Гаврата на "България търси талант" и Росен Марков

Защо снощи се подиграха с болните от СПИН и цироза?
Обновена: 24 мар 2015 14:25 | 23 мар 2015 09:46, Александър Попов
91
Гаврата на "България търси талант" и Росен Марков
Росен Марков с табелата си. Единственото хубаво е, че все пак не видяхме целия му "номер". Снимка: bTV

Предаването "България търси талант", което върви по bTV, често е хвалено като най-рейтинговото в българския ефир. И наистина събира стотици хиляди пред екрана, които се надяват да се забавляват с номерата и възможностите на участниците.

Снощи обаче шоуто удари дъното, като вината е изцяло на продуцентите и телевизията.

В разгара му на сцената се появи 58-годишният варненец Росен Марков, който от години привлича вниманието с нестандартни изяви.

"Обещал съм да направя, нещо, което не е виждано", заяви Марков, който се определи като "безработен темерут".

Той се появи на сцената с табела, на която пишеше: "В България търси талант последно желание. На умиращия от СПИН и цироза Росен Марков".

"Ако не е вярно това е много жестоко, което правиш с нас и публиката", заяви Дарина Павлова.

След като разбра, че Росен Марков не е болен, Илияна Беновска и Дарина отказаха да видят номера му, а публиката започна с рефрена "Довиждане".

"Не си прави шеги с тези работи, има наистина болни хора. Да се шегуваш с това нещо не е шоу. Не искам да те гледам", каза и Иво Сиромахов.

Илияна Беновска пък определи появяването на Росен Марков като "чудовищно".

И наистина е така. Въпросът е защо bTV и продуцентите на "България търси талант" го допуснаха в ефир. Защото това е също толкова чудовищно, колкото и самият "номер" на Марков.

Рейтинг ли се гони? Защото от телевизията още преди излъчването ни "подгряха", че има номер, който няма да бъде допуснат. Да си правиш реклама на гърба на наистина болни хора е дело само на някой болен мозък.

Толкова ли беше важно излизането на Росен Марков, че не беше кастрирано - все пак шоуто не се излъчва на живо и фактът, че е оставено означава, че е търсен ефект.

Може би има нещо поучително в цялата история, но зрителят така и не го разбра. Аз също, сигурно и още десетки хиляди пред екрана. Хубаво би било от медията или пък продуцентите да излязат и да ни кажат какво точно искаха да ни представят с тази гавра.

Помислиха ли как ще се чувстват хората, които страдат от тези болести? Със сигурност някои от тях възприемат всеки нов ден като дар Божий и в същото време някакъв "безработен темерут" им се подиграва.

Дарина Павлова също бе ясна - това е жестокост с публиката. За единия рейтинг обаче телевизията ни поднесе тази жестокост, друго логично обяснение просто липсва.

Дотолкова ли отговорните за показването на този "талант" смятат публиката за оскотяла? А дали наистина сме такива скотове, че да търпим подобни чудовищни простотии? Всъщност какво ли зависи от нас, това е поредният щрих от глупостите в телевизионните ни риалитита и със сигурност няма да е последният.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
dffsdg преди 7 години
Какво се е случило в България? Дори по телевизията ли никой не говори правилно? "Ся ш'виим к'во ш'се случи", "Ако т'ва е вярно" ??? Въййй
56
1
 
3
 
! Отговори
ССС преди 9 години
А това още ли върви? А има ли кой да го гледа??
55
4
 
5
 
! Отговори
Нихил преди 9 години
Ееееее ... значи.. не му дадоха шанс да покаже какво може .... човека си е направил труда, а те и не пожелаха да видят на какво е способен .. Егати смотаняците .. не можаха последното му желание да изпълнят .. да покаже на какво е способен. Как може да има такива хора .. веднага като го видяха го отрезаха!!!
54
6
 
10
 
! Отговори
а така преди 9 години
Само гаври заслужават тия самозабравили се муцуни, които *** за слава и да ги дават по телевизора!! Само така Росене!
53
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VSICKI TELEVIZII V BALGARIA SA EDNA SVINSHTINA,KOIATO IA NIAMA NIKADE PO SVETA.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MAIKOOO TO SAMO POGLEDNI GURITO I ZAPOCVASH DA POVRASHTASH
51
3
 
12
 
! Отговори
бай Шано преди 9 години
кой ви натиска да гледате БГ медии , аз от зората на кабелната ТВ спрях да гледам такива ,имаш евро спорт , дискавъри , ТВ 1000 преди ляганер и откакто не съм по тия геогравски дължини ми е все тая ( ширините са същите)
50
5
 
10
 
! Отговори
хора преди 9 години
Защо гледате такива пумии въобще?! Аз не ги гледам. Така мога да си събера мислите по същество. Да се занимавам с нещата които искам и са ми интересни в момента. И най-важното, не могат да ми натрапват тъпите си реклами с преувеличен звук. Хем мрънкате, хем утре пак ще си го пуснете...Това, че на някого са му дали думата, не означава, че трябва да го слушам с отворена уста. А и в повечето случаи такъв човек бърза да манипулира мисленето на другите, докато все още го слушкат. Само че аз пораснах
49
2
 
11
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Изгониха деца от група на която казаха четири Да. Били 130 души, трябвало да са 60!!! Подигравка, и това ми било предаване за таланти. Всичко е режисирано, жалко за такива който е трябвало да останат.
48
2
 
28
 
! Отговори
Koko преди 9 години
Б-тв някаква си Дарина , Сиромахов .... България търси под вола теле ...... Кой и защо гледа тези простотии дааааа не е луд тоя дето ви го пуска.....
47
7
 
3
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Как ми се иска да видя какво щяхте да пишете, ако не бяха излъчили въпросния запис. Все от някъде щеше да се чуе и тогава щяхте да пишете как има цензура и как всеки има право да се изяви .... и какво ли още не.
46
4
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Това беше дъното... Как може да излъчвате такава подигравка с хора, на които последното желание им е да оздравеят ! Не разбирам какво искате да постигнете... Да покажете на хоратаа колко сте несъгласни с тази подигравка ли ? Единственото, което показахте с това, е че рейтинга ви е много по важен от чувствата на хората и от тяхните съдби .... Пълно безобразиее
45
3
 
30
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 9 години
До МинкоМНОГО СИ ПРАВ. Е ТЕ ТОВА ЖУРИ ВЕЧЕ УДАРИ ДЪНОТО... ДРАЗНЕЩИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ, НЕКАДЪРНИ... останалото ти си го написал...
44
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Славка Трифонова е виновна простаците да й подражават!
43
4
 
38
 
! Отговори
yan преди 9 години
Кой ви е крив?Защо изобщо гледате тези "национални" телевизии?
42
3
 
54
 
! Отговори
Минко преди 9 години
Как не ви е срам!Най голямата *** и крадла жури?Резил,никой няма да ви гледа!
41
5
 
2
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 години
До ЕвроталантТа-ра-да-ра-дт.Тъ-тъ-тъ-тъ-тъ-тъ-тът!Дън-дан...преди обед...
40
3
 
32
 
! Отговори
Евроталант преди 9 години
Наи-големият талант на България е Сашко Кадиев.Таланта да се слага на всякъде ,да се *** и да се мисли за много оригинален.Ето това е ТАЛАНТ.
39
20
 
7
 
! Отговори
Ъдвайзър !!! преди 9 години
Колко колко колко е къса паметта на хората в Бугаристания! Та тва е същия Роско Марков-лидер на партия и говорител на масовите убийци от Бенгази,дето успяха да заразят със СПИН не повече от 459 деца(в това число и 21 майки)! На 24 юли 2007 година тоя беше част от националния празник,сваляйки и носейки на ръце Кристияна от аероплана на Сесил Саркози!Тая същата Кристияна,която бидейки в качеството си на СУПЕРВАЙЗЪР в хемодиализата на Ал Фатих внесе и зарази със СПИН децата-СПИН-а бе генномодифицир
38
2
 
26
 
! Отговори
нико преди 9 години
в тази телевизия открай време се имат за недосегаемиза тях няма нищо свято, всичко е шоу