Путин: Западът използва Навални, за да се опита да възпира Русия

"Колкото по-силни ставаме, толкова повече тази политика на възпиране се засилва"
14 фев 2021 14:36, Елка Василева
355
Путин: Западът използва Навални, за да се опита да възпира Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин в разпространено днес интервю обвини Запада, че използва хвърления в затвора опозиционер Алексей Навални в рамките на "политиката си за възпиране" на Русия, предаде Франс прес.

"Нашите опоненти или потенциални съперници . . . винаги са разчитали на амбициозни, жадни за власт хора, винаги са ги използвали", каза президентът в интервю за руски медии, дадено в сряда, но разпространено тази сутрин от обществения канал "Россия 24".

Още по темата

Споменавайки неотдавнашните демонстрации, последвали завръщането и хвърлянето в затвора на Алексей Навални, Путин отбеляза, че те също са били подхранвани от чужбина на фона на пандемията на коронавируса.

Те използват тази фигура (Навални) точно сега, във време, когато всички страни по света, включително и нашата, изпитват изтощение, разочарование и недоволство заради условията, в които живеят хората, от нивото на техните доходи, каза руският президент.

Според Владимир Путин многобройните успехи на Русия в отбранителен план, но и в управлението на пандемията от коронавируса и създаването на ваксината "Спутник V", "започват да дразнят" съперниците на Москва.

"Колкото по-силни ставаме, толкова повече тази политика на възпиране се засилва", допълни руският президент.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия няма нужда някой да я възпира.Тя сама си го прави идеално.Както нямаше нужда някой да проваля СССР и да го напада през 90та година.Просто се провалиха сами.Некадърните комунисти и КГБисти само това могат - да провалят всичко, до което се допрат.Сега пак натам са се запътили.
279
11
 
3
 
! Отговори
Стефанов преди 3 години
Aко в статията замениш Путин с Борисов, няма да има никаква разлика. Абсолютно същите глупости от башбаканина пред покорна мисирка - невероятни успехи на властта, разкош, цветя и рози и някакви врагове, които искат да подкопаят усилията и просперитета на нацията. Необолшевизъм в най-чист вид...
278
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сега се очертават точно 6 русофилски трола.Безнадеждно е, другаре - и да се напиняте и да не се.
277
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руския диктатор загуби стратегическата битка: издаде се и започна скоростна изолация на страната. Оттук нататък следва само надолу.:)))))
276
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 307Любопитен съм кои са тия велики заводи, които са "ударени", какво са произвеждали и т.н. , а после аз ще го срина с малко данни от инвестициите на ФРГ.Най-обичам неграмотни русофили.
275
13
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
Тактиката на диктаторите в Русия да консолидират срещу "външния враг" е отработена от десетилетия. Неслучайно Отровителя прави Втората световна война основна тема в Русия.
274
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но не бива да се притеснявате. Русия вече се разпадна веднъж, като СССР, така че имат опит в разпадането. Няма да е толкова лошо, а руския народ най-после ще види свобода от олигарсите, които държат държавата като заложник заради природните ресурси. Колкото по-малко ресурси толкова по-добре. Ще се специализирате, бе. Велики икономики нямат грам ресурски, а са водещи фигури в световната икономика. Новорусия, Татарстан и Коми като отделни държави ще са много по-конкурентноспособни.
273
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 307,на такива като тоа никакви инвестиции не му показвай. Оня се облъчва цял ден с руска държавна телевизия, руски опорки, лекциите на фигуранта и т.н. Такива дори не разбират че 2+2=4.
272
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 304"Дори немците не се посвениха да ударят собствените си братя немци от ГДР и унищожат заводите им, за да нямат конкуренция западняците и ги оставиха без препитание"Я изброй кои заводи са "ударили западняците", а после аз ще ти кажа какви са инвестициите на ГДР в бившата Източна Германия (но се дръж здраво за стола когато четеш цифрата).
271
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия не ке оживее до 22 век. ПСВ беше в Европа, ВСВ беше в Европа, ТСВ ще е в Русия...
270
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 299 Ти си отпадъчен продукт на западната пропаганда. Наял си се като пате с топли увна
269
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност непрекъснатите хвалби на Путин колко е велик, как може с оръжието си да улучи "самият Вашингтон", как "те ще одидат в ада, а пък ние в рая"показва само огромни комплекси.Дали щото е две педи човек или защото е израсъл в задния двор на петроградско общежитие, но всичко това показва големи психически проблеми.
268
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаме приятелско семейство - руснаци, живеещи в Украйна. От тях знам, че откакто краварите са се настанили там има най-малко 5 (пет) американски лаборатории за биологично оръжие - вируси разни - на територията на страната. Правят опити върху насекоми и животни, с вируси и други биол. агентиА Уаханската лаборатория в Китай също била спонорирана с американски пари, още от Обама...Тия - каубои ще унищожат планетата, обаче все Русия им е криваФилмът Идеокрация е за тях. Гледайте го
267
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напоследък Путин е увеличил заплатата на троловете си и бройката.Това става с всеки тоталитареен режим.Но и това няма да му помогне, както и през 90та година.Ще си се провалят поради солствената си некадърност.Китай е вече до Урал.
266
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия и Путин са прости.Те се държат с цивилизования свят като диваци.На никой не са му потрябвали нито ресурсите нито дестинациите на Русия.Просто светът не вижда нищо разумно в поведението на Русия.Тя винаги говори за това, че може да се защитава, има оръжие и само да посмеете... и пр.А всъщност никой не я е нападал от 100 години.С изключение на Хетлер, който имаше същата човеконенавистна идеология като руската.Така двамата агресори се сбиха.
265
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 292 ОТкъде отвсякъде гонят руски дипломати, дърдорко - от Мексико ли, от Бразилия ли, от Аржентина ли, от Индия ли, от Египет ли, от Алжир ли, от Филипините ли, където се надяват на руските и китайските ваксини. Аман от експерти с *** капи, под които нищо няма.
264
8
 
9
 
! Отговори
V преди 3 години
*** съм го запада. Русия има силите да се пребори със запада. Трябва да се промени управлението на Русия и по скоро политиката в икономическата област. Ес вече не може да привлича инвестиции .Унищожава млади хора заради дърти *** а това трябва да се използва в тази битка. Това си е война като всяка друга. Русия иска да работи с Германия но е очевидно че ЕС воюва в полза на задокеанска империя против обединена Европа. Русия трябва да е много по агресивна като във ВСВ .
263
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стараете ли се русофилски тролчета?Старайте се - 120 коментара дневно не са шега работа.Давайте, че не може да си изкарате иначе за бира и сандвичи.
262
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 89та година СССР непрекъснато пищеше, че искали да я нападат гадните империалисти.Та затова произвеждала много оръжие.90та година никой с пръст не го бутна СССРто и то се сгромоляса само поради руската некадърност.Сега пак същата история.
261
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Русия цял свят и е виновен.От всякъде гонят руски дипломати, Русия си връща като гони дипломатите от цял свят.Но иначе се хвали как прецакала външния министър на ЕС.Пълни профани и некадърници във всякаква област, тръгнали света да учат на дипломация.