Зловещата вечеря на една язидка! Кой болен мозък може да го измисли?

ИД дали на жена в плен да изяде сготвен 1-годишния й син
Обновена: 29 юни 2017 12:34 | 28 юни 2017 22:00, Елка Василева
155

Не се вижда краят на борбата с радикалните ислямисти от Ислямска държава. На света междувременно стават известни все по-ужасяващи свидетелства на жертви на ИД.

Виан Дахил, която е язидка, член на иракския парламент, гостува в египетската телевизия Extra News и разказа какво е чула от жертви на Ислямска държава. Интервюто й, преведено от Middle East Media Research Institutе, веднага се разпространи в интернет, пише "Индипендънт".

Макар че подробностите са ужасяващи и нечовешки, за тях трябва да се говори, защото те показват жестокостта на ИД.

Дахил разказа историята на пленница в терористичен лагер, която дни наред била оставена без храна.

"Три дни не й били давали нищо, нито храна, нито вода. След това й донесли чиния с ориз и месо. Жената изяла храната, защото била ужасно гладна. Когато свършила, терористите й казали, че са сготвили месото на нейния едногодишен син, когото били взели от нея и тя точно това е изяла", каза Виан Дахил за ужас на интервюиращия, който не успя да овладее емоциите си от шока.

Тази жена е била спасена от лапите на "Ислямска държава".

Виан Дахил разказа и други ужасяващи форми на изтезания от страна на терористите. Предаде думите на момиченце, чиито шест сестри били пленени в лагер. Една от тях – на 10 години, била изнасилена до смърт пред очите на сестрите си и баща си.

Около 10 000 язиди са били убити или пленени по време на операциите на ИД в Ирак през лятото на 2014 г., пише "Индипендънт". Терористите са държали жените като сексуални робини, другите са били убивани и хвърляни в масови гробове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
8
 
