Западът направил рускините леки жени

Навремето неомъжените момичета били само девственици
Обновена: 28 яну 2011 14:58 | 27 яну 2011 11:32,
366
Западът направил рускините леки жени
Лена и Юлия от "Тату" също гневят руските моралисти. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Грехът на Содом стана норма в Русия, бие тревога известната руска психоложка Вика Дружинина в "Експрес газета".

"Западните ценности разрушават Русия", категорична е Дружинина.

"Какво става с нашата младеж? Защо за толкова кратък исторически период рухнаха нравствените устои, с които винаги се е отличавала Русия? Всичко това е заради отсъствието на идеология, за която властите в последните 20 години забравиха да помислят", пише психоложката.

Дружинина изтъква, че дори при цялата си одиозност комунистическите младежки организации навремето са проповядвали нравствена чистота и от ранно детство формирали в човека матрица на съвестта. 

"Известен факт е, че когато германците окупирали съветските територии, били поразени от факта, че практически 100% от неомъжените рускини са девственици. И подобно състояние се приемало за норма", твърди психоложката.

А в днешни дни руската младеж била "готова на всичко, в това число и продажба на собственото тяло, за да получи материални блага". 

Според Дружинина рухването на нравствените устои било най-вече заради следването на западните ценности в руското общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: СодомРусияразврат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
23
 
! Отговори
mutata plovka преди 13 години
Абе не са леки а направо са си много скъпи и ама много пияни.
25
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То пък в България жените са девствени преди сватбата...Мало и голямо се плющи от 12 годишно, рускините ни виновни :-))
24
6
 
10
 
! Отговори
някой си преди 13 години
Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това...
23
1
 
29
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Хайде бе! Аз имам съвсем други спомени от студентските си години! Тази да не е някоя стара и пренебрегната мома?
22
4
 
37
 
! Отговори
някой преди 13 години
За това си има точна дефиниция: "Глупости на търкалета!"Гледах навремето един филм - не какъв да е, ами съветски! За Втората Световна Война!Та - Съветската армия настъпва, германците отстъпват. Минават войници през едно руско село. Жените ги посрещат с цветя и т.н.Един войник - гладен, жената сама и го кани у тях да го нагости. И - от дума на дума, разправя, че нейният мъж е някъде на фронта. Казва му: Абе не ми е писал отдавна, пък си нямаме дете. Що не останеш довечера при мене, а?
21
5
 
21
 
! Отговори
лаик преди 13 години
Тъжно е ..когато от образовани хора четеш такива глупости. "западните ценности разрушават Русия". или преди 10.11.- нямаше улична престъпност... всеки имаше хляб и не се притесняваш за утрешния ден.... Аналогично е в затвора...там не се притесняваш за утрешния ден, всеки има хляб,няма улична престъпност и т.н.
20
9
 
22
 
! Отговори
някой си преди 13 години
До: "Кифла с малко мозък"Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са...
19
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, помним " Извините, но мъй с групой " - Добре,добре, давай цялата група !!! :))
18
4
 
27
 
! Отговори
rusnak преди 13 години
Хабер си нямаш какво е в БГ, Дружинина..
17
6
 
56
 
! Отговори
..::whAZZzup::.. преди 13 години
Виц от 80-те години на миналия век, популярен по Черноморието:Въпрос: Колко време трябва на един гларус да *** една руска туристка?Отговор: 65 минути - 1 час, за да я отдели от групата с туристи и 5 минути, за да я оправи.100% били девственици... дрън-дрън... плющяха се като за световно мамашките и по времето на соца :-))
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
In mother Russia, virginity takes you :D
15
3
 
66
 
! Отговори
Кифла с малко мозък преди 13 години
Не, госпожо, не ви е виновен западът. На запад има и християнски общества с висок морал. Вие избирате какво да консумирате. Развращаването и деморализирането на населението се провежда систематично и целенасочено в последните 20 години чрез насаждане на съответните модели на подражание, фалшиви ВИП-ове и т.н. Едно население ограбено от морал и ценности е много по-лесно да бъде манипулирано, защото защитата на общите ценности е това, което би го обединило за дадена кауза.
14
3
 
81
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
И В РУСИЯ КАТО ВЪВ БЪЛГАРИЯ....ВЧЕРА ЛЮБОВТА БЕШЕ ХИМИЯ....ДНЕС Е МАТЕМАТИКА....УТРЕ ЩЕ Е ИСТОРИЯ....
13
4
 
17
 
! Отговори
. преди 13 години
Няма лошо...
12
13
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами нашите к*рвентии?!?!? Те къде останаха?
11
6
 
36
 
! Отговори
Xelian преди 13 години
Просто нормата се променя. Не можеш да очакваш от една възпитана по времето на комунизма жена да го разбере. Сексът вече не е иделизираната форма на любов от преди, а средство за забавление. Както по времето на хипарите в Щатите.
10
6
 
49
 
! Отговори
ТаТу преди 13 години
нас не разпорят...
9
40
 
36
 
! Отговори
разбирателпонимател преди 13 години
абсолютно вярно,ценностите при нашите "жени" много отдавна съвсем изчезнаха,при рускините поне има някаква надежда,наште са пълни парцали
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Става това,което Алън Дълес е формулирал още през 50-те...
7
10
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
'..Навремето неомъжените момичета били само девственици...''' в Русия???? Това е най-големият вица на деня...Хахахаха...Още от баба ми знам какви са били рускините..а баба ми е на години :)