Съботен бис

Галена и порното, защо Алисия остана сама и Русата Златка
21 фев 2015 16:15, Александър Попов
60

Цеци Лудата Глава подсказа схемата как се организира турне. Снимка: PR

И тази седмица не може да се оплачем от липса на гвоздеи, които да забием в ковчега на българския шоубизнес.

Започваме с DJ Цеци Лудата Глава, който изригна срещу Мария Илиева и нейните билети (от 40 до 100 лева - б.а.) за предстоящия й концерт. Той атакува по тънката струна, че парите са много, нямала хитове, било пладнешки обир. И завършва със сълзлив призив - "Не превръщайте музикалния бизнес в кражба". Не е ясно защо точно Цеци Лудата Глава се е присетил за Мария Илиева, след като пуска предимно в чалга клубове.

Всъщност ясно е - някой PR го е посъветвал, че може да понатрупа слава на чужд гръб. И този PR стига до нови висини в края на материала, който е подготвил до медиите - "Цеци Лудата Глава получи голяма подкрепа от хора, които са съгласни с него, именно това е причината изпълнителят да се мотивира и да направи мини турне в малките градове на страната и то напълно безвъзмездно". Така е в шоубизнеса - оплюеш някого, друг те подкрепи и правиш турне!

Друг PR материал пък трябваше да ни онагледи участие на Васил Найденов:

"Васил Найденов изби рибата откъм стайлинг на участието си в пиано-бар Арбат. Вечното момче на естрадната музика бе заложил на така модерните тиранти върху ризата си и на уникално сребристо сако, точно като за сцена. Микрофонът му бе в унисон със сакото - сребърен, целият покрит с камъни Сваровски".

Явно в главата на автора блещукат повече камъни Сваровски, отколкото трябва, и определено "изби рибата". Няма как да не признаем, че на едно масто е съчетал Васил Найденов, чуждици, диалектни форми и аха да ни убеди, че е спец в модата. Дано само "момчето на естрадата" не е прочело тези редове...

Вече и на малките деца им е ясно, че Алисия и Ники Михайлов не са заедно. Те двамата може и да имат представа защо са скъсали, но близки на фолкпевицата разкриват истината и само истината!

А тя е, че Николета Лозанова е проклела Алисия. През всичките тези години плеймейтката се опитвала да ги раздели, сватосвала приятелки с Николай, пускала клюки, но не постигнала желания ефект. Според приятелките на Алисия тя накрая отишла на врачка и направила магия. Певицата й била трън в очите не само защото е бивша на Валери Божинов и има син от него, но и поради факта, че Николета още си падала по Ники Михайлов. Препоръчвам на приятелките на Алисия да спрат да си "говорят" със звездите, въпреки че в случая по-скоро авторът на тази теза е прекалил с врачките по телевизията. Дали пък не му се е присънила катерицата Беатрикс?

Безспорно един от гвоздеите на седмицата е интервю на Златка Райкова а.к.а. Русата Златка пред BLife. Мис Плеймейт 2007 е тръгнала да изкоренява негативните черти в характера си и сякаш иска да загърби светския живот.

"Цялата тази суета никога не е била за мене на 100 %. Аз съм скромна и много свенлива. Обичам домашния уют", убеждава ни Русата Златка.

Момата, която е известна единствено с известността си, сега се пробва като дизайнер. Начинанието й като сватбен агент се провали, но сега твърди, че нейните модели се радват на голям интерес. Явно покрай новото си занимание се е сблъскала и с реалността. Поне това демонстрира пред камерата.

"Като гледам хората, седящи на спирките, чакащи автобуса, а навън е студено... В същото време има толкова меркантилни хора, ламтящи постоянно", разкрива наблюденията си плеймейтката.

Изплашени, че ще изгубим от прожекторите Русата Златка, ви предлагаме в галерията нейни снимки, които показват нейната свенливост. Припомнихме си и нейната победа на конкурса Мис Плеймейт 2007.

Фолкпевицата Ани Хоанг пък нападна Ники Китаеца, че не бил никакъв продуцент. Нас обаче ни грабна една друга нейна констатация.

"В българските "светски" среди има много смешници", твърди Хоанг. Не е ясно обаче тя откъде знае или има предвид само собственото си обкръжение. Защото не сме чули или убедили, че Хоанг е светска дама.

След грандиозния успех и още толкова грандиозни критики, няма как да подминем темата "Петдесет нюанса сиво". Оказва се, че има и роден вариант на книгата, който дори бил започнат преди оригинала - през 2008 година.

"Романът „С@МОТ@” на журналистката Мартина Дечевска, който стилово е смесица между кибер пънк и чик лит, вече набира популярност като „българския Петдесет нюанса сиво" заради горещите садо-мазо сцени вътре", информират ни дословно в пощата. Премиерата е на 9 март, а дотогава имаме време да съберем доказателства кой е първият по темата.

