Руското посолство за шпионския скандал: Опит за демонизиране

Целта била да се забие клин в руско-българския диалог
148
Руското посолство за шпионския скандал: Опит за демонизиране
Снимка: Facebook

В условията на усложняване на международната обстановка са очевидни "непрестанни" опити да се забие клин в руско-българския диалог и за пореден път да се демонизира нашата страна. Това пише  в позиция на руското посолство у нас относно шпионския скандал.

Още по темата


„Според изявленията по време на днешния брифинг на Прокуратурата на Република България, разследването по отношение на задържаните на 18 март т.г. лица, обвиняеми в шпионаж в полза на чужда държава, още не е завършено. Разчитаме, че до решението на съда по това дело спекулациите относно уж причастността на Русия към разузнавателна дейност срещу интересите на България ще бъдат прекратени. Изхождаме от това, че съдебното разследване ще бъде проведено на деполитизирована, безпристрастна и обективна основа в строго съответствие с нормите на българското и международното законодателство“, посочват от посолството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Русияпосолствошпиони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
И другото е, че от изнесените "доказателства" не се вижда никаква връзка с руските служби, не е фиксиран момент и фактическо предаване на секретна информация, жената не е задържана "с поличньйми", текстът, който съдържа Ф-16 може да се окаже копи-пейст на абзац от Уикипедия и так далее... Дали Гешев организира театри, за да отчита дейност или руснаците са решили да му се подиграят и оставят седнал "в лужу" ? Понеже от цялата работа ще изгори само действащият служител на Военна информация.
90
0
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
На първо четене и слушане, ми се набиват следните несъответствия: Следим ги от септември, но още не знаем каква точно информация са похитили и предали на чуждата държава, но пък сме сигурни, че не са нанесли непоправими щети, въпреки, че още се изяснява каква точно са я свършили шпионите. Аз имам едно подозрение - ако играеш оперативна игра и във всеки момент не си наясно какво точно се случва, може да се окаже, че под носа ти са провалили държавата, а ти се явяваш съучастник.
89
0
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
ако под диалог се разбира да ни продадат за четвърти път виртуална ядрена електроцентрала, и да оптимизират самолети набор на вестник "Поглед", тенденцията е да им не върже скоро.
88
5
 
8
 
! Отговори
Петър Георгиев преди 3 години
Надявам се все повече българи да работят за интерестите на Русия в България и все повече руснаци да си купуват имоти в България, та дай Боже един ден руската армия да нахлуе в страната ни и ни освободи от бруталното американско - брюкселско робство и геноцид. Слава на Русия! Слава на Путин!
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво да се прави: Гешев се събуди от зимния си сън и отчита дейност. Заедно с ББ и Катето Захариева. Вече залови фалшиви банкноти. Наркотиците ги залови бреговата охрана, а спецпрокурорите припнаха към морето да се похвалят, че ТЕ са свършили това. Дори се снимаха на кадро.
86
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чест и слава на Русия!
85
6
 
7
 
! Отговори
ВГЗ преди 3 години
Русия е враг на пендеховците.Те истерически ***, защото знаят какво го чака.
84
5
 
9
 
! Отговори
Това е преди 3 години
Просто демонизиране на демоните !
83
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждам, че пасивно агресивната реторика на русофилите се вихри с пълна сила: от една страна ги "демонизират" отдруга страна те ще "дадат да разберем".Другаре, скоро в Русия - купони за хляб.
82
11
 
6
 
! Отговори
Булгар преди 3 години
Знаеме се кави сме и кои сме. Затова си имаме тиква за водач. Не са ни виновни рашките!
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
72 ВижПутя, как се прегръща и целува с Ердоган, как подготвя нови съвместни проекти и тогава фолософствай.
80
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
72 Виж ***, как се прегръща и целува с Ердоган, как подготвя нови съвместни проекти и тогава фолософствай.
79
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
102 Пошьол вон, здес България, не Русия, также ньет 16 руския губерния, ***. САЩ са наши партньори по линия на НАТО.
78
8
 
10
 
! Отговори
Руснак преди 3 години
Бегето е краварска територия. Вс.
77
1
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
И как точно вредят, че нещо не мога да разбера?Тия, които вредят са ясни, ама нещо не можеш ги вдяна, нали?
76
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 99 - това важи не само за русия, *** като гледам само по нея плюете платени кло*ни. И кво толкова да шпионира, като за всичко значимо се провеждат публично известни конкурси?
75
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До (-_-)"Русия не е враг. Те просто си държат на интересите, за разлика от нас."Когато интересите им са да вредят на България е враг, каквато е всъщност ...
74
8
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До (-_-)...... Русия не е враг. Те просто си държат на интересите, за разлика от нас... Напротив, Русия ни е враг. Но още по-големи врагове са русофилите продажници!
73
4
 
8
 
! Отговори
СВОЙ преди 3 години
Бойко се опитва да се подмаже на САЩ.
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПатриотТи си завършилл право, когато аз съм станал трамвай.***, ако знаеха професорите ми в СУ какви убитаци си правят бъзици с професията им ....