Русия следи фрегати на НАТО, влезли в Черно море

Те са с управляеми ракетни оръжия на борда
29 мар 2019 10:30, Елка Василева
181
Русия следи фрегати на НАТО, влезли в Черно море
Снимка: архив, Reuters

Руски военни кораби следят влезли в Черно море фрегати на НАТО, предаде ТАСС, като се позова на Националния център за управление на отбраната на Русия.

"Сили и средства на (руския) Черноморски флот съпровождат влязлата в акваторията на Черно море група кораби на НАТО в състав три фрегати с управляеми ракетни оръжия от военноморските сили на Холандия, Канада и Испания. Наблюдението на действията на военните кораби на НАТО се извършва от корабите от военноморските сили на Русия "Иван Хурс" и "Василий Биков", се казва в съобщението.

Оперативната група кораби на НАТО е влязла в Черно море вчера, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: натоЧерно мореРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
38
 
! Отговори
Да ни пазят? преди 5 години
До Анонимен 97: Да ни пазят? Съгласно договора от Монтрьо могат да останат в Черно море не повече от две или три седмици.Да си оправдават заплатите - това могат да направят.
83
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобиВВС/ПВО имат задхоризонтни радиолокаториА имат?Нали в Сирия С300 не бяха засякли Томахоук защото земята е кръгла?
82
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 Навремето като башибозука тръгнал да коли българи след Априлското въстание турците отишли при пашата да го молят да не закача комшиите им българи.
81
8
 
43
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Каква е ползата от тези ръждиви корита?чий го търсят Холандия Канада и Испания тук?Ще напълнят памперсите за минути...Абсолютно излишно присъствие без никакво значение.Пари хвърлени на вятъра.
80
16
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре дошли братушки от НАТО !Пазете България от рускотурската империя !
79
11
 
43
 
! Отговори
1 преди 5 години
навремето ..Генерал Гурко , като наближил града ,,,,и турците извели пред църквата , всички българи първенци- учители , търговци., чорбаджий ..и ги избесили, пред жените им , ей така ,,,....за двамбъзлък,,,,-100 души българи,,,,ей на това му викам ,турско присъствие в Българските земи и съвместно мирно съжителстване и и,,,може би евроатлантическо сътрудничество....а...момчета...
78
9
 
38
 
! Отговори
Боцмана преди 5 години
Бе тия да не объркаха пак навигацията че влязоха в Чено море ?Миналата година вместо да отидат да плашат Ким-чо към Корея се бяха запътили към Австралия пък правиха остри "завои" насред океана и без да им пускат насреща Хибини ! А ако е с нея сигур ще тръгнат към Казахстан през Черно море ха ха !!!!
77
4
 
40
 
! Отговори
Очевидно е преди 5 години
Черно море се превърна във вътрешно езеро на НАТО. Факт.
76
0
 
34
 
! Отговори
Що преди 5 години
не сте я купили до сега. Щото по време на Руско-турската война свършиха парите, ли!
75
8
 
41
 
! Отговори
Нямат работа тук преди 5 години
За какво са се домъкнали тези кораби? Ако им е нужно за да си оправдават заплатите, можем да им влезем в положението. Но на нас със сигурност не ни трябват за нищо.
74
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми това могат, друго едва ли могат да направят освен да наблюдават.
73
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
72
13
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАТО си прави гаргара с московските монголи, а те изпадат в истерия !Сами са си виновни...всеки ден заплашват човешката цивилизация с унищожаването и' !
71
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За хрушчов не знам, преди мене е, ама рейгънчо гътна великия СССР.Язък, че с великия СССР ми замина и вноската за москвич.
70
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поп АндрейРусия: "България ще я купим цялата."И аз трябва да благодаря?
69
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Теа фрегати какво тьрсят в Черно море ! Ако тьрсят приключения ще намерят всичко останало е цирк.
68
8
 
34
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Аве Боби, нали рашките имаха некви радари в Крим, дето виждали всичко в Черно море?"Ехх образовайте се бре.ВВС/ПВО имат задхоризонтни радиолокатори(пп и ние в БГ имаме/хме поне един такъв) естествено те виждат по-тлъстите цели като транспортни, Ауакси и групи по-малки самолетиА Морето до Босфора може да се контролира от АУАКС като самолета си лети само над Крим - в този конкретен случай
67
6
 
37
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Иван Хурс - Е РАЗУЗНАВАЧда не е от същия клас като оня разузнавателен кораб дето го потопи румънския овцевоз?"Ех ЕкспертееНяма никакво значение какъв е корабът стига да може да вземе на борда необходимото оборудване за задачата която му е поставена.Корабът дето потъна Край Босвора беше реално 100 граждански и тогава е бил на 50 и кусур години, В БГ флота сме имали 4 такива като са били учебни, за поддръжка на аквалангисти и хидрогравскиТози е чисто нов кораб от последно поко
66
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,че е Путин а не Жириновски едно време в ООН Хрушчов като удари по масата и американците се кротнаха
65
2
 
42
 
! Отговори
Поп Андрей преди 5 години
До Анонимен 58Ако някой те е откачил от бесилото и нямаш доблестта да му благодариш, то поне не плюй в лицето му.................