Проф. Станчев: На 24 февруари започна Третата световна война

Тя не е само срещу Украйна, а срещу Европа и цивилизования свят
25 мар 2022 14:38, Петя Славова
73
Проф. Станчев: На 24 февруари започна Третата световна война
Снимка: БГНЕС

Започнала ли е вече Третата световна война?

"Трета световна война е част от заглавието на моята книга. Още тогава бях против да я озаглавим така. Но моят колега – американският историк Юрий Фелщински каза: "Не, това е предизвестието за Трета световна". И той се оказа прав", посочи пред Нова тв проф. Михаил Станчев, преподавател в Харковския университет.

Още по темата
По думите му на 24 февруари тази година е започнала Третата световна война.

"И това е не само войната Русия срещу Украйна. Това е война срещу Европа, срещу цивилизования свят", посочи той.

"Светът не се движи назад – той се движи напред. Трета световна война тече в момента. Но тя е преди всичко технологична и информационна. Путин се опитва да я върне към моделите на Втората световна война, та даже и на първата – това води до много жертви. Но случващото се в Украйна в най-голяма степен захранва информационната война, която вече Путин загуби. Неговото разузнаване го подведе и то трагично", обясни бившият министър на отбраната Велизар Шаламанов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Суеверният руски народ не може повече да вярва на разПутин.
23
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин знае, че трябва да предотврати нова революция и премахва бъдещите Лениновци - Навални , Немцов. При първата криза и война руският суеверен народ ще повярва на Новият Ленин и ще предаде Путин. Затова ги ликвидира.
22
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Световна война всички срещу един? Това не е световна, а шамар за една разпадаща се империя .
21
7
 
15
 
! Отговори
руския войн преди 2 години
Украинците са циркаджии (лол Сатанишев)Щели да охлаждат златния дворец на Уилям, който мрази освобождението на България с оксидантни води от 100 ml развявайки флага на козметики Лили?
20
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз мисля, че Джудж е или подведен или добре заплатен. И в двата случая от рептилите, които си играят с човешки животи в цял свят. И ФСБ и ЦРУ имат едни и същи началници. Не мога да си представя, че е толкова *** просто така. А той изобщо не е.
19
11
 
13
 
! Отговори
Леее ