Бежанец разкрива бруталните убийства, поръчани от Ким Чен Ун

Лидерът на Северна Корея премахвал неудобни с огнехвъргачка
Обновена: 27 фев 2019 16:34 | 27 фев 2019 16:30, Нели Христова
68
 Бежанец разкрива бруталните убийства, поръчани от Ким Чен Ун
Снимки: Reuters

Бронираният влак на Ким Чен Ун пристигна в Ханой за срещата между лидера на Северна Корея и Доналд Тръмп.

Залозите са големи – макар показната демонстрация между комунистическата държава и останалия свят да спря, напрежение със съседките й все още има. Въпреки това, бъдещето на  Северна Корея изглежда слънчево – Ким Чен Ун се превърна от сърдитко, в усмихнат лидер, който малко по малко допуска западния свят в страната си, сприятелява се с Тръмп,  стопля отношенията си с Южна Корея и е готов да се отърве от ядрените си оръжия. 

Още по темата

Но сякаш за да ни припомни, че не трябва толкова бързо да вярваме на хората, бежанецът от Северна Корея Кан Чхолхван се появи по CNN и разказа за ужасяващите дела на иначе вече усмихнатия Ким Чен Ун.

По думите му, преди да екзекутира чичо си Джан Сон Тхек, лидерът на Северна Корея го принудил да гледа как убива колегите му. А гледката била потресаваща – двамата мъже били поставени пред стена, но към телата им не били насочени обикновени пушки, а противосамолетни оръжия.

"Те стреляха срещу тях и телата им на секундата изчезнаха. Цялата кръв се стовари върху  Джан Сон Тхек, който бе принуден да гледа и след това, разбира се, припадна“ , разказва  Кан Чхолхван пред CNN.

Няколко месеца по-късно, по подобен зверски начин, Ким Чен Ун убива и чичо си, а после насочва омразата си към негов близък приятел – началник на полицията.

"За неговата екзекуция Ким поръча да се използва огнехвъргачка. Дори не са използвали оръжия, просто са го изгорили жив“, твърди бежанецът. А след това, овъгленото му тяло било премазано от танкове.

Още един от приближените му е застигнат от брутална смърт – той и любовницата му са съблечени чисто голи и хвърлени на глутница настървени кучета. Животните ги разкъсват и изяждат, а Ким поръчва тази екзекуция, защото мисли, че телата им не са достойни да бъдат погребани в корейската почва.

"Всичко това се е случило по желание на Ким Чен Ун“, категоричен е  Кан Чхолхван. Той е на мнение, че Тръмп не трябва да възхвалява този "безмилостен диктатор“, когато се срещне с него във Виетнам.

"Президентът на САЩ не трябва да хваща кървавите му ръце. Не трябва да говори и хубави неща по негов адрес, защото този човек е убиец. А това изпраща много лошо послание на света“, обяснява бежанецът.

