Роднина: Отравянето на Скрипал е възможно да е инсценировка

Сергей и Юлия Скрипал може да са сключили сделка с Великобритания
26 юни 2019 16:22, Елка Василева
81
Роднина: Отравянето на Скрипал е възможно да е инсценировка
Юлия и Сергей Скрипал. Кадър: YouTube

Племенницата на бившия руски полковник от Главното разузнавателно управление Сергей Скрипал – Виктория, допуска, че е възможно нейните роднини да са сключили сделка с властите във Великобритания преди инцидента в Солсбъри. Това каза Виктория Скрипал пред руското издание „Известия“.

Тя не изключва отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия да е било инсценировка и двамата да са се съгласили да участват в нея доброволно.

Още по темата

„На Лондон му е бил нужен повод за изостряне на отношенията с Москва и е напълно възможно моите роднини да са получили някакви дивиденти за това“, каза Виктория Скрипал.

Роднините и до момента не знаят къде се намират Сергей и Юлия Скрипал. Племенницата на бившия руски полковник смята, че двамата са държани на различни места и са постоянно контролирани.

Русия към UK: Къде е руската гражданка Юлия Скрипал?

По думите й на 9 май Скрипал й е изпратил гласово съобщение, в началото на което се чува как той пита някого за разрешение на английски език.

Виктория Скрипал се опасява, че Великобритания ще държи нейните роднини и  руски представители няма да бъдат допускани до тях дълги години, пише Лента.ру. 

На 4 март 2018 г. Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха открити в безсъзнание на пейка в градинка в Солсбъри. Те са отровени с нервнопаралитично вещество и изпадат в кома. Великобритания обвини Русия за случилото се и посочи имената на предполагаемите виновници за случилото се – Александър Петров и Руслан Боширов. По данни на медиите това са офицерите от ГРУ Анатолий Чепига и Александър Мишкин. Москва отхвърля всички обвинения на Лондон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Анатема! преди 4 години
А Садам "имаше" химическо оръжие и за това ФАЩ и наглост-саксонците сринаха държавицата му до основи, а ООН още спи!
62
3
 
1
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
Инсценировка , инсценировка , ама Литвиненко не разбрал и умрял
61
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи Сергей и Юлия Скрипал са сключили сделка. Но Виктория Скрипал не е, защо?О, извинявайте, забравих, Виктория е комсомолка и тя не може да лъже.
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ААА добър ден бе...
59
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема да ви се размине дрОгаре-ще духате супата по пълна програма вашта....
58
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Историята със Скрипалите показва огромната деградация на британската литературна мисъл. Като започна с чадъра на Георги Марков, мина през радиоактивния полоний на Литвиненко, та стегна до тази простотия. И все двойни агенти патят! Къде са сър Конан Дойл, Агата Кристи, Джон Льо Каре? Някакви мишоци се пишат за сценаристи, но освен да се излагат, друго не постигат!
57
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЯМА НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С АФЕРАТА СКРИПАЛ!-Е, какви доказателства да има, като това са професионални диверсанти и зад тях стои една от най-големите държави? Нали ги идентифицираха, двамата пеераси, какво повече от това?
56
15
 
7
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Хехе, доколкото си спомням, през 2004 година катарски съд осъди на доживотен затвор двамата руски разузнавачи, убили президента на Чечения Зелимхан Яндарбиев! Всъщност, присъдата беше смърт, но след продължителен телефонен разговор на Путин с емира, беше променена на доживотен затвор.Скрипал оцеля, заради аматьорското изпълнение. Кой да се сети, че в Англия е прекалено влажно и Новичока няма да действа с пълна сила!
55
11
 
4
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До шпионски царчетаДойчАбе дрогарю, прекалената употреба на бояршник не ви се отразява добре. Сигурно звездите ви ги говорят тия алтернативни факти от историята. Имам едно партийно поръчение :Открийте колко капки руска кръв и колко германска е текла във вените на Романови?
54
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След "Кашоги" вече млъкнаха, забравиха Скрипал, новичок.
53
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъртата вещица Тереза Мей много се изложи със случая "Скрипал"!
52
21
 
5
 
! Отговори
Сирил преди 4 години
Значи Виктория ,племеничка дава вещо мнение.....интересно защо думите и са едно към едно с версията на КГБ.Чиста манипулация предназначена за " група мягкий знак".
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никъде няма статия за нашите МИГ-ове?Добре че са руските сайтове да разберем какви обещания пак са дали нашите :)
50
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Остана ли изобщо някой , който да вярва на пропагандната лъжа "Скрипал" ??Лъжа, без нито едно представено реално доказателство , само емоционални изявления "колко страшно е това КГБ " .
49
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aман от руски глупости.За нищо не стават руснаците за НИЩО.
48
11
 
6
 
! Отговори
Сляпа точка преди 4 години
до: ти си знаешЗащо е нужно на Англия(важен същзник на САЩ) в момент в който САЩ се опитва по всички възможно политически, икономически и военни начини да наложи натиск върху Русия, да прекъснат политическите си отношения с тях е смешен въпрос, който не заслужава отговор!
47
3
 
6
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 4 години
Във фейлетона на Алеко Константинов Бай *** Журналист - ако имаше женски персонаж, този щеше да е!!!
46
2
 
5
 
! Отговори
Сляпа точка преди 4 години
До Гледна точкаОбикновено , едно доказателство защо определен човек лъже се описва в десетки, а в по-заплетени случаи дори стотици страници. Да искаш да ти докажа, защо тайните служби на една световна сила лъжат в 300-400 символа (толкова позволява един коментар), само доказва ниско интелигентната пропаганда която разпространяваш. Целта ти е да оспорваш мнения по безумен начин и да налагаш безумни тези. Доказателството е публично - нужно е да можеш да четеш и да имаш интернет!
45
30
 
9
 
! Отговори
ЕС не вярва на Русия преди 4 години
Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...
44
9
 
10
 
! Отговори
шпионски царчетаДОЙЧ преди 4 години
ЗАЩО ИЗБУХВА СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА, ЗАРАДИ БАТЕНБЕРГ АВСТРИЙСКИ ШПИОНИН. Сърбите са знаели за плановете Австрия и България да си поделят Сърбия. Бием във войната и австрийците реализират план Б, за защитата си на Сърлбия окупират Босна и Санджак. Защо избухва Междусъюзническата - заради немския шпионин Фердинанд.Защо влизаме с Хитлер във втората световна - заради Борко Немски.