Милена: Крадците у нас са много бързи

Рок певицата бе ограбена посред бял ден в София
22 апр 2012 10:15,
89
Милена: Крадците у нас са много бързи
Милена най-много съжалява за откраднатия си бизнес тефтер. Снимка: архив, Булфото

Рок певицата Милена Славова бе ограбена посред бял ден на улица в близост до бул. "Христо Ботев". Тя оставила колата си за десетина минути и въпреки, че вътре било кучето й, крадците скоростно отключили колата й.

Взели са ми портфейла с всички документи, кредитни карти, една много скъпа за мен писалка, разказа изпълнителката в "Тази сутрин" по bTV.

Тя най-много съжалява за откраднатия бизнес тефтер, в който са описани всичките й предстоящи концерти и срещи. В него имало и текстове на песни. "Ако някой ги открие може да ми пише на страницата във Фейсбук", призова Милена.

Крадците едва ли ще бъдат открити, тъй като след обира тя е отишла до полицейското управление с колата и органите на реда са й казали, че няма как да вземат отпечатъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Милена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
44
 
10
 
! Отговори
X преди 12 години
Много е противна, блях!
12
72
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТАЯ КЬОРАВА СВИНКА КАКВА ПИВИЦА МОЖЕ ДА БЪДЕ. БЪЛГАРИЯ Е ПРЕЗАДРЪСТЕНА С ПЕВЦИ И ПЕВИЦИ САМО ДЕТО НЕ МОГАТ ДА ПЕЯТ И НЯМАТ ДАННИ ЗА ТАКИВА.НО ВАЖНОТО Е ЧЕ НИ ГИ НАБУТВАТ НАСИЛА.
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
крадците просто си знаят, че никой няма да ги търсиа обяснили ли са какво точно значи "няма как да вземат отпечатъци" - не знаят как или просто на никой не му пука и никой не ще да се занимава ? ако беше пребъркана и окрадена личната кола нанякой от полицаите , дали пак "нямаше да има как да се вземат отпечатъци" ?
10
2
 
3
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Браво.Можеш да кандидатстваш в гнигата на рекордите Гинес.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицаите не могат да разберат че колкото по-богати са хората толкова повече пари ще има и за тях. Щом постоянно ни крадат няма и за тях
8
17
 
11
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Арменецо, такива глупости плещиш, че си смешен! На мен ми откриха откраднат мобилен телефон за 2 дни. Вземи се срий в родната бедняшка Армения след като тук не ти харесва!
7
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цялата статия е една гавра с жителите на България - българи, арменци и пр.Крадците няма да бъдат намерени.Е то полицията за какво въобще съществува?Сега ще ви кажа какво щеше да стане, ако се беше обадила да се оплаче в "органите на реда" - щяха да и се подиграват по телефона.Обадете им се да поискате съдействие и да видите каква гавра е поведението от другата страна на "жицата".А тези от нашите данъци получават заплати.Също и дупетатите, министрите, президента и т.н.
6
3
 
67
 
! Отговори
тома неверни преди 12 години
Милена:Крадците у нас са много бързи-не Миленче,МИЛИЦИОНЕРИТЕ са бавни
5
1
 
14
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Нашите са професионалисти с дълъг стаж - 20 годишен.
4
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Определено проста,отишла с колата,защото ПРИМАДОНАТА не е могла да звънне на полицията от най-близкият магазин!Абе........певица!Навсякъде по света крадците са много бавни,чакат собственика, да го попитат може ли да го оберат!Ай у лево!
3
1
 
43
 
! Отговори
Веско потното преди 12 години
Колежке, моля моля !!! В България престъпността е овладяна и полицията ни пази !!!
2
30
 
24
 
! Отговори
Левата ръчичка преди 12 години
Милена е станала егати и свинчока!
1
5
 
40
 
! Отговори
мда преди 12 години
Оставяй си и друг път портмонето в колата.