Без никакви нюанси фолкпевицата Галена попадна в един от популярните порно сайтове - Pornhub. Клипчето във ваната, в което тя разкрива нагледно своите секс техники, е нормално да го има, но някой е решил да я направи още по-известна сред еротоманите. Защото наред с порното, което я изстреля сред най-известните във фолка, в сайта са "цъфнали" и част от нейните клипове. Така де, всеки сам трябва да търси начин как да увеличи аудиторията си.

Подобни проблеми няма плеймейтката Елена Кучкова, която разчита да поддържа интереса към себе си в социалните мрежи. Дори когато няма с какво да се похвали, тя знае как да задържи публиката и тази седмица отново зарадва последователите си със секси кадър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
4
 
! Отговори
R.I.P. Bg преди 9 години
*** и мастиите
20
0
 
20
 
! Отговори
Алекса преди 9 години
НЕ мога определя дали белият грим под очите на Андреа, нахалното излъчване на Златка или 7-те операции на Николета са по-ужасно нещо. НЕ качвайте такива обезобразени хора, моля ви се! Това е адски НЕ алтруистично. Към всички ни, по дяволите.
19
1
 
35
 
! Отговори
А преди 9 години
Не съм ви чел статията а направо коментирам :ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ !
18
1
 
33
 
! Отговори
Ахъммм... преди 9 години
Баси, какви са тея бе??? И това са новини.....
17
1
 
23
 
! Отговори
Малък мек кОр преди 9 години
От толкова много снимки дето сте прикачили ми се изхабиха цветовете на лаптопа!!!
16
1
 
22
 
! Отговори
мп преди 9 години
Николета със чене ли е.защото много зле изглежда.Случва се човек да остане без зъби.но при нея ще е от злобни захапки
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Състоянието в което пишеш безмислени и товарещи новини, които единствено могат да ти убият някоя друга мозъчна клетка и то НА хиляди хора(сънародници при това) които посещават сайта ти, би трябвало да се тълкува като Б-О-Л-Е-С-Т-Н-О.
14
1
 
12
 
! Отговори
Със закон! преди 9 години
Трябва накрая на статията да се пише името на човека който ви е "мотивирал", за да стане ясно истинското намерение на статията.
13
2
 
17
 
! Отговори
propagandja преди 9 години
Не си мислете, че сте незабележими, масони продажни такива. Пълните главите на братята и сестрите си с "празна информация" , но народът започва да се пробужда и скоро няма да ви има!
12
0
 
33
 
! Отговори
Нация преди 9 години
Тая статия свали IQ-то на целия сайт.
11
0
 
7
 
! Отговори
свобода на словото преди 9 години
АМА САМО ЗА НЯКОИ. ;)))))
10
1
 
9
 
! Отговори
МОРАЛНО ДЪНО преди 9 години
не е това което моедията публикува, морално дъно е това дали ще се хванеш на това което са написали.
9
0
 
13
 
! Отговори
Именно преди 9 години
че вашата цел е просто посещаемоста на сайта ви да е висока, без значение каква е новината и дали ще се хареса на хората, вие не сте медия - вие сте лапачи и журналисти на хонорари.
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тези лелки на снимките им мина времето ...спаружени силикони и мутро подобни вече не са актуални.тe още не го знаят, но скоро ще го разберат.
7
1
 
13
 
! Отговори
До кога? преди 9 години
Спрете ли да пишете за тези личности ще покажете наченки на подобрение сред хората които ви четат, ПОВЯРВАЙТЕ МИ. НИКОЙ НЯМА ДА ПИТА ЗА ТЯХ. ИЗЛИШНО Е
6
2
 
20
 
! Отговори
DegraAutor преди 9 години
Александър Попов, какво те накара да мислиш, че на фона на това което се случва в момента по света ти е позволено да прикачваш такава безумна статия като ГЛАВНА?? ТИ СИ ИЗЛИШЪК.
5
1
 
19
 
! Отговори
DegraInjection преди 9 години
Огънят на деградацията се поддържа със "сухи дървета" - в случая тази статия.
4
19
 
11
 
! Отговори
Дъното преди 9 години
Стигнахме ли моралното дъно или има още да слизаме надолу?+ = Да- = Не
3
2
 
39
 
! Отговори
Слепи ли сте? преди 9 години
Изключително съм тъжен когато виждам подобни статии. Това означава, че деградацията се поддържа. Тук дозата е голяма.
2
2
 
29
 
! Отговори
???? преди 9 години
ZASHTO NI ZANIMAVATE S TIQ OTAIKI BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE