Ченгеджийска страна, идиотщини и детско поведение

Кунева не сдава властта, фалшивият мейл не разделя реформаторите
Обновена: 11 дек 2015 12:38 | 11 дек 2015 12:14, Камелия Цветанова
30
Ченгеджийска страна, идиотщини и детско поведение
Снимка: Dnes.bg

Шегата, който изиграха на Движение "България на гражданите" неизвестни хакери, като разпратиха фалшиво писмо, с което се оттегля подкрепата за партията на Меглена Кунева от правителството с премиер Бойко Борисов, се оказа само с лек горчив привкус.

Идиотщини, глупости, детинско, ченгеджийско. Това бяха част от коментарите на реформаторите след случилото се, но пък на фона на трусовете в обединението през последните дни, беше явно, че това не е проблем от съществено значение за тях.

Още по темата

"Това, което се случи вчера е пореден показател, че сме в ченгеджийска страна, някой пак има в главата си такива стари методи, които смята, че по този начин може да ги осъществява, но това няма да стане", коментира пред Dnes.bg депутатът от ДБГ Димитър Шишков.

"Сутринта сме си говорили с нашите партньори и приятели, които са от ДСБ и продължаваме плътно да сме си заедно, въпреки всички неща, които се случват и това е факт", продължи той.

Депутатът предупреди и някои медии, че опитът им да се наместват сред реформаторите като броят кой бил "за", кой бил "въздържал се" при гласуване на закони, е много глупав и няма да разделят обединението.

"Пак ще си останем заедно, а ние от ДБГ правим едно нещо от първия ден и ще продължаваме да го правим, ние сме ярък пример за това как искаме да работим в екип и тази сутрин си говорихме и с ДСБ и останалите партньори, че трябва да сядаме и да разговаряме и да няма такива единични отстрелвания или пък емоционални движения: "Напускам, отказвам се", каза още Димитър Шишков.

Той призна, че и на него много неща не му харесват, но стои в парламента, защото е поел ангажимент.

"Не може, защото на мен нещо не ми се е случило, аз да тегля една и да си тръгна за вкъщи, не става, това е детско отношение", настоя реформаторът.

Според лидера на АБВ Георги Първанов обаче най-вероятно ДСБ е автор на фалшивия мейл.

Лидерът на тъмносините Радан Кънев пък се разгневи заради подозрението, че те са автори на писмото, изпратено от електронната поща на ДБГ.

"ДСБ ли стои зад хакерската атака? Не ме занимавайте с глупости. Какво мислите зад хакерската атака - защо ме карате да коментирам идиотщини. Такива простотии се случват всеки ден. Доколкото разбрах, вчера бях с детето си, не съм гледал много медии, но става дума за генериране на фалшив мейл, а не за хакерска атака, а това наистина е ежедневие", отсече той.

Може и да е "приятелски огън" от хора от "Реформаторския блок", но не е шега, а сериозен акт, смята пък заместник-председателят на Кунева Настимир Ананиев.

Според него вчерашната атака е един вид димка, по-важно е какво се цели с нея и кой стои зад нея.

Димитър Шишков обаче предпочете да не навлиза в догадки и остави на разследващите органи да провери кой стои за фалшивия мейл, защото "може да се окаже, че е от съвсем друга партийна група".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
11
 
! Отговори
Лайм преди 8 години
Оттеглянето на подкрепата от такова лъжливо правителство би било правилната и естествена политика за една група която е изградена върху морални принципи. Естествено да се очаква такова високонравствено поведение от продажницата на националните интереси Кунева/Пръмова и подобните и е смехотворно.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не, напротив не са идиотщини. Много добре се видяхте какви сте! Реформатори ли? Поредните лапачи на държавната софра - това сте вие!
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той призна, че и на него много неща не му харесват, но стои в парламента, защото е поел ангажимент.....КАКВА ДИВОТИЯ И НАГЛОСТ!КАКВО ИЗКАЗВАНЕ НА САМОЗАБРАВИЛ СЕ ...! НЕ МОЖЕ ДА СИ ХОДИ ....НАРОДА ГО ИСКА, ТОЙ НЕ ИСКА АМА КАТО СА МУ ДАЛИ ДА КРАДЕ И ДА ЦОЦА КАК ДА СИ ТРЪГНЕ! ВЕЧЕ НЯМА МАСКИ И СЕ ВИЖДА ЗА КАКВО СА ВЪВ ВЛАСТТА ПРЪМОВА И СИЕ....ГЛЕДАЙ НАРОДЕ И ИМ ПОКАЖИ
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pramova kuneva obi4a da e zentar i v pravitelstva nsi radli4ni Kakto besche ne dovolna ot bB i go komentira pri slavi trifanov Sega mu se masni i sedi bliso do Dr vraskata bo4vatova o dvete ne stavata ama bB vi darji toi snae sa kakvo Ste mu
19
2
 