Всички тези обвинения са част и от доклада на организация в защита на човешките права. Според него, единствената причина поради която Ким не иска ядрена война, е заради бъдещето на собствените му деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
банкянското *** е второ поколени екомунистот вчера каня всички антикомунисти да изгоним от министерски съвет ком.ун.гите ама нещатзащитават ги и не е само тойами плевенската партийна секретарка дето е правосъден министъреее и колко има още за гонене
39
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това да не е тоя лошия дето днес тръмп го нарече идеалния ръководител-и сега нашите заднико лизци на краварски *** какво ще пеят за лошия кимчакаме - е от злоба ще плюяти съскат ама само по форумите нито дума официално - стиска ли имще останат без хранилка а и повечето са за затвора
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжииииии .... Измамииииии ....Великият генерал, вликолепни, супримикус, мастър оф дъ юнивърс, дефендър ъф да галакси е супер пичага!
37
11
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
колко повече се приближава обединението на двете кореи без участие на "великите сили", толко повече "разкрития" ще има. утре-другиден ще четем за секретния бункер на др. Ун, в който са тествали психокинетичен боеприпас, базиран върху студения ядрен синтез, върху децата от шеста московска детска. по разкази на очевидки.
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АНе мзнам дали на тиквун дедо му е бил убит от комунистите, но самия той беше комунист, при това перспективен ;))А ако дядо ти е бил утрепан от комунистите трудно ще станеш комунист ;))Поне така помня аз. Други може и друго да помнят...
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що бе, "демократите" как премахват неудобните? С нежни ласки ли? Аз лично знам за няколко милиона жертви на *** и обеднения уран. Цивилни жертви. Знам и за няколко милиона пострадали от остатъчна радиация, освен стотината хиляди цивилни, загинали по време на взрива. Напоследък дочух, че в Италия им пробивали лодките и се изнасяли от района, а после намирали детски трупчета на бреговете си...
34
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зверствата не ни учудват, защото българските комунисти ги използваха същите, след окупацията на родината ни от ушaНКИ те!
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха, а един мармот...
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МИСЛИТЕЛА давате ли си сметка, ако всичката тази ***, която изредихте си получи заслуженото, колко ще останат като бройка?Байо, на тази територия една шепа свестни не останаха ... Куче влачи рейс - това сме ние.
31
4
 
12
 
! Отговори
хм.... преди 5 години
...."Много лъжат комунистите. Едно време България е имала елит. Сегашните не са елит, а комунисти и производни"... И ся кво... На тиквун дедо му, дет го убили комунистете къф е бил? А?
30
3
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Тръмп е с вързани ръце от конгреса относно СК .Ако властта на Тръмп в САЩ е дори на 50% от властта която Ким Чен УН има в Северна Корея .Бъдете сигурни ,че СК щеше да е история !!!
29
2
 
22
 
! Отговори
цирк преди 5 години
До Анонимен 30А кой решава дали един лидер е диктатор?САЩ ли който подкрепят най жестоките диктатори в света защото им се подчиняват?!
28
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе..,не вие виновен Ким,а дядовците и бащите ви,които се сражаваха на страната на комунистите,а не под флага на янките.Въпросите ви са към тях.В Южна Корея това го няма.
27
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп успя да изкара чудовището от бърлогата му без да гръмне пушка, а това не е малко !Какво следва предстои да разбереме, но в края на крайщата съдбата на Ким ще е като на всеки диктатор...когато му дойде времето !
26
1
 
10
 
! Отговори
защо преди 5 години
Две държави притежаващи атомно оръжие в момента са в повишена бойна готовност и пред военен конфликт Индия и Пакистан,а тук ни занимават с фейк нюз от държавата фейк.
25
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много лъжат комунистите. Едно време България е имала елит. Сегашните не са елит, а комунисти и производни.
24
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност "бежанецът" е измислено лице, а историята му са съчинения на автора. Как така някакъв скъсан *** е присъствал на всички екзекуции на висши държавни служители не се посочва в съчинението.
23
0
 
9
 
! Отговори
ужас преди 5 години
"Голямата демокрация и защитник на правата на хората"САЩ се среща и ласкае "големия диктатор и убиец" Ким света е полудял вече няма ценности и чест и двойните стандарти ни убиват бавно.
22
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп постъпва много правилно, защото знае, че рано или късно и Ким ще завърши като Хитлер, Сталин, Садам, Кадафи, Асад...пардон, с Асад се отложи за по-късно !
21
9
 
25
 
! Отговори
МИСЛИТЕЛ преди 5 години
.......Ами...Представете си сега.... Нещо става у нас, и..... Започва да действа НАРОДЕН СЪД... ИСТИНСКИ и БЕЗЖАЛОСТЕН.... И всички тези мутри, политици, журналисти, съдии, прокурори, висши и низши полицаи, всякакви корумпирани ръководители на всякакви нива, крадци, насилници и убийци, всички герои на "нашето вече 30 годишно време" си получат заслуженото....- И дали след 70 - 80 години няма да се намерят като днешните *** да ни убеждават, че е бил избит цвета на българската интелигенция? А?