Galaxy Tab S8 – най-новата серия таблети от Samsung вече е в А1.bg

Първите, направили поръчка от А1, ще получат и клавиатура калъф
Спонсорирано съдържание | 22 фев 2022 09:00, Красимир Ангелов
Galaxy Tab S8 – най-новата серия таблети от Samsung вече е в А1.bg

Часове след световната премиера на новите таблети на Samsung Galaxy Tab S8 А1 стартира предварителни поръчки в онлайн магазина на компанията. Почитателите на бранда могат да заявят предварително някой от трите модела таблети – Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ и Galaxy Tab S8 Ultra до 24 февруари. Доставките ще започнат още от следващия ден.

За най-нетърпеливите, които направят своята поръчка през A1.bg, ще има и допълнителна придобивка - калъф с клавиатура. Подаръкът е един от най-търсените аксесоари за таблети, защото служи едновременно за предпазване на устройството, но и улеснява писането на съобщения и текстове. Първите 11 клиента, които поръчат Galaxy Tab S8 Ultra, ще получат оригиналния аксесоар в комплекта. Бонус към своя нов таблет ще имат и първите 9, направили поръчка на Galaxy Tab S8, както и първите 13 потребителя, които заявят модела Galaxy Tab S8+ през A1.bg.

Трите нови таблета от Samsung впечатляват с качествена изработка, елегантен дизайн с тънък корпус, завидна производителност и отлични камери. Новости има в почти всички ключови компоненти от таблетите. Моделите се различават по големината на дисплея. За разлика от предходната серия таблети от Samsung, в комплекта е включен и така желаният от много фенове на бранда стилус S Pen. С него потребителите могат по-лесно да навигират из менюто на Android 12 и последния интерфейс от южнокорейската компания – One UI 4.1.

За видеа и филми в движение

Galaxy Tab S8 Ultra е най-впечатляващото устройство от флагман серията таблети на Samsung. Моделът включва масивен 14,6-инчов Super AMOLED HDR10+ дисплей. Екранът притежава същата защита както останалите два таблета от серията, подсигурена от Corning с техния Gorilla Glass 5.

Двойната комбинация от камери на гърба също е идентична, но при Tab S8 Ultra селфи камерата е двойна, включвайки не само една 12-мегапикселова основна камера, но и втора – отново с 12MP, но с ултраширокоъгълен обектив. Размерът на батерията също е увеличен до 11200 mAh, а както при останалите модели – опцията за бързо зареждане и тук е от 45W. Този модел е подходящ за всички, които обичат да се наслаждават на отлично визуализиране на видеа и филми.

С по-големия размер на екрана мултитаскингът е улеснен допълнително, а включеният в комплекта стилус дава повече свобода на потребителите за по-лесно управление. Galaxy Tab S8 Ultra се предлага в А1.bg на цена от 93,99 лева на месец с план за А1 Surf L и двугодишен абонаментен план.

За забавление, обучение, или работа

Дизайнът и хардуерът на Galaxy Tab S8+ са почти идентични с тези на Galaxy Tab S8, но имат една съществена разлика - Galaxy Tab S8+ включва по-голям 12,4-инчов дисплей. Екранът е от типа Super AMOLED HDR10+ и предоставя кристално качество на картината. Честотата на опресняване също е от 120Hz, а това помага за по-плавно навигиране из менюто. Другата разлика е, че Galaxy Tab S8+ включва по-голяма батерия с капацитет от 10090 mAh, за разлика от 8000 mAh при най-компактния от трите таблета. Този модел е подходящ за потребители, които биха използвали таблета както за забавление, така и за обучение или работа. Galaxy Tab S8+ се предлага на цена от 72,99 левa на месец с план A1 Surf L.

Голям дисплей, компактен размер


Galaxy Tab S8
е най-компактното от трите предложения от Samsung. Въпреки това таблетът има голям 11-инчов Super AMOLED дисплей, с честота на опресняване от 120Hz. Както и при по-големите модели, производителността при Galaxy Tab S8 е извисена на ново ниво с 4-нанометровите процесори от Qualcomm – Snapdragon 8 Gen 1. Паметта за съхранение при базовата версия на модела е 128 GB, а оперативната памет е 8GB. Камерите при Galaxy Tab S8 са две – 13MP (широкоъгълна) + 6MP (ултраширокоъгълна), като комбинацията предоставя възможности като заснемане на 4k видео, HDR режим, панорама и др. Таблетът е подходящ за всички потребители, които имат нужда устройството им да е с голям дисплей, но в същото време да е максимално компактно. Galaxy Tab S8 се предлага на цена от 58,99 лева на месец, в комбинация с тарифен план А1 Surf L.


Още по темата: A1Galaxy Tab S8
Още от

Спонсорирани публикации