В Русия: Абсолютно защитен пункт за ядрените оръжия

Работата по системите за управление да не спира, разпореди Путин
11 ное 2020 21:35, Елка Василева
92
В Русия: Абсолютно защитен пункт за ядрените оръжия
Снимка: архив, БГНЕС

Приключва създаването на "нов, притежаващ практически абсолютна защита пункт за управление, вкл. на стратегическите ядрени оръжия" в Русия.

Това обяви руският президент Владимир Путин на заседание с ръководството на министерството на отбраната, ръководителите на федерални служби и предприятия от отбранително-промишления комплекс, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

По думите на Путин в страната е извършено значително увеличаване на аналитичните и оперативните възможности на системите за управление на ядрените сили, съществено са модернизирани стационарните и мобилните пунктове за управление и е подобрено тяхното информационно осигуряване, мониторинг и анализ.

Путин подчерта, че е нараснало качеството на параметъра "повредоустойчивост".

Работата върху системите за управление на стратегическите ядрени сили не трябва да спира, а да се разработват нови перспективни образци, разпореди Владимир Путин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хиперзвукова крилата ракета изстреляна от Полша стига за няколко минути до хипер-лупер защитения пунк за ядрени оръжия. Не може да бъде прихваната от радарите заради кривината на земята, няма и с какво да бъде догонена и тогава какво става с абсолютно защитения пункт бум и край. Та именно заради разположените вече в Полша хиперзвукови американски крилати ракети се налага да лъготи Путин че той пък има абсолютно защитени пунктове за ядрени оръжия, неразбиваеми от американските ракети. АлаБала.
42
4
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
си отива...след вируса брат му...братовчед му...играете покер с Господ нещастници и ви лъжат,че имате шанс...и им вярвате ...умирайки в адски мъки...късмет безбожници
41
6
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Берлински конгрес...чичко гугъл и ще ви стане ясно как и кой разпокъса Родината ни,кой и как раздели семейства...съсипа човешки съдби...не,че им дреме за съдбите и щастието ви...за животите ви...алчни безбожници ви вменяват...да сте алчни и неблагодарни като тях...да ги обслужвате,да гласувате за тях...децата ви роби продават...и е ценност така ви вменяват...ама в болниците няма доктори и сестри...печатят пари...ама не можеш да си купиш живот с хартийките...Божийте ценности или лайн.ният ви свят
40
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е най-великия!
39
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББ"да пратиш децата си на смърт за да дариш Свободата"Наивник, такива като тебе продадоха България. Коя империя освобождава? Няма такава империя, всички империи завладяват. Имали сме късмет че на Берлинския конгрес са свили сърмите на Русия ивначе сега щеше да воюваш в Сирия за да спасяваш кръволока Асад.
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакаме и абсолютното оръжие.
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПутяКеПадне 2021Търси си заместник, но няма доверие на никого, освен на дъщерите си. Страхува се че ако е друг ще го вкара в затвора или пък ще го прати на съд в Хага. По вероятно е да го наследи по-малката дъщеря Екатерина която е по укмуш както казват турците. Сега Екатерина оглавява института за търсене на хапче за вечен живот за да го даде на баща си, но така и не може да го открие това хапче.
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тва е предупреждение за рушнаците за да не си въобразяват че ще развалят рахата на олигарсите. Като нищо Путин ще хвърли две три ядрени глави по рушнаците ако започнат да протестират.
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББТодор Живков, назначения от Московските сатрапи управляващ на комунистическа България до 89та, предложи на СССР да станем 16 република.Като стана дума за такива дето продават България де.
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Куба все още може по всяко време отново да стане руска ракетна площадка. В тази връзка всякакво еуфорично цвърчене и говежди възторг относно разполагането на американски ракети в Европа са излишни.
33
4
 
10
 
! Отговори
ПутяКеПадне 2021 преди 3 години
Путин всячески се опитва да избегне неизбежното. Измени Конституцията за да остане на власт поне до 2036. Отслаби властта на следващите президенти. Назначи се за пожизнен сенатор за да не може да бъде съден. Прави всичко възможно да запази живота и парите си и да не увисне на въжето.
32
11
 
8
 
! Отговори
Шостакович преди 3 години
Хорът от либерални писъци и вой е симфония за нормалните хора. Мачкай Вова шорошшките грантаджии.
31
3
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
Факт е, че клоакатаНаречена Россия ще се разпадне отвътре както стана преди това с Руската империя и СССР. Вова, врага с партийния билет не спи, колкото и да ги сменяш идват други! Хахахахахаха.
30
13
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
въпрос на ценности...Русия за мен и децата ми е...Освобождението на България от Османско,да пратиш децата си на смърт за да дариш Свободата на един братски Народ...си е геройство...въпрос на ценности...ЕСССР и САЩ назначиха и финансират мафиоти продаващи Народа и Земята ни...финансират геноцид...фашизъм...за влияние...от алчност,за да ни ограбват...ресурсите и земята са ценност...пари всеки може да печати..ама не се ядат,не лекуват
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Не е няколко тона, тая задача учените са я решили преди 50 години и отговора е че масата на антиматерията е съизмерима с масата на Хималаите и освен това трябва да бъде разположена в центъра на Земята за да не може повече никога гравитацията да я събере обратно.
28
3
 
8
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 3 години
ПутяДа не са му дали офис в Ада?
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците и по време на студената война знаеха много добре, че са номер 2.
26
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Тия хвалби ги слушам повече от 60 години. Ако си по-стар сигурно помниш историята с Пършингите. Руснаците пак се ежеха с техните ракети, но когато американците разположиха Пършинг-2 в Европа видяха че не им е читава работата и не могат да се противопоставят по-никакъв начин и подписаха договора за премахване на ракетите със среден обсег от Европа. Сега ще стане същото, ще се поежат малко както сега се ежи Путин и като разберат че са в слаба позиция ще се съгласят на всичко.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Най вероятно няколко тона.Бяха сметнали че едно кило ще направи 300 мегатона взрив.
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Принуждаване към мирКоя държава се е съгласила да понесе масивен ядрен удар върху свойте 50 най-големи града със еквивалентът на 10 атомни бомби като тия над Хирошимата за да угоди на американските опити да плашат руснаците? Та те (руснаците) им се подиграват на американците повечето военни нямат търпение да почнат ТСВ и са уверени че ще ги размажат и това не са празни хвалби.Руснаците имат много тихи подводници вече толкова тихи че перченето със самолетоносачи им изглежда забавно.