Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия

Увеличават се шумът, мръсотията и проституцията, сочи доклад
Обновена: 17 юли 2013 14:21 | 17 юли 2013 07:07, Красимир Ангелов
138
Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия
Снимка: Reuters

Последиците от масовата имиграция на роми в Германия застрашават социалния мир, сочи доклад на Федералната статистическа служба.

По нейни данни през 2012 г. около 176 000 българи и румънци са пристигнали в Германия, което е почти с 30 000 души повече от предходната година, съобщава "24 часа".

Според статистиката ромите се стичат най-вече към големите градове - Дуисбург, Дортмунд, Берлин, Хановер, Мюнхен, Манхайм, Офенбах и Франкфурт. Масовата имиграция натоварва общините много по-силно, отколкото те са предполагали, писа вчера и най-тиражният германски всекидневник "Билд".

Докладът на статистическата служба предупреждава за неприятните ефектите върху "социалния мир". В повечето засегнати градове се стига до превръщането на порутени, необитаеми имоти в незаконни общежития. Това от своя страна води до замърсяване на площите, увеличаване на оплакванията от силен шум рано сутрин, големи трудности в училища с деца от България и Румъния, които не знаят немски и други.

Освен това се отчита и сериозно увеличение на уличната проституция заради бедните имигранти, допълва изданието.

Допълнителен проблем за местните е, че след 1 януари 2014 г. българите и румънците ще имат свободен достъп до трудовия пазар в Германия. По този начин много от тях ще се възползват от пропуск в социалния закон и ще кандидатстват напълно легално за детски надбавки и социалнипомощи.

Според експерта Щефан Майер от Християн-социалния съюз злоупотребите с германската социална система под прикритието на свободното придвижване в ЕС трябва да бъдат прекратени: "Ако се налага, и чрез промяна на европейските договори", категоричен бе политикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аааааа шваби, нали всички сме равни, нали не трябва да има дискриминация. На ви са ***! Интегрирайте ги !!!!
18
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека да ги тормозя и нека видят защо толкова време не успяваме да ги интегрираме и прстанат да ни натрисат БХК за щяло и нещяло, щото сме ги "дискриминирали". А с какво ги дискриминираме? Че плащаме данъци, ток и вода заради тях, сигурно. Това не са хора, животните са по-цивилизовани от тях. Отвращават ме...
17
1
 
41
 
! Отговори
един преди 10 години
Мммдаааа,нека сега те да си ги интегрират и да ни покажат как става.А колкото до нас тук докато не започнат да ги ограничават да се плодят като мишки и за повече от едно дете да не им се дават помощи няма да се оправят нещата.А вместо помощи защо не им плащат сметки данъци и всички благинки от които ние не можем да се оттървем.
16
4
 
4
 
! Отговори
do 17 преди 10 години
Te ste se opravjat mnogo burzo. Ne sa kato nas.
15
2
 
33
 
! Отговори
ойропеец преди 10 години
От тия 176 000 поне 50 хиляди да са "наши" роми, спасили се от мизерията в Германия - машалла! А колко още са се спасили във Франция, Испания, Италия и другаде?? Ако "отлитат на юг" по 100 хиляди на година остава да пенсионираме *** и ще се види светлинка в тунела, по който водим децата си!! Само това да ни е келепира от Европата - машалла!!!
14
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бедна България и Богата Германия ?Сега ще им го върнем и за 3, 4 блокове на Козлодуй и за финансовите инжекции на Неправителствените организации, за да разделят българското общество.Ще получат българския ТРОЯНСКИ КОН - *** !Може да не е кон а дръгливо *** магаре, но ще им влезе два ката .Пък тогава нека пак Германския посланик си завре носа във вътрешните работи на България !Нека пак да се прави на втори Уорлик ...
13
0
 
81
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
"...роми в Германия застрашават социалния мир..."A, добро утро, ***! А тука не го застрашават, така ли? Хайде сега - оправяйте се с ***!
12
1
 
51
 
! Отговори
v преди 10 години
Танковете навлизат в гетото, като при вида им всичко живо мигновено се скрива. Изстрел не е бил произведен, но кварталът е изглеждал сякаш бил обезлюден разказват по-възрастни пловдивчани. За този акт Чочоолу, с партизанско име Пантерата, заплаща с военната си и с политическата си кариера. Този факт беше старателно прикриван от комунистическия режим. Дори в интернет хората го споменават с недомлъвки, идващи от нечак дотам голямата им информираност.
11
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правителството на Орешарски взе мерки за увеличаване на *** раждаемост ! Перспективата пред България е да се превърне в огромно *** гето а етническите българи да се разбягат по света.
10
1
 
55
 
! Отговори
v преди 10 години
През 1978 г. зла съдба застига семейството на ген. Стойо Неделчев-Чочоолу (1908 1987). Негови роднини са брутално убити в пловдивския ромски квартал Столипиново. Говори се, че *** заклали и ограбили сина и снахата на Чочоолу (в условията на тогавашното тоталитарно информационно затъмнение този факт не вижда бял свят). Убийците не са заловени. Бесен, генералът дава заповед на старозагорската танкова дивизия да се придвижи до Пловдив. Десетки бронирани машини тръгват от Града на липите, за да дебаркират в източния квартал на Града на тепетата, където се намира Столипиново. Танковете н
9
3
 
31
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До вбесен! Те не се плодят заради помощите - просто са *** който се води от два основни инстинкта - оцеляване и размножаване. А майчиниски *** не вземат, защото нямат осигуровки - те вземат социални които са по 30-40 лв месечно (на дете обаче).
8
1
 
48
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Абе ще се сетят те че SS хич не е било лоша идея :))))))))))))))
7
0
 
51
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
те под интеграция друго са имали в предвид явно! той преди време един с едни малки мустачки почти ги беше интегрирал...
6
7
 
66
 
! Отговори
вбесен! преди 10 години
Скоро ще ни ги върнат.Европейците няма да си оставят държавите им да се вмиришат.Тогава ще питаме" експертите" на това престъпно правителство БСП/ДПС/Атака,няма ли да им увеличи още "майчинските"и помощите,че да се плодят непрекъснато.А до тогава .....ще си ги носим на гърба. НЕЗАБАВНА ОСТАВКА !
5
1
 
68
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
олеле недейте така бе немци, ние на вас се надахме да ни научите как да ги интегрираме, пъкто какво стана....ай...ай...ай
4
0
 
73
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Нали ни съветвахте да ги интегрираме да видим сега как ще го направят?
3
1
 
58
 
! Отговори
Bernd Kretzel преди 10 години
Айде бе, не може да бъде, това просто не е вярно.Бай шваб се е объркал.
2
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алал да са им..:)
1
0
 
106
 
! Отговори
vivian преди 10 години
Нека, нека, да видят що е то *** и може ли да се интегрира.