Зловещата вечеря на една язидка! Кой болен мозък може да го измисли?

ИД дали на жена в плен да изяде сготвен 1-годишния й син
Обновена: 29 юни 2017 12:34 | 28 юни 2017 22:00, Елка Василева
155

Не се вижда краят на борбата с радикалните ислямисти от Ислямска държава. На света междувременно стават известни все по-ужасяващи свидетелства на жертви на ИД.

Виан Дахил, която е язидка, член на иракския парламент, гостува в египетската телевизия Extra News и разказа какво е чула от жертви на Ислямска държава. Интервюто й, преведено от Middle East Media Research Institutе, веднага се разпространи в интернет, пише "Индипендънт".

Макар че подробностите са ужасяващи и нечовешки, за тях трябва да се говори, защото те показват жестокостта на ИД.

Дахил разказа историята на пленница в терористичен лагер, която дни наред била оставена без храна.

"Три дни не й били давали нищо, нито храна, нито вода. След това й донесли чиния с ориз и месо. Жената изяла храната, защото била ужасно гладна. Когато свършила, терористите й казали, че са сготвили месото на нейния едногодишен син, когото били взели от нея и тя точно това е изяла", каза Виан Дахил за ужас на интервюиращия, който не успя да овладее емоциите си от шока.

Тази жена е била спасена от лапите на "Ислямска държава".

Виан Дахил разказа и други ужасяващи форми на изтезания от страна на терористите. Предаде думите на момиченце, чиито шест сестри били пленени в лагер. Една от тях – на 10 години, била изнасилена до смърт пред очите на сестрите си и баща си.

Около 10 000 язиди са били убити или пленени по време на операциите на ИД в Ирак през лятото на 2014 г., пише "Индипендънт". Терористите са държали жените като сексуални робини, другите са били убивани и хвърляни в масови гробове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Техния Нефт , които ползваме ние развитите ? Естествено, че ще го вземем - циливизацията винаги е напредвала от умните и развитите. Плюс това СА ОАЕ Дубай. ..Също са със запада и си живеят добре даже доста добре. ..Явно не е проблема в Запада или Израел.Да не говорим , че еврей те са по тези земи от христово време , ако не знаеш създателя на твоята религия е Еврейн. ...
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да си видят религията ...Колко струва."Това не е тяхната религия. Това е вашата религия. Вие създадохте ИДИЛ!
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 66"Освен с алгебра, геометрия, медицина, наука и техника и още много други."Тези неща не са измислени от арабите, неграмотнико, а от гърци, египтяни, перси и индийци. Много по-древни култури от религията на мира. Спри да лъжеш и да се опитваш да изкараш черното бяло.
57
2
 
5
 
! Отговори
Dino преди 6 години
Algebrata e predi miusulmanstvoto.
56
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Европа беше спокоен континент преди да се настанят събратята ти."То и Близкия Изток беше мирно място преди християните и евреите да пожелаят тяхната земя, техния нефт и техните пари...А Европа в миналото хич не е мирно място. Ти си от хората, които нямат покритие, но въпреки това си позволяват да говорят, да коментират и да спорят. Първо почети, натрупай знания, научи се да мислиш логически, последователно и после идват да спориш.
55
3
 
