не цели нищо. Главната цел е да се представи, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи нива", обясни Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дамаджан го помня от ТВ изявите- ококорен, превъзбуден- гнусен- помня как повтаряше за едни 60 000 000 теглени от банка в чували- почвам да си мисля че е прибрал милионите...повръща ми се няма такива отвратителни.
198
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е най-*** обяснени което съм чувал.Само се питам от къде изкопа президента тази шайка престъпници и ни ги натресе.
197
0
 
23
 
! Отговори
Значи, преди 1 месец
бедна ви е фантазията за какво става на дума или иде на реч!Като бивш полицай,вече пенсионер,имахме информация,че точно такива,като баща и син Димитрови,каквито ги е имало и преди, са на "ТИ" с някой министър,негов заместник или друг висш служител на МВР!И с това парадираха и демонстратираха някои от лидерите на местни престъпни групировки!Лично аз,не вярвах в това,че някой мой началник там горе,може да падне толкова ниско!Сега разбирам,че за преди и сега,това е била редовна практика!
196
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
И досега има хора,които вярват във високия професионализъм на комунистическите ,,кадри".Всъщност тези ,,професионалисти" са отчайващо глупави и митът за техните свръхчовешки качества е възможен само в недемократично общество,в което узурпаторите на властта са се оградили с дебели стени и народът тъне в неведение за делата им.От друга страна,това е израз и на тяхната арогантност и дебелашко самомнение,че са незаменими.Един малко по-хитър и предпазлив човек никога няма се снима с тъмни субекти.
195
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рашков, ти да не си холивудска звезда, татолкова да искат снимка с теб?
194
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Главният секретар, не че имал желание, ама се чувствал длъжен да общува с контрабандистите, от лоялност към Бойко Рашков. Рашков, не че ги бил канил, ама трябвало да ги посреща вкъщи, щото главният секретар му ги бил водил. МЪКАААА....
193
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже пудела не е издържал на напрежението и си е направил кефа да се снима с такъв известен човек...
192
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като бях малък (в детската градина) и трябваше да давам обяснение след някоя беля, баща ми казваше: "Нещо по-умно не можа ли да измислиш?"
191
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ясно е, че контрабандистите (в случая и по принцип) имат достатъчно акъл в главата да "закопчават" властовите особи със снимки и демонстративни чанти. Наличието на акъл в главата на властовите особи, обаче, е силно под въпрос. Както личи от трагикомичните обяснения на Рашков и оня перушан с часовника.
190
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбрахме сина-контрабандист защо се е снимал с Рашков. Ха, ха. Сега чакаме обяснението защо бащата-контрабандист редовно е посещавал кабинета на Рашков в МВР. То не е трудно до се предвиди какво ще е, де. Интересното ще дойде, когато ще трябва да се обяснява какво е имало в чантите, с които е ходил при него.
189
8
 
5
 
! Отговори
До 193 преди 1 месец
Ти колко деца имаш ? Как България да изплува от дъното, като народа е на дъното. Младите не им се работи, деца не им се правят. Слаб народ, слаба държава. Единствено през комунизма се грижиха да имат силен народ. Всички учиха, работиха и спортуваха. Бяхме здрава и просперираща държава
188
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо защо България не може да изплува от дъното???
187
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
топло, топло, Рашков.главната му цел явно е била да покаже какви непрофесионални шматки сте, да се подиграе с вас!как може да си МВР държавник и да не знаеш кой влиза в дома ти???? с калашник ли трябва да влезе, че да се усъмниш в него???и тоя Живко, дето го защитава цялото ППДБ, начело с Ицето Хазарта, е едно просссто, нагло, корумпирано и незряло селянче, но никой не смее да признае очевидни неща.
186
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако всеки, който се е снимал до бандити, бъде набеден за съучастник, половин България трябва да бъде арестувана.
185
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И с какво си известен Рашков С 22 имота с 17 тоалетни със 700 милиона в банкови сметки спестени от закуската Рашков ако имаше държава щеше друго да е за теб известният
184
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахахаха! Известен!? По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик.
183
2
 
13
 
! Отговори
Будали или дебили преди 1 месец
Който вярва на казаното е такъв като по-горе!
182
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той и Папата иска снимка със световно известния Рашков
181
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Вижте му данъчната декларация за 2019 г. Достъпна е.
180
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рашков и с какво си известен хахахаха глупаво обяснение а пачките Рашков а кучето Рашков