Путин: Да не мислите, че службите ни тичат след US милиардери?

Поръчалите компроматите срещу Тръмп са по-лоши от проститутки!
Обновена: 17 яну 2017 19:57 | 17 яну 2017 19:52, Елка Василева
168
Путин: Да не мислите, че службите ни тичат след US милиардери?
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин обвини отиващата си американска администрация в опит да подкопае легитимността на избрания президент Доналд Тръмп.

"Какво наблюдаваме в САЩ? Наблюдаваме продължаваща остра вътрешнополитическа борба, независимо от това че изборите за президент приключиха и че те приключиха с убедителна победа за господин Тръмп", каза Путин на съвместна пресконференция с молдовския си колега Игор Додон в Москва.
"В хода на тази борба бяха поставени няколко задачи и първата от тях е да се подкопае легитимността на избрания президент на САЩ", каза руският президент.

Той заяви, че действията на отиващата си американска администрация нанасят като цяло ущърб на интересите на самите САЩ.

Руският президент обвини още сегашните американски власти, че се опитват "да вържат ръцете и краката на новоизбрания президент Тръмп при изпълнението на предизборните му обещания както в страната, така и на международната сцена".

Путин отхвърли информациите, разпространени от американски медии, че руските тайни служби са шпионирали Тръмп и са натрупали компромати срещу него с цел да го шантажират, предаде Франс прес.

"Да не мислите, че нашите тайни служби тичат след всички американски милиардери? Разбира се, че не е така", каза Путин.

Той заяви, че онези, които са поръчали доклад с каквито и да е компромати срещу Тръмп и разпространяват неверни информации за него, са по-лоши от проститутки, предадоха ТАСС и Асошиейтед прес.

Путин повтори, че никога не се е срещал с Тръмп и изрази надежда, че Москва и Вашингтон могат накрая да върнат към нормалното отношенията си, предаде Ройтерс.

Същевременно Дмитрий Песков, говорителят на руския президент, каза, че Путин се е сбогувал с Барак Обама на срещата на върха на страните от Азиатско-Тихоокеанския регион, състояла се през ноември в Перу, предаде ТАСС. Тогава той му благодарил за съвместната работа. Путин обаче допълни, че не планира в бъдеще нови контакти с Обама.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 123"а сега от три пъти познайте къде са отишли 5 те милиарда на сащ в украйна и 280 те милиона дето са дадени на българските "неправителствени" организации"Познах, отишли са в празната ти путинофилска глава.
91
3
 
9
 
! Отговори
до 122 преди 7 години
До АнонименПУТИН ГИ СЛОЖИ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБАбсолютно си прав! А джоп на руски значи г ъ з.
90
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вашигтон пост- за протести срещу тръвп - 2500 долара на месец плюс 50 долара на часна по-активните и годишна медицинска застраховкаа сега от три пъти познайте къде са отишли 5 те милиарда на сащ в украйна и 280 те милиона дето са дадени на българските "неправителствени" организации-разбирей не са от българското правителство а от правителдството на сащ
89
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПУТИН ГИ СЛОЖИ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ
88
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин им разказа играта на всичките. Джуджето Путин им показа кои всъщност са джуджетата.
87
26
 
7
 
! Отговори
КГБ преди 7 години
Путин, ти си напуснал КГБ, но методите ти си остават същите-подмолни интриги, компромати и изнудване. Ваш агент е споделил мръсната тайна на Тръмп, за когото всеки знае, че е перверзен женкар, не са американските служби. Сега си мислиш, че държиш Доналд за онази му работа, но запомни-той е умствено нестабилен , отмъстителен и злопаметен. А , относно "убедителната " му победа- 3000000 по-малко американци гласуваха за него.
86
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако всички страни бяха богати и потребляваха колкото САЩ и Англия тогава щяха да са нужни 10 планети като земята за набавяне на необходимите ресурси за производството на стоките за потребление. А ресурсите са в Африка, Азия и Русия, не в САЩ и Англия. Зашадният модел е обречен и ще рухне, независимо дали Тръмп е президент или меките китки назначат нов председател на Европейския парламент - това се усеща вече от всички.
85
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ произвеждат по-малко от 18 процента от световния брутен продукт, но потребяват 40 на сто от него.
84
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСАЩ и ЕС имат не по-малко ресурси.---Смех!
83
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ и ЕС имат не по-малко ресурси.В САЩ работят вече първите плазмени централи. САЩ и ЕС имат храна за 3 континента,не бих казал същото за Русия.САЩ и ЕС търгуват помежду си + Азия, не са умрели за руските бедняци.Така че това,което си написал е в твоите фантазии,че САЩ и ЕС ще рухват.Само Русия рухва с непрестанното си каране с Европа и Християнския свят!
82
14
 
