Бежанец разкрива бруталните убийства, поръчани от Ким Чен Ун

Лидерът на Северна Корея премахвал неудобни с огнехвъргачка
Обновена: 27 фев 2019 16:34 | 27 фев 2019 16:30, Нели Христова
68
 Бежанец разкрива бруталните убийства, поръчани от Ким Чен Ун
Снимки: Reuters

Бронираният влак на Ким Чен Ун пристигна в Ханой за срещата между лидера на Северна Корея и Доналд Тръмп.

Залозите са големи – макар показната демонстрация между комунистическата държава и останалия свят да спря, напрежение със съседките й все още има. Въпреки това, бъдещето на  Северна Корея изглежда слънчево – Ким Чен Ун се превърна от сърдитко, в усмихнат лидер, който малко по малко допуска западния свят в страната си, сприятелява се с Тръмп,  стопля отношенията си с Южна Корея и е готов да се отърве от ядрените си оръжия. 

Още по темата

Но сякаш за да ни припомни, че не трябва толкова бързо да вярваме на хората, бежанецът от Северна Корея Кан Чхолхван се появи по CNN и разказа за ужасяващите дела на иначе вече усмихнатия Ким Чен Ун.

По думите му, преди да екзекутира чичо си Джан Сон Тхек, лидерът на Северна Корея го принудил да гледа как убива колегите му. А гледката била потресаваща – двамата мъже били поставени пред стена, но към телата им не били насочени обикновени пушки, а противосамолетни оръжия.

"Те стреляха срещу тях и телата им на секундата изчезнаха. Цялата кръв се стовари върху  Джан Сон Тхек, който бе принуден да гледа и след това, разбира се, припадна“ , разказва  Кан Чхолхван пред CNN.

Няколко месеца по-късно, по подобен зверски начин, Ким Чен Ун убива и чичо си, а после насочва омразата си към негов близък приятел – началник на полицията.

"За неговата екзекуция Ким поръча да се използва огнехвъргачка. Дори не са използвали оръжия, просто са го изгорили жив“, твърди бежанецът. А след това, овъгленото му тяло било премазано от танкове.

Още един от приближените му е застигнат от брутална смърт – той и любовницата му са съблечени чисто голи и хвърлени на глутница настървени кучета. Животните ги разкъсват и изяждат, а Ким поръчва тази екзекуция, защото мисли, че телата им не са достойни да бъдат погребани в корейската почва.

"Всичко това се е случило по желание на Ким Чен Ун“, категоричен е  Кан Чхолхван. Той е на мнение, че Тръмп не трябва да възхвалява този "безмилостен диктатор“, когато се срещне с него във Виетнам.

"Президентът на САЩ не трябва да хваща кървавите му ръце. Не трябва да говори и хубави неща по негов адрес, защото този човек е убиец. А това изпраща много лошо послание на света“, обяснява бежанецът.

Всички тези обвинения са част и от доклада на организация в защита на човешките права. Според него, единствената причина поради която Ким не иска ядрена война, е заради бъдещето на собствените му деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светът си е все същият демоничен свят
19
2
 
5
 
! Отговори
аз не преди 5 години
вервате ли,че тоя може да обича
18
7
 
16
 
! Отговори
Дядо Соци преди 5 години
Комунистите са си неверници по природа.
17
2
 
11
 
! Отговори
Komentator преди 5 години
Така се получава, когато като малък не са ти позволявали да си играеш на компютърни игри. Сега човекът иска да си играе на DUKE NUKEM
16
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този току що е приключил с четенето на поредния психотрилър :)Или е бил на посещение в някои музей зна Инквизицията :)
15
4
 
17
 
! Отговори
Шшшшт преди 5 години
Тихо! Вече сме приятели с Ким и никой не се смее на прическата му.
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли онази северно корейска песничка?Със заплахите към сащ?Дето оня cвинеглав шoпар любо нейков ни я представи като ""***, проклета Америка".И после се оказа,че въобще не е така...
13
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Измислици...фалшиви новини...пропаганда или както искаш му речи...човек в днешния свят, с проблемите на Ким само това му остава, да измисля начини за убиване...за тази работа от едно време още си има палачи...освен, че извършват физическия акт, измислят и начините по които да бъде извършен...
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно екзекуциите ги дават по телевизията, за респект.
11
9
 
23
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Ако такива истории се появяват спонтанно без очевидна причина и с доказателства, не един човек ми каза, щеше да е добре.Факта, че идват от CNN и, че идват непосредствено преди срещата на Тръмп с Ким, доказват колко военолюбиви са от американските леви демократични медии. Видяхме ги как реагираха, когато Тръмп съобщи изтеглянето от Сирия, виждаме ги и сега.Военно промишления комплекс не щади пари, що се отнася до това да държи популацията в страх от разни диктатори на другия край на света.....
10
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този бежанец е присъствал ли е на всички описани от него убийства? Ако ли не, от къде знае кое как се е случило?
9
12
 
28
 
! Отговори
Питанчев преди 5 години
А кой е този Кан Чехливан за да му се вярва на думите ? Надали тези екзекуции са давани по националната им телевизия , така че трябва да е бил някъде много близко до Кимчо за да ги види тези работи . ДА не би да е бил един от екзекуторите ? А може би висш партиен функционер ,дясна ... лява ръка на диктаторчето че е бил поканен на екзекуцията . ..... А може би си съчинява тези страховити истории за да си заработи някой друг долар за Кока Кола и т*лъст хамбургер от Макдоналдс .
8
14
 
33
 
! Отговори
. преди 5 години
А едни други хора хранеха прасета с човешки трупове на остров Белене и Скръвена...
7
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Гуантанамо САЩ измъчваха араби с викингски орли като им чупят костите и ги оперират докато им изтече кръвта.
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
квот било - било ! по -добре е да се разберат, и в бъдеще да не се стига до глупости. така всички печелят.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ им бият инжекции с друг новичок и те се гърчат и накрая свършват наелектризирани.
4
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е единствения дебел човек Сев. Корея.
3
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сатанизмът е антихристиянство, злоба, човеконенавист, омраза на всичко живо.Вижте му погледа. С тези злобни очички са били и Ленин И Сталин. Ленин в края на живота си полудява и започва да моли мебелите в стаята за прошка, за всичката кръв, която е пролял.
2
11
 
29
 
! Отговори
Бръм преди 5 години
Те и ЦРУ, МИ6, КГБ и те убиват... ама по хубанен начин.... :)
1
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно това. Не е възможно да е вярно в комунистическа страна!