1
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До 16. А така, и ИД е творение на ГЕРБ
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поздравления за заглавието!Описва точно "състоянието на положението" в Абс*урдистан!
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно 17 може да пише всякакви простотии и никой не го цензурира .
16
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарю когато народа гласува за БСП е умен , а когато гласува за ГЕРБ е ***. Добре да предположим , че не гласуват за Борисов и ГЕРБ кажи коя партия с кой лидер да управлява. Видя ли , че в момента нямаме избор . Когато няма риба и ракът е риба . А иначе празни приказки колкото искаш .
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то си личи че писмото е спам, няма нищо за уголемяване в него... :))
14
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само лустрация час по-бързо.Неможе комунисти като Гоце дето продължава да им тресе слуха залпът на Аврора, т.е включително и комуниста Бойко Борисов да ни освободят от присъствието си. Защото тъпият ни народ не вижда че гласувайки за Борисов получава дрънкащия комунист Първанов и компания и Доган, а с всички тези крадци оправяне няма българино!!!
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко това е скалъпено в ГЕРБ.
12
16
 
10
 
! Отговори
политолог преди 8 години
Какво да очакваш в държава където 50 години са управлявали небългарски партии БКП-КПСС и злобни и неуки мандраджии. Това в момента са техните наследници , а умните и образовани българи са в Западна Европа и САЩ . Това е истината , а другото е въпрос на лично мнение и усещане.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този, който си направи такъв майтап със смешната дружинната ръководителка е направо за орден Стара планина!!!
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лустрация!!!
9
0
 
44
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ЖЕСТОКА Е БОРБАТА ЗА ВЛАСТ МЕЖДУ ТИЯ НЕГОДНИЦИ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СМЕ НАИ-БЕДНАТА СТРАНА В СВЕТА.
8
10
 
10
 
! Отговори
Кому е изгодно преди 8 години
Интригата е по-сериозна, ако приемем, че мейлът е истински, което е по- вероятното предположение. Зад Кунева е френския финансов капитал, слят с държавата-правителството, зад ръбовете е америка за България, зад Борисов е Меркел.Като нищо този мейл да е писан под натиска на ръбовете но Оланд-овци да го е суспундирал пред вид обстановката в света и ЕС.За България се води скрита война.А че искат да свалят правителството и хвърлят България в хаос искат.Кому е изтгодно? На США.
7
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Благодарение на тази продажница Кунева Пръмова тока сега тока заради закрите блокове на АЕЦ е 20% по скъп. Всяко домакинство или всеки бизнес може да си направи сметка колко губи.... Ама като сме робски народ я търпим......Браво на хакерите това е най-малкото което заслужава Колко ли и платиха от Париба за закритите блокове на АЕЦ ами габонската афера
6
0
 
19
 
! Отговори
до :) преди 8 години
Прав/а сте, КОЙ?- ами никой, няма лоша реклама. Шамар да е- аванта да е.Понеже популярността на т.н народни избраници клони към нулата, те трябва да се върнат на сцената, независимо с какъв репертоар.
5
1
 
19
 
! Отговори
:) преди 8 години
Всяка сериозна организация (или както е в случая, организация ПРЕТЕНДИРАЩА за сериозност) се подготвя за всякакво развитие на нещата. Сигурно някоя овца от пресофиса е пратила неправилното писмо и сега мажат с приказки за хакери, илюминати и марсианци. Кой ще хаква мейла на смешници като ДБГ? КОЙ? КОЙ? КОЙ?
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фалшив ли? Устата й крива ли е?