8
 
! Отговори
Кгб преди 7 години
Това човече, е просто продукт на студената война. Той нмпви идеи няма. За него е важно нещата да се върнат както бяха. Друго няма. Ама троловете си слага плюсове в този сайт
81
9
 
26
 
! Отговори
голямата разлика преди 7 години
Путин е мъдър държавник, но Русия не се крепи на Путин. Русия винаги ще я има, защото има ресурси в изобилие. САЩ и ЕС ако им отрежат възможността да грабят ресурсите на бедните държав ще рухнат, появи ли се оскъдица на някой стратегически ресурс и ЕС ще рухне, ще започнат да се колят по улиците. Ако Русия намери други източник на валута и спре да продава на ЕС с тях е свършено. Ако ЕС спре да да продава мерцедеси на Русия това никога няма да доведе до рухването на Русия.
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За един добър бизнесмен пилеене на пари-няма, има печалба.Единственото, на което пак ще наблегна е, че пазарната икономика не предполага спазване на екологична дисциплина.С други думи:човечеството няма шанс в голямата игра-битката за съществуване.Играта ще свърши или с бактериална, вирусна, ядрена, хранителна, екологична или друг вид криза.С много думи искам да кажа следното-само с пари не става, трябва и акъл.Създателят да подготвя следващия вид.
79
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено,че светът има нужда от лидер.Като всяка фирма,държава или отбор.САЩ правят постоянно развитие на човечеството и насреща вземат от маймуните Ресурси.Какво толкова сте се развикали за некакви маймуни с нефт... Които правят само пилеене на пари....Нищо друго.
78
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп за жалост ще изгдигне САЩ до безпрекословна империя, ще има васални държави, роби на труда и ще е досущ като във футуристично фентъзи.България ще е транспортен коридор с обслужващ персонал.Като се замисля единственото лошо е, че ще сме в екологична катастрофа.
77
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп ми напомня визуално на язовец.Той е очевиден хищник.Поведението му е само подвеждащо.В план е същата операция-Нов Американски Век, но на въра вече не се книжни политици, а истински професионалист.Тръмп лесно ще убеди световните лидери, че всички имаме интерес от лидерството на САЩ.Дори аз вече се замислям дали не е прав?!
76
3
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
Тръмп ми напомня на Горбачов как с неговата перестройка затри социализма, така и и Тръм може да помете западният свят квито ги блещи
75
3
 
20
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Ако някой преди 10 или дори 5 години ми кажеше,че в Америка ще се вдигне ужасен вой,че видите ли президентът им бил избран от Русия и тя го контролирала,сигурно бих го завел лично на Четвърти километър!Обаче това днес е факт!Съвсем изперкаха някои в САЩ!Ами просто да се научат да губят,а не да плещят небивалици,стават смешни...Та ако Путин имаше такива възможности,то Америка би трябвало да се предаде веднага,ха-ха!Впрочем тия същите доскоро тръбяха,че Русия е залязваща държава и регионална сила
74
18
 
10
 
! Отговори
не ме впечатли преди 7 години
Путин просто е един ***. Сега пуска зловредни слухове че се е намесил в изборите и после ги опровергава за да стои по новините. Иначе отдавна хората да са го забравили.
73
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи хвалби за Тръмп от Русия, но както казват руснаците - поживьом увидим.