Женска съпротива! Порно звезда се прицели в поста на Путин

Елена Беркова обещава сексуалният тормоз да се наказва със смърт
3 ное 2017 22:00,
84

Ще може ли порно звезда да детронира руския президент Владимир Путин? Елена Беркова, бивша звезда от филмите за възрастни, обяви своята кандидатура за поста държавен глава и обеща – сексуалният тормоз ще се наказва със смърт.

Жените срещу Владимир Путин – така се очертава да преминат президентските избори в Русия през март догодина. Нежната конкуренция на държавния глава се увеличи с още един член, след като порно звездата Елена Беркова публикува провокативно видео по бельо, в което обяви своята кандидатура. 

32-годишната майка на две деца предизвика бурните реакции на стотици хиляди свои последователи. 

Беркова, която по-рано участва в изборите за кмет на Сочи, направи шокиращи обещания за своята кампания. Например - сексуалният тормоз ще се наказва със смърт. 

Не само това – разводът за мъжете ще стане почти невъзможен. В дневния ред на Беркова ще бъде и образователната система. Ще бъде въведен задължителен сексуален изпит, а полите по-дълги от 40 сантиметра ще станат незаконни. 

Преди нея, своята кандидатура за оспорваните избори обявиха други три дами. Журналистките Екатерина Гордон и Ксения Собчак, както и бившият мениджър по военна логистика Елена Семерикова очакват с нетърпение да се изправят срещу Владимир Путин. 

Дали една от тях ще успее да свали политическия гигант от президентския трон обаче ще стане ясно чак догодина.

Повече по темата гледайте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
До пфуЩо?! То политиката си е баш като най-древната професия. Нищо чудно, че все "работещи момичета" се кандидатират. Явно е новата мо/да в русия.
66
2
 
10
 
! Отговори
пфу преди 6 години
Феминистка ли ги пише тези статии ? Или никому не е ясно че проституиращ човек няма място в каквато и да е власт ?
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Остава и порно-звезда да спечели в Русия.Това ще засенчи със сигурност и Октомврийската революция.
64
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
блядистан си е женско царство нищо чудно и това да се случи. Няма да е тая, но....
63
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е влизал в къща на рускиня знае за каква *** и безпорядък става въпрос, та цяла държава ли се кани да управлява въпросната труженичка? Иначе - ясно е кой е реалният съперник на Путин, така че се откланя вниманието към ***, каквито във въпросната държава - бол!
62
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 53Недорасло, малоумно, изпростяло и деградирало същество си ти. С какво една порно звезда е достойна, ***? С изпълненията в кревата ли да дава пример, където повечето пози и изпълнения са унизителни за жените? Ако това за теб е пример следователно си същият *** като нея. Порното развращава и провокира и на теб явно това ти харесва, ***! Съжалявам, че в твоето семейство баща ти се е отнасял така с теб и *** и такъв *** се е пръкнал.
61
3
 
11
 
! Отговори
до коментар 45 преди 6 години
Какъв руски брат .Баща ти да не е бил в Коми дървосекач , и да е направил твои брат там? Или си просто русофолистик?
60
10
 
8
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
и кой провокира сексуалния тормоз, малко ислямистко мозъче? липсата ти на възпитание, предполагам? *** седеше ли диван-чапраз на баща ти вечер като се прибере? посбере теб с каиша, та после и нея, сега и ти ли си така? гиди диваци недни средновековни! повечето порно звезди са далеч по-достойни да управляват от цървулите, дето ги избирате 30 години вече!
59
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По голяма порнозвезда от президента няма, така че тази няма шанс.
58
6
 
9
 
! Отговори
да и сссфдде преди 6 години
тази за да отнеме поста на владимир путин ще и трябва повече от *** и прояви .това да си президент на русия там важен умът и концентрацията а не само феминизъм и курварско поведение .
57
3
 
6
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Що, бе!?На това му казват "демокрация", при това "либерална"!Е, в сравнение с тях "хипитата" бяха ангелчета!O, tempora, o, mores! (О,времена, о, нрави!)Марк Тулий Цицерон
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се смее ли човек или да плаче...
55
1
 
5
 
! Отговори
шоп преди 6 години
До Българин"Намерих я в порнхъб-а. Elena Berkova - Triple stacked. Много е добро." ... и аз потърсих ама в хамстера , има 2-3 клипчета ... нищо особено , къде къде по квалитетни българки, румънки и рускини има ... даже аматьорски български клипове се намират по читави.
54
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Намерих я в порнхъб-а. Elena Berkova - Triple stacked. Много е добро.
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руското Секс - гуро няма ли да се кандидатира ?
52
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако сексуалния тормоз се наказва със смърт би трябвало тези които го провокират и развращават, като въпросната кандидатка, също да бъдсат осъдени на смърт. Кандидатката не е достойна дори за амеба.
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кандидатката кладенеца е пресъхнал, но е по-обемен от черна дупка. Ще събере целокупния руски електорат и ще го *** изначално.
50
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълна деградация
49
4
 
16
 
! Отговори
Предварително преди 6 години
нагласен сценарий от Путин и съветници, за да се каже, че в Русия НЯМА ЗАБРАНИ, има демокрация и да се радва плебсът( народът и да изберат ПАК НЕГО!!)Особено "чувствителни към дамите- кандидат-президенти ще бъдат Кадиров и държавите на -стан, защото за тях жените ( за президент на РФ) са "смешни".Путин си осигури гласове с аятолах от Иран, дружбата за 50 години със Сирия, най-голямата джамия в Москва сред онези в Европа.( е.. с Пучдемон не успя.. но ще продължи..)
48
1
 
9
 
! Отговори
Някои преди 6 години
С такава конкуренция няма да мо е трудно на всевишния