6
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Терористите от ЕС и НАТО взривиха и избиха милиони цивилни мюсюлмани. Но за разлика от ислямските терористи които убиват цивилни за отмъщение или заради идеи, демократичните терористи от ЕС и НАТО взривяват мюсюлмански деца за пари и за петрол.
54
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си видят религията ...Колко струва.
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 66Виж какво, нямам време да се занимавам със зомбита и дървени философи, които четат историята, както дявола - евангелието! Европа беше спокоен континент преди да се настанят събратята ти. Европа се поучи от грешките си, обедини се и живееше в мир.. поне доскоро. А в Близкия Изток не е преставало да има войни от както има ислям! Шиити, сунити и всякакви други се избиват помежду си. Не са ви виновни нито евреите, нито европейците, нито руснаците или американците, че сте диваци.
52
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Най изродската религия е мюсюлманската, със нищо не са допринесли за развитието на човечеството"Освен с алгебра, геометрия, медицина, наука и техника и още много други. Еееехххх, всички грешки на българите идват от това, че не са образовани! Образовай се, младеж!Всички европейци са се учили на медицина от мюсулмани, ама не си чел достатъчно и не знаеш. Почти всички науки тръгват от тях... но не знаееееешшш.... Не си чееелллл...
51
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 66А българите колко атентати са направили и на Балканите и в Западна Европааааа... там пък ако знаеееешшш...
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под *** и фес никога не се е задържал някъкав мозък.Затова USA ги използват за прокарване на някакви цели, защото са *** и ограничени.Най изродската религия е мюсюлманската, със нищо не са допринесли за развитието на човечеството , само разрушения и убийства след тяхното владение.Китай и Русия имат думата с ликвидирането на исляма.
49
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност... добре че сме били под турско управление, иначе щяхме да сме или английска или френска или руска колония. И щяхме да сме на нивото на всички държави, които са били под ботуша на колониалните империи. А ние сме си живяли добре, садили сме си градинките, строили сме си църкви и манастири, изповядвали сме си каквато си искаме религия, женили сме се, деца сме си правили. И турската армия ни е пазила. Ходили са да воюват вместо нас. Това е истината! Населението на българите тогава расте!
48
3
 
5
 
! Отговори
Антисемит преди 6 години
Това е много стара история и е измислена от евреите. Те са си такива - кръвожадни и извратени. И понеже ги е страх някой да не им направи същото, много от тях като Меркел примерно, не смеят да създадат деца. Въпреки че те не намират тази изродщина за чудовищна. За истинския евреин загубата на пари е много по-ужасяваща от това да изяде собственото си дете. Затова никой никъде не ги обича и навсякъде са гонени и преследвани. Те са несъвместими с човечеството.
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че ние ги учим на атентати!
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Исляма бил религията на мира, и те били хора, незнам си какво, а сега не можем да се спасим от атентати."Ти ако си мислиш, че това в Европа са атентати... *** виж в Близкия Изток, пълномащабна война с атентати всеки божи ден. Война създадена от християни и евреи, за да се отслабва ислямския свят.А ако беше поне малко образован, щеше да знаеш преди 50-60 години, че Европа никак не е била мирно място. И атентати са ставали почти всяка седмица. И нито един от тях не е бил "ислямски".
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 56Не ми се прави на интересен, ислямофилче. Такива ***, като теб докараха Европа до това състояние. Исляма бил религията на мира, и те били хора, незнам си какво, а сега не можем да се спасим от атентати. Да, бялата раса е колонизирала целия свят защото е в пъти по цивилизационно напреднала от пингвините, които защитаваш и които ще ти резнат зелката без да се замислят. Много се съмнявам, че си българин защото милите ти мюсюлмани са ни клали 500г. Ти си ислямокомунист.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В близкия изток твоите любимци Израел, подкрепяни от приятелите си и роднини по кръвна линия Кралство Саудитска Арабия, колко много са наливали масло в огъня, само ако знаеш... ама не знаеш...
43
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия не е бяла държава.
42
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А иначе ако дори заговорим за Ирано-Иракската война, тя е пак инициирана от любимите ти християнски, бели държави! Защото преди войната и по време на нея, ВСИЧКИ твои любими бели държави се надпреварват да продават оръжия както на едната страна, така и на другата. Близкоизточният блок също не прави изключение. Голяма Русия даже няма смисъл да я спомянавам, то е ясно... но Полша, Чехия, Румъния, България... Колко оръжие сме продали там, само ако знаеш...
41
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От белите държави единствено Русия се бори срещу тая проказа, дело на USA.