! Отговори
За какво говорим преди 6 години
Боко Тиквун и Боко Харем сготвиха цял един народ ,а този сайт го изкара Супермен абе хора свестете се,а това с детето може да е жълтина!???!?!?
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Важното е, че белите страни са в 21 век и можем да избираме как да се обличаме, а вие сте още в 7 век."Кой сме "ние" бе мой човек? Аз съм православен християнин! Ти какъв си?Белите страни са в 21 век, защото са лицемерни използвачи. Почти всички големи са били колонизатори. А в днешно време Иран и Ирак бяха хубави страни, преди САЩ да поиска да размъти водата там, за да може US компании да черпят нефт в региона. Прочети в момента кой експлоатира нефтените находища в Близкия изток!
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 49Ти на някакво умно мюсли ли се правиш :))) днес колко пъти удари главата в земята? Нареди ли на айшето да ти сготви и да ти изпере гащите?
37
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПУТИН Е ОТГОВОРЕН ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА !!!ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЕ СЪЗДАДЕ ЗА ДА СЕ БОРИ С ОКУПАЦИЯТА НА ПУТИН В СИРИЯ!!!ТЪЙ, ЧЕ ВИНОВНИКА ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е САМО ЕДИН И ТОВА Е ПУТИН И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МУ РЕЖИМ И ПАРТИЯ!!!! КОМУНИСТИЧЕСКА
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 47Към днешна дата никой нормален европеец не е забулен, освен вашите пингвини. Най-отвратителната гледка е да видиш как на 40 градуса се разхожда някакъв таласъм с бурка. Не ме интересува религията. Важното е, че белите страни са в 21 век и можем да избираме как да се обличаме, а вие сте още в 7 век. И разликата е, че в християнска Европа има свобода, която сме си извоювали чрез просвещение и реформи, докато в Ислямския свят ще ти резнат зелката за подобни изказвания.
35
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямска държава се финансира от Съединените Американски Щати!
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вашата дивашка религия въобще не си прилича с християнството"Ти откъде знаеш, след като се вижда, че не познаваш нито едната религия, нито другата? :))))
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Точно както и вие, забулени пингвини. "А истинската православна християнка си слага и до ден днешен ПОНЕ кърпа или шал на главата, когато влиза в църква или ходи на гробище! Най-малкото всички рускини го правят! Познавам и много истински православни християнки в България, също го правят.
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Точно както и вие, забулени пингвини. Нямате място в Европа или САЩ."Ако ти имаше мозък, щеше да знаеш, че на Исус майка му също е била забулена.А Исус е бил обрязан.
31
3
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
A преди братята американци да нападнат Ирак когато убиха Саддам и също така убиха над 1 милион цивилни за да им дадат демокрация, преди това имаше ли Ислямска държава в Ирак?
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41Вашата дивашка религия въобще не си прилича с християнството и не е мръднала цивилизационно от 7 век насам. Точно както и вие, забулени пингвини. Нямате място в Европа или САЩ. Стойте си в пясъците, за ваше добро.
29
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А"Само япония е единствената държава в света която е забранила мюслевата религия със закон.Хората са си решили проблема радикално."Защо не напишеш в Гуугъл "mosques in Japan", после напиши "Islam in Japan".Ааааа, сигурно си проС и не знаеш езици. Затова досега не си имал възможността да прогледнеш и да видиш, че някой ти е напълнил главата с измислици, които не са верни. Пълно е с мюсулмани в Япония! И се изповядва Ислям съвсем спокойно!
28
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АИсляма трябва да се забрани навсякъде със закон и изповядващите го трябва да се преследват от закона, като сектантите. След 20-тина години точно това ще стане. В момента на Запад расте поколение, което НЕНАВИЖДА исляма. Въпрос на време е от това въпросно поколение да се родят политици, които да го изкоренят от страните си. Помнете ми думата!
27
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБИБЛИЯТА Е БОЗА НО В НЕЯ ПОНЕ ИМА ТЕКСТОВЕ ОРИГИНАЛНИ ОТ УЧЕНИЦИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС!ДОКАТО КУРАНА Е 99.9999% ПЪЛЕН ФАРС БЕЗ НИТО ЕДИН ТЕКСТ ОТ ПРОРОКА МОХАМЕД НАПИСАН!!! УМНОТО КОЕТО ПРОПОВЯДВА КУРАНА Е, ЧЕ ИМА ЕДИН БОГ КАКТО ПРОПОВЯДВА И БИБЛИЯТА, ЧЕ ИМА САМО 1 БОГ!!ИЗВОДА Е, ЧЕ КУРАНА Е ЕДНА МНОГО ВРЕДНА ПРОПАГАНДА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН КАКТО Е В ЯПОНИЯ!
26
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Докато Иисус Христос е дал живота си за да изкупи греховете ни! Чаткате ли разликата???"Ти си в 6-ти клас, нали? На акъл си там някъде. Има 3 Авраамови религии. Те произлизат една от друга. Юдаизъм, Християнсто, Ислям. И си приличат. И всяка следваща, копира от тези преди нея. Исус (Иса) е пророк в Исляма. Ислямът е просто модернизирана версия на Християнството. Но просто в училище са ви преподавали фашисти, които са ви учили да мразите Исляма, за да сте по-близо до Биг Брадър от Севера.
25
5
 
13
 
! Отговори
А преди 6 години
Само япония е единствената държава в света която е забранила мюслевата религия със закон.Хората са си решили проблема радикално.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"КУРАНА НЕ Е ПИСАН ОТ ПРОРОКА МОХАМЕД И В НЕГО НЯМА И ЕДНА ДУМА ВЗЕТА ДА Е НАПИСАНА ОТ ПРОРОКА МОХАМЕД А САМО УСТНИ СЛОВА ПРЕДАВАНИ ОТ ЕДНО ЛИЦЕ НА ДРУГО!!!"А кой е написал Библията? :))) Ти май не си чел Библията...
23
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нужно ли е да обяснявам, че пророка Мохамед се е оженил за 6 годишно момиче и е изклал безброй племена за да наложи варварския си култ? Е как искате да ви имаме доверие и да имаме позитивно отношение към вас след като собствения ви модел за подражание е масов убиец и откровен педофил??? Докато Иисус Христос е дал живота си за да изкупи греховете ни! Чаткате ли разликата???
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнтисоросоидЦиклон Б... е нещо, което се ползва дори за инхалации на белите дробове в болниците. Понеже вероятно ти е трудно да разбереш това, предвид на коментара ти... ще ти го кажа просто - диша се. Този газ се вдишва! В по-висока концентрация се ползва като аерозол за пръскане върху кожата с цел превенция на паразитни болести - въшки, краста и т.н. Само роднините ти евреи си мислят все още, че това е газ, който да се ползва за масови екзекуции в газови камери.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 25ЯЗИДИТЕ СА КЮРДИ ТАКА КАЗА ГООГЛЕТО