Съботен бис

Крастата Енчев и прасковата на щерката на Ернестина Шинова
32

Веселин Маринов лее пот за нищо - сам си доплаща за концертите. Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Трудно захапах със седмичния обзор, дори тръгнах да се разочаровам, че топновината ще бъде как Владо Карамазов хвърлил 1000 лева за обезкосмяване. После удар в десетката - "Опънаха Мария Игнатова". Тъкмо да насоля Рачков, че не я пази, то се оказа, че пак става въпрос за козметични процедури.

Така дойде решението и за кого да бъде първия бис тази седмица. Лейдис енд джентълмен, на вашето внимание д-р Енчев. Преди години докторът бе сбъднал желанието на хиляди девойки, напуснали селското стопанство и влели се в БГ шоубизнеса. С едни силиконови гърди той им осигуряваше бъдеще без работа. То като има толкова любители на пластмасовата любов е нормално. Енчев обаче смени тактиката в рекламната си стратегия с нови билбордове. Четем, че новата му мисия е "Краста". Може би главата му играе ролята на "О", но криейтива си го бива. А и са уцелили десетката ( изписва се 1 и главата на Енчев - б.а.).

Да имаш кубици си е краста, а Енчев може да си вземе за рекламно лице Антония Петрова. Имаме удоволствието да гледаме Мис България 2009 почти всяка вечер в Big Brother като коментатор. Всъщност удоволствие ли е да ти набутват в очите нейните "очи", щедро показвани с рокли с големи деколтета. Сега като се замисля Антония е по-подходяща за лице на някое ТКЗС. И безплатен слоуган ще й дам - "Голямо виме, силен млеконадой!". А иначе съпругът й има право да харесва нейната гръдна обиколка, заради която скоро Петрова няма да може да лети със самолет.

И докато в редакцията сме на сексуални пости заради шокиращата пазва на Антония реших да сменя ракурса към нещо по-младо.

Спрях се на дъщерята на Ернестина Шинова, все пак и тя изживява звездния си час и обикаля с мама тв студията. Оказа се, че Йоана Слабакова е доста палава и не пропуска да го покаже в социалните мрежи. Еротичните захапвания на пръсти някак се издържат, ама кадъра с прасковата идва да покаже, че и младото поколение е плод и зеленчук. Йоана ни убеждаваше в интервюта, че иска да избяга от известността на родители си. Е, направи го, с тази праскова вече е уникална.

Преминаваме към друг елемент, търсещ популярност. Става въпрос за фолкпевеца Саранди, за когото да си призная никога не съм добил лично впечатление. Но пък той решил да избяга от фолка и прави парче в стил "Рейхана", както би казала доскорошната му колежка Мария Гущерова.

"Обмисляме локации за клипа. Ще има много провокация и еротика, светлини, пях с един специфичен дъх. Много секс има в тази песен – всичко, което съм аз", обяснява за новия си проект Саранди. За всички нас остава наказанието още месец без секс... А кой е Саранди?

Съботен бис без Николета е непълен, но няма да се спираме на рождения й ден. Благодарение на колеги, които й гледат тв таблоида разбираме, че тя натъртила в последното си издание: "Здравейте, аз съм Николета Божинова". Досега г-жа Божинова винаги се е представяла с моминското си име - Лозанова. Призив ли е това към головия хищник Валери да се завърне към брачното си ложе? След като на въдицата не се хванаха Гришо и Филип Плейн защо пък да не клъвне Божинов? Ще следим, както тя следи Алисия. Дотогава "Довиждане на Николета Божинова".

Веселин Маринов пък проплака, че вече 19 години прави концерти в НДК и почти всички са на загуба. Да се чуди човек защо напразно се поти?

"На плюс никога не съм бил. Никой не осъзнава, че разходите за един концерт са много повече от приходите и ако няма генерални спонсори, ако няма приятели, няма как да се получи. Има градове, в които съм на пълна загуба, но залите се пълнят и има правостоящи. Залите просто са много малки", недоволен е Веско. Ами да се обърне към Бойко Борисов, да му предостави градовете с малки зали и след година-две ще се режат здраво ленти.

На финала сме със Селена Гомес, която се озърта за по-улегнало гадже. То всяка, която е била с Бийбър стига до тоя извод, ама Селенчето поне вече бе у нас. Тук толкова улегнали бизнесмени има и въртят едни и същи манекенки и певици, че тя ще бъде гаранция №1. Препоръчваме й такива с голям опит като например Стоте Манекенки. Така ще се смени и прякорът на родния Дон Жуан на Ицо Стоте манекенки и една певица.

Завършваме със специален поздрав за всички с хита на седмицата... Луна, президент!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Турбалан преди 8 години
Везгията крие данъци. Аз това разбрах от снимките :)
23
1
 
2
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
Е, така е. То и прасковата като крушата не пада по-далече от дървото.
22
4
 
22
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
значи на тази прасковата и мерише на слива, а сливата и мерише на риба, е, няма лошо да мерише на риба, Никулден е.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Две мнения няма. Най-убав и женствен(а) е този (тази) с окубаните вежди и брадата. хихих Николети и зЪрнестини ряпа да ядат пред него. На уроци по женственост и грация трябва да ходят при него.
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бах го тоз артистизъм! Диря, гледам, от нийде се не види. От тия снимки повече лъха на ку.венизъм, отколкото на артистизъм. А Слабакова младша, може и да е красива, но с толкоз *** на очите, добре я е прикрила (красотата), както и на трупната снимка.
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дъщерята на Ернестина Шундова уверено върви по пътя на майка си, само да не я отведе до някоя магистрала
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лелеее, наистина е красива като майка си, ако не и още по... красива :D:D
17
1
 
26
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Ще подам жалба в КЗП. "Прасковата на щерката на Ернестина Шинова" не било това което си мислех. Чувствам се подведен и ще подам жалба.
16
29
 
3
 
! Отговори
щщд преди 8 години
Момичето е много хубаво,като майка си.Това,че мнозина не разбират провокативният й стил не е нейна слабост.Артистизмът не е за всяка кратуна.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnogo *** e dala nashata malka strana
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щерката на Слабакови показва действителното интелектуално нива на "нашите ВиП-ове"Просто - пфу!Но пък от друга страна защо трябва да са по-различни от дядовците и бабите си? А кои са те?Малко от тях са интелектуалци.Просто -хора от народа-сиреч от наше село,родно село! Е?
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слабакова на снимката в леглото по-скоро минава като извадка от криминалната сводка. Като снимка на труп е. По-скоро е плашещо.
12
2
 
41
 
! Отговори
11111 преди 8 години
Два часа и половина гледаме "Водеща новина" -една праскова м/у краката на една *Б.аси пропадналия с.а.йт!
11
3
 
9
 
! Отговори
11 преди 8 години
абе добра е сливата.
10
2
 
24
 
! Отговори
Гнус преди 8 години
Тая праскова мирише на... сещате се какво....
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой в гилдията не уважава Енчев, всички бягат от него като от крастав.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луда трябва по-скоро да я приберат в Психиатрично заведение !
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слабака да си изпуши мозъка с тая щерка
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще купувам вече само праскови които са брани пред мен
5
1
 
10
 
! Отговори
Сузи преди 8 години
Наистина дилемата на автора е жестока.А като споменахте Веско,сещам се за култовият му хит за полицията."Нашата полиция ни пази -още не мога да реша има ли скрито послание като ирония или предупреждение.