Путин и Ердоган говориха час и половина. Какво си казаха?

Руският президент доволен от търговския обмен между двете страни
Обновена: 3 апр 2018 22:01 | 3 апр 2018 22:00, Красимир Ангелов
198
Путин и Ердоган говориха час и половина. Какво си казаха?
Снимка: БТА

Президентите на Русия Владимир Путин и на Турция Реджеп Тайип Ердоган разговаряха час и половина преди началото на седмото заседание на Съвета за сътрудничество на високо равнище в Анкара, предаде ТАСС.

Путин отбеляза, че преди заседанието са били осъществени многобройни контакти на различни нива, при които открито и конструктивно са били обсъдени двустранни и международни въпроси и решени възникнали проблеми.

Още по темата
На заседанието на Съвета за сътрудничество Путин изрази задоволство, че през 2017 г. търговският обмен между двете страни се е увеличил с 40 процента и е достигнал 22 милиарда долара, а взаимните инвестиции се доближават до 10 милиарда долара от всяка от страните.

"Съветът за сътрудничество има важна задача - да осигури координация на руско-турското партньорство в най-различни области на принципите на взаимно уважение, равноправие и отчитане на интересите на другата страна", посочи руският президент.

Путин каза още, че сред приоритетите на сътрудничеството е доставката на руски зенитно-ракетни системи С-400 Триумф в Турция, а на предстоящата среща на междуправителствена комисия ще бъдат обсъдени перспективите за по-нататъшно снабдяване на Турция със съвременна руска военна продукция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
6
 
54
 
! Отговори
No comment преди 6 години
Бял хляб си ял в България,кьопек турски и от години плюеш по там,къде си ял.Рано или късно...това не води до добро.Явно нямате такава поговорка в Ориента.
105
2
 
50
 
! Отговори
No comment преди 6 години
Това отворено турче-ястрееба е поне от 15 години в Щатите.Ама никой е предполагал,какъв бабаит е в интернет.Ще стане интересно с този анимационен герой.Ако не изпадне в нелегалност.Тръмп много се радва на такива полулегални ориенталци,с правоверни уклонности.
104
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ястребчето е обикновено платено мaнaфче до старата джамия на Бурса. Не е и сънувало Чикаго. За един геврек с айрян прави пълна програма.
103
21
 
40
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
Истината сигурно се е докоснала на нервите на някои криводзурлати балканоидни създания, та са се разквичали домузите като пред клане! Ако кубически парсек прозталащина вървеше по 1 цент, сега дори най-бедният българин щеше да е доларов мултитрилионер! Но, както виждаме всекидневно, нито прозталащината му, нито самият той струват пукната пара!Хайде чао, създания криводзурлати булгейроидни! До следващия път!Орхан тракдрайвъра от русенските села на Чикаго.
102
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Путин ,и Ердоган се появиха и взеха власта следствие на недалновидната,лицемерна политика на САЩ и ЕС!В Турция искаха да прекършат религиозноста,забраняваха забрадки във ВУЗовете,искаха турците ,да ги слушат по всички въпроси!Уж им проповядваха демокрация,но подтикваха военните да правят преврати срещу неудобни за запада правителства!В Русия знаем ,приятеля на демократичния запад Елцин ,до къде докара държавата!Сега САЩ и ЕС ,да се сърдят на себе си ,защото те доведоха Путин и Ердоган!
101
12
 
36
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 146Благодарение на българи като тебе, светът никога няма да страда от дефицит на прозталащина! Ако прозталащината на българина можеше да се превърне в използваема енергия, няколко българи щяха да са достатъчни да покрият енергийните нужди на цялата ни планета!
100
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думите не копаят, не садят, не берат ягоди в Англия.Хората никога няма да са равни, не са и били.Химерите били те религиозни или културни винаги са били политика за овладяване на масите.Човешката история е история за експлоатацията на едни хора от други.Дори всички в ЕС да са равни, а това не е така, някой друг на другия край на света ще бъде елсплоатиран.Нещо повече-много по-близо в Сирия хората умират в името на политиката на превъзходство на едни хора над други.
99
11
 
34
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 138След 137 коментара дойде първият смислен коментар, за който мога да кажа "Ейваллах!" Останалите са само доказателство, колко "мъдро" и "проницателно" е българското общество като цяло!
98
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички тук! Напоследък ставам свидетел на все повече нецензурни и обидни реплики и от двете страни. Хора разберете,че само мирът и обединението може да е победителят,а не омразата. Било то Турци или Българи. Не съумявате ли че европа точно това иска? Време е да сложим край на това и да се уважаваме! Турците да престанат да се хвалят колко са велики,а българите и те да престанат с техните клевети. Вместо това да си помогнат. Хора ние сме едно.. надявам се да го разберете.
97
11
 
33
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До 131Функцията на харема е съвсем различна от това, което повечето болни мозъци си фантазират. Правилото е - престолонаследникът не може да бъде роден от жена, която е от местни хора. Както вече казах, единственто изключение са първите ако не греша 4 султана, но точно заради това се стига до размирици между престолонаследниците, при което загиват около 50,000 души. След това правилата са стрикнтни.В харема няма местни момчета/момичета, освен ако не са сираци с неизвестни родители.
96
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някак си 98% гени на шимпанзе прозират....Те не само прозират, ами и съвпадат:)Да наблегнем да другите 2% , да не изгубим и тях. Иначе, историята си е история, и да я изкривим, само ще си навредим и ще забавим човешкото развитие, а всяка минута е ценна. Колко векове само са изгубени в безмислени войни и противопоставяне....вместо за вървене напред.
95
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам нищо против Римската, Османската, Монголската или която да било империи-такава е историята на човешката цивилизация.Честно казано имам много против човешката природа.Някак си 98% гени на шимпанзе прозират.
94
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Султаните на Османската империя по правило се женят с жени, които не може да са места под контрола на империята......Сега едно е от кои имат деца а съвсем друго кои и колко са в харема. Девойките от земите под властта на султана са били много повече от чуждоземките. Това, че много валидесултани са чуждоземки е и част от династическите сметки и интриги. Освен това султанът е взимал девойки от велможите си просто и като заложници за верността им
93
14
 
38
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 129От опит знам - за 5$ българката си отваря краката,За 10 - отваря и на щерка си,За 100$ - българинът отваря всички КПП'та!Нещо друго да искаш да знаеш?
92
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За аромата-не мисля, че си прав, ...Взел си го много буквално. Приеми го така, тръгнал е да прави бизнес, който мирише :)
91
6
 
32
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До 119Колега, ще си позволя да те поправя. Султаните на Османската империя по правило се женят с жени, които не може да са места под контрола на империята. Това е съзнателна държавна политика с цел да се избегне създаването на роднински връзки на султана с метно население, което впоследствие може да зароди вътрешни борби за власт, чуробаджанащина и прочие негативни неща в управлението на имприята.Единствено първите няколко султани се женят с местни жени, но свършват с вътрешни размирици.
90
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За аромата-не мисля, че си прав, но за идеята на всеки БГ бизнесмен да прави от пръд-ня пари-е вЕрно.Еволюцията на Бай *** през социалистическа България до демократична членка на ЕС роди нещо много по-ур-одливо-съвременния БГ политик-бизнесмен.
89
8
 
35
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 120Ще произвеждаме ибрици! Май скоро ще има големи разновидности на летящи ибрици!Сега американците, които преди не искаха да продадат на Турция Патриот'ите, предлагат да ги купим от тях, пък и технолигията щели да дадат! Вай вай вай ...Продължават преговорите с италинско-френски конценр за съвместно разработване и производство на противовъздушна система в Турция!Ще фъркат ибрици! Хе, ***?Батарея С-400, разположена в Едирне затваря цялото въздушно простронство до Дунав!
88
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без злоба-Турция е част от историческото минало и съвременната икономика и култура на Европа, но германците ви върнага номера с еничърите, на нас -също.....По своя замисъл ЕС не е нещо кой знае колко различно от ОИ, с разликата, че няма точно султан.
87
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори султаните са предпочитали украинки, славянки, гъркини, венецианки....Не са ги предпочитали, но са ги имали така за разнообразие в харема си. Освен това всеки европейски себеуважаващ се владетел е изпращал я дъщеря, я роднина като подарък за султана.