Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия

Увеличават се шумът, мръсотията и проституцията, сочи доклад
Обновена: 17 юли 2013 14:21 | 17 юли 2013 07:07, Красимир Ангелов
138
Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия
Снимка: Reuters

Последиците от масовата имиграция на роми в Германия застрашават социалния мир, сочи доклад на Федералната статистическа служба.

По нейни данни през 2012 г. около 176 000 българи и румънци са пристигнали в Германия, което е почти с 30 000 души повече от предходната година, съобщава "24 часа".

Според статистиката ромите се стичат най-вече към големите градове - Дуисбург, Дортмунд, Берлин, Хановер, Мюнхен, Манхайм, Офенбах и Франкфурт. Масовата имиграция натоварва общините много по-силно, отколкото те са предполагали, писа вчера и най-тиражният германски всекидневник "Билд".

Докладът на статистическата служба предупреждава за неприятните ефектите върху "социалния мир". В повечето засегнати градове се стига до превръщането на порутени, необитаеми имоти в незаконни общежития. Това от своя страна води до замърсяване на площите, увеличаване на оплакванията от силен шум рано сутрин, големи трудности в училища с деца от България и Румъния, които не знаят немски и други.

Освен това се отчита и сериозно увеличение на уличната проституция заради бедните имигранти, допълва изданието.

Допълнителен проблем за местните е, че след 1 януари 2014 г. българите и румънците ще имат свободен достъп до трудовия пазар в Германия. По този начин много от тях ще се възползват от пропуск в социалния закон и ще кандидатстват напълно легално за детски надбавки и социалнипомощи.

Според експерта Щефан Майер от Християн-социалния съюз злоупотребите с германската социална система под прикритието на свободното придвижване в ЕС трябва да бъдат прекратени: "Ако се налага, и чрез промяна на европейските договори", категоричен бе политикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
27
 
! Отговори
GOLIAM PROBLEM !! преди 10 години
Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в ГерманияУвеличават се шумът, мръсотията, проституцията******злоупотребите с германската социална система трябва да бъдат прекратени aко се налага, и чрез промяна на европейските договор. злоупотребите в България cъc социална система e priuritet na vsichki pravitelstva ot 23 godini do dnes. Prestapnite ni socialni zakoni otdavna prevarnaha balgarite v robi na ***. KAK SE IZLIZA OT TOZI PRBLEM ? - Te se rajdat vseki den i jiveiat dalgo
38
0
 
38
 
! Отговори
... преди 10 години
По нещо вече си приличаме и с Германия. Само че при нас застрашаването е вече отминал етап, ние сме по- напреднали...
37
0
 
43
 
! Отговори
Vesso преди 10 години
Ха добро утро! След французите,англичаните,датчаните и холанците, и германците си отвориха очите за *** проблем.Къде са ония "свободни" журналисти от "Дойче веле"да обвинят германците в расизъм сега?А?
36
0
 
39
 
! Отговори
Не съм расист, но... преди 10 години
Е как така, братя западноевропейци защо дискриминирате милите ***, те само си спазват традициите, такъв екзотичен бит и поведение имат! Нали? Амa ни порицавахте, че дискриминираме нашите така добри, образовани, работливи, ЧИСТИ, ТИХИ, съзидателни, НИКОГА НЕ РУШАТ, по ръцете да им се лепи ЧУЖДО НЕ ГО ПИПBАТ! ...Ама сега, като налазиха вас, да направят каламитет и в Холандия, че те много ни се репчеха ...Ама холандците хитри! отрано се заградиха. A иначе, само СПИРАЛИ МУ Е МАЙКАТА!
35
0
 
25
 
! Отговори
Аз преди 10 години
ВЕрно ли? :)
34
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аааа не с лошото вие сте баш европейци покажете как се интегрират *** ще ви пратим още има в изобилие !
33
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да са им честити и със здраве да си ги гледат! Да ги интегрират и след 10-на години да очакваме черни немци на почивка по българското черноморие! :))))) И не само в Германия, трябва и в други страни да отидат колкото се може повече, за да ни покажат как се интегрират ***. :)))))
32
0
 
53
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Ако статистиката е вярна, то за последните две години 107 хил. *** са напуснали в България в посока Германия. Да не забравяме, че този процес продължава далеч по-дълго и към различни страни. Изглежда и Господ накрая се се ти за нас - изчиствайки бавно *** от болното ни тяло. Има шанс щом няма ***, а комунистите сами ще ги махнем.
31
2
 
61
 
! Отговори
Human Rights преди 10 години
Аааааааааа НЕ така! Немците да не стават расисти! Нека ДА СИ ГИ ИНТЕГРИРАТ! да бъдат по-толеранти към малцинствата! Май ние Българите трябва да учим немците на човешки прави!Да СИ ГИ ИНТЕГРИРАТ!
30
0
 
58
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Интегрирайте ги! Нали това искате то нас покажете ни как става. Все пак и те с граждани на ЕС и могат да си ходят където искат, а те искат при вас!
29
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съвет ПАЛЕТЕ ПЕЩИТЕ :):)
28
0
 
41
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Тъй ли ? Ами като ни карахте да ги приобщаваме към нас. Като знаете много оправете ги и пак ни ги върнете, превъзпитани, ще ви изпратим нови. Може да не така, но *** само бой го оправя, когато не разбира от законност. Сами ще разберете. Успех !
27
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От турчин до *** разлика правиш ли? Щото е голяма. Явно ти трябва очен лекар... и не самоИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА
26
0
 
27
 
! Отговори
ЮРИСТ преди 10 години
А ДА ВИДИТЕ ХУБАВО ЛИ Е
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПърво прочети историята,ограмоти се и разбери,кой действително управлява Германия!
24
3
 
16
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 10 години
До 24. *** ти поспокйно бе и скоро и вашия ред ще доиде вчера Египет днес сирия утре иран а другиден турция така че скоро ще се видим ***
23
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименОт турчин до *** разлика правиш ли? Щото е голяма. Явно ти трябва очен лекар... и не само
22
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички знаят,че тези *** вършат само злодеяния,но никой не желае да назове нещата с истинските им имена.*** еволюционно са под животните,на едно ниво с ***,решението е лесно и бързо.
21
3
 
46
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 10 години
Е те почнаха да се оплакват от 170000 хиляди *** че им било трудно да ги издържат ами тогава какво да кажем ние когато 6 мильона българи издържат почти 1 мильон ***!!!!
20
4
 
33
 
! Отговори
Истина преди 10 години
Евреите умишлено унищожават Германия с цветни имигранти от Африка и Азия. Това е е една мащабна конспирация за унищожение на способните хора от арийски произход,защото те от древни времена са враг 1 на семитщината,на злото! Но евреите трябва да имат в предвид,че както сега са самонадеяни и си мислят,че управляват света,така един ден животът им действително може да им се стъжни и всички гонения срещу тях да ми се сторят детска приказка!