Владимир Путин: Русия е отворена за диалог с Украйна!

Условието е всички искания на Москва да се изпълнят
4 мар 2022 19:51, Петя Славова
133
Владимир Путин: Русия е отворена за диалог с Украйна!
Снимка: БГНЕС

Русия е отворена за диалог с Украйна и с всички, които искат мир, при условие че всички искания на Москва бъдат изпълнени.

Това е казал руският президент Владимир Путин в телефонен разговор с германския канцлер Олаф Шолц, съобщиха от пресслужбата на Кремъл.

Исканията на Русия включват неутрален и неядрен статут на Украйна при задължителна "демилитаризация" на страната, "денацификация" на украинската държава, признаване на руския суверенитет над Крим и на суверенитета на Донецката и Луганската народна република в административните граници на Донецка и Луганска област в Украйна, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
1
 
! Отговори
Европееца преди 2 години
Целият цивилизован свят се изправи срещу агресивна Русия. Съвсем естествено е да им дават оръжие на Украйна за да могат да се защитават по ефикасно. Русия по най вероломния начин ги нападна и започна кървава война знаейки , че превъзхожда Украйна във военно отношение. Ако Украйна имаше ядрено оръжие или бе модерно въоръжена армия щеше ли руснаците да ги нападнат. Украйнците се доказаха като истински бойци и ако получат достатъчно оръжие дори могат да обърнат хода на войната. Те се защитават .
102
0
 
1
 
! Отговори
Европееца преди 2 години
Целият цивилизован свят се изправи срещу агресивна Русия. Няма как всичките страни да не помагат с каквото могат. Съвсем естествено е да им дават оръжие на Украйна за да могат да се защитават по ефикасно. Русия по най вероломния начин нападна и започна кървава война знаели, че превъзхожда Украйна във военно отношение. Ако Украйна имаше ядрено оръжие или бе модерно въоръжена армия щеше ли руснаците да ги нападнат. Напротив Русия най коварно се възползва от това предимство и ги нападна.
101
2
 
5
 
! Отговори
Лицемерието на ЕС преди 2 години
ЕС и Англия правят всичко възможно да нажежават обстановката и пращат оръжие на Украйна вместо да се помогнат за мирни преговори! Хуманитарна помощ - ДА, военна - НЕ!!! Целта е ясна - разрушаване на две славянски държави!
100
8
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
По времето на Елцин Русия приличаше на повален великан. Но - великанът, макар и повален, макар и озлобен - все пак е великан. Той впоследствие се изправи на крака и започна да си припомня кой как се е държал с него. Това трябва все пак да си го припомняме. Както и това, че продължаваме да купуваме бензин, нафта и газ от него.
99
0
 
1
 
! Отговори
666 преди 2 години
Забравяш край на играта.
98
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакво доверие на лудото кремълско джудже. На психопати не се вярва.
97
1
 
2
 
! Отговори
Гостенка преди 2 години
До 106 Западът не прави нищо такова. Не е зле ти да се ограмотиш малко.
96
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жужано, с психичноболната педеролиберастия не можеш да преговаряш. Те са терористи. Пускай бомбите, единственото спасение с/у тая изззмммметттт са бомбите.
95
4
 
7
 
! Отговори
Стария мъдрец преди 2 години
Вече на всички трябва да е станало ясно че войната не е между Русия и Украйна, а между Русия и САЩ. Украйна е само предлога който САЩ използва за да вкара Русия в конфликт. Русия е поставена в такова положение че тя да няма избор. Тази война можеше да се предотврати от две държави, от САЩ от една страна и от самата Украйна от друга. Правителствата на тези две държави знаеха много добре какво ще се случи и те съзнателно подтикнаха Русия. Исканията на Русия са много прости, а именно Украйна да зап
94
4
 
0
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Не ми е работа но 1. Украйна иска Русия да плаща за газта, 2 Руските генерали искат справедливост като в Русия, 3 Справедливост за комунистите не за капиталистите, 4 Руските генерали искат Украинците да командват. Погледнато от страната на СССР е нормално но покледнато от страна на реана демокрация с корупция е невъзможно освен ако не се анексира обратно с една дума сменети си личноте карти и си вземете червените книжки Сибир Ви зове иначе. Русия е отворена и Ви чака.
93
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви копчета бе , русофил неграмотен? Западът завладява с търговия и бизнес, той внася технологии и работа, хората печелят работни места, високи заплат и, висок стандарт на живота. във всеки бизнес двете страни печелят. Олигарсите губят крепостниците си, затова извикват вечния враг, капитализма, на война. Омръзна ми да обяснявам като на бавно развиващи се!
92
0
 
1
 
! Отговори
До 98 преди 2 години
Вчера на паркинга един ми викаше докато паркирам, "давай, давай" като ударих съседната кола ми каза, ела и виж кво направи!
91
1
 
6
 
! Отговори
3443 преди 2 години
Руската *** разбира само от луфтвафе?
90
1
 
9
 
! Отговори
5777 преди 2 години
В България има много роби, и ще си останат такива, най жалкото е, че го прдават на децата си;)
89
3
 
9
 
! Отговори
++++ преди 2 години
с теб диалог само в Хага също като Слободан Милошевич, Радован Караджич и Радко Младич, а четвъртият не можа и да дочака трибунала;)
88
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много скоро този ще даде фира .Който обича Русия трябва да помогне . В Хага ще има един много интересен клиент - беларуският мустакат таракан Лукашенко .
87
15
 
14
 
! Отговори
Мими921 преди 2 години
В нашите медии показват всичко в полза за Америка ! Долу НАТО и ЕС !
86
12
 
7
 
! Отговори
Давай ВОВА! преди 2 години
За правилността на решенията се съди по интензипността на оплюването от враговте! Дръж така и смело напред!
85
10
 
6
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
И какво точно ще остане да се преговаря? Отворен съм на диалог, ако мълчиш и си траеш! Малка, бедна душица е Пу.ката, чиято vwгина е надута под налягане от ядрени ракети до пи|_|_|чица, но нали е виждал само дупка, сега тази пъпка му се струва като ЧЛЕН и се ежи!
84
6
 
9
 
! Отговори
гледай гледай! преди 2 години
Цало стадо крави на краврите мучат в хор тука! Да нямате час по синхронно звукоизвличане? :):):)