Русия отвръща на удара: Гони 23 британски дипломати

Те трябва да напуснат страната до седмица
Обновена: 19 мар 2018 11:27 | 17 мар 2018 11:07, Александър Попов
307
Русия отвръща на удара: Гони 23 британски дипломати
Снимка: Reuters

Руското външно министерство обяви за персона нон грата 23 британски дипломати закрива генералното консулство на Великобритания в Санкт Петербург и прекратява дейността на Британския съвет в Русия, съобщи ТАСС, цитирана от БТА. Те трябва да напуснат страната до една седмица.

Още по темата
Така Русия осъществи ответен удар.

Русия си запазва правото да вземе и други ответни мерки срещу Лондон, се казва още в съобщението на министерството.

Изгонването на британските дипломати е в отговор на решението на британския премиер Тереза Мей да експулсира от Обединеното кралство 23 руски дипломати във връзка със отравянето в Англия на бивш руски шпионин и дъщеря му.

Лондон обвини Москва, че стои зад покушението срещу Сергей Скрипал и Юлия Скрипал, извършено с бойно отровно вещество, създадено в бившия Съветски съюз. Москва категорично отрече да има нещо общо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още по темата: РусияСергей Скрипал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
7
 
15
 
! Отговори
Вру за деньги преди 6 години
Отново Путин е на вниманието на всички вестници .Това го прави още по-силен смел .Русия отдавна трябваше да прекрати всякви контакти с Англия .Англичаните не са в ЕС и инвестират в икономиката на Америка .Съответно работят против икономическите интереси на ЕВРОПА заедно със САЩ .Борбата за запазване на курса на американският долар включва и война в ЕВРОПА.Сменяйте долари и евро за рубли за да си запазите парите.
186
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A какви двигатели проузвежда членката на ЕС и НАТО България, или не може дори домати да произведе ами ги внася от Турция и Македониа, а изнася само евтини миячи, чистачи и пpocтитутки за Запада.
185
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западът произвежда лъскави автомобили, смартфони, лаптопи със светеща ябълка и пр. статус символи, но в следващите няколко десетилетия няма да разполага с технологии които им позволяват да създават ракети с ядрен двигател движещи се със скорост 20 пъти по-голяма от скоростта на звука.
184
4
 
18
 
! Отговори
Вру за деньги дешево преди 6 години
Русия е водеща във физиката,химията,електрониката ,ядрената енергетика,военна сила, има собствени коли,самолети,кораби,подводници,ракети.
183
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 192Като гледам - руснаците не могат :)))
182
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия заяви, че никога не са произвеждали газ с името Новичок. Което може би даже е вярно. В Русия освен ***, друго не се произвежда.
181
5
 
8
 
! Отговори
Велика Русия преди 6 години
Отново Путин е на вниманието на всички вестници .Това го прави още по-силен смел .Русия отдавна трябваше да прекрати всякви контакти с Англия .Англичаните не са в ЕС и инвестират в икономиката на Америка .Съответно работят против икономическите интереси на ЕВРОПА заедно със САЩ .Борбата за запазване на курса на американският долар включва и война в ЕВРОПА .Американският долар се покачва само при война на чужда територия . Еврото е заплашено от Америка !
180
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 180Ама моля ти се ! Да направиш двигател на мерцедес който да изкара поне 1 милион км не е висока технология. Висока технология е да изпратиш Лада на дъното на океана ... отвисоко !
179
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До София и БГДаже компютрите са руски. Т'ва памети, процесори, дискове .. сичкото е руско ! iPhone, Samsung - все руски фирми. Даже IBM и те са руснаци. Какво да кажем за Microsoft - отново руска фирма. Кръстена е на гордостта на Путин - микромеко.
178
5
 
15
 
! Отговори
София и БГ преди 6 години
Русия е водеща във физиката,химията,електрониката ,ядрената енергетика,военна сила,има собствени коли,самолети,кораби,подводници,ракети и всички са сделани откитайци ,корейци и руснаци .Като ние вече си копуваме доматите от Турция и Гърция понеже нямаме и трактори и велосипеди даже с българско лого .Държавата е заета да прави метрото на София и асвалта на София .
177
3
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Русия е сърдита на Британия, защото Путин трови опоненти. А Москва отрекла категорично всички обвинения...хахаха - сефте. :)))
176
4
 
12
 
! Отговори
британски педофили преди 6 години
Путин най-вече е виновен, че Британия е един скапан остров. Браво Путин, отново показа руските си номера!На връх скандалите с педофилията и разклатената кривоноста еврейка Мей, в близост до секретните поделения на Британия, където е масовка от МИ5 и МИ6 "случайно" бе отровен един престъпник, който вече нямаше какво да изпее, беше абсолютно ненужен и стана жертва на политическите борби на острова с Велика Русия. По кратък нямаше как да бъда - Амин!
175
3
 
6
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Иран има ядрено оръжие селяни прости, това променя цялата геостратегическа ситуация в света!Знаете ли колко милиарда са мюсюлманите,арабите,сунитите,шиитите и ако се обединят свят ще ви се завие!Не до Виена, ами до Глазгоу ще стигнат!Агент Кери Доусън!ЦРУ!!!
174
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо да изгони всички британски дипломати и без това никой не иска да има нещо общо с рижавите грозници от прогизналия остров. Дори и ЕС.
173
3
 
17
 
! Отговори
някой преди 6 години
Тез разнят мечката, ама забравят, че и наполеон и оня хомо хитлер ядоха дървото. Няма как да превземеш или воюваш с държава, която се простира на 11 часови зони и спят на смени :D
172
2
 
7
 
! Отговори
Прираст преди 6 години
Китайската стена е построена с много по малко пари от нашата телена ограда на границата.Защо ли ?Защото дедите им са се ееееебалиии здраво и без трети пол .
171
9
 
4
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
"А какви компютри произвежда Германия, за колите знаем."Аба вий кви ссти такива звездни идЕоти! Тръгнали да сравняват най-голямата европейска икономика с една 99,9 добивна такава! Единствено руско, което в момента е конкурентно на това е природният газ. Как трябва да ви се обяснява, че другите стоки в нормалните държави ще ги бракуват! Айде със здраве, че имам работа!
170
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василев-Дано да се създаде независим Кюрдистан аз съм за стига Ердоган да не реши че може да нападне Сащ.
169
2
 
0
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До АнонименЗа това се правят опити да се създаде независим Кюрдистан!Агент Фил Меркав!ЦРУ!!!
168
3
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Браво, Вова !Така се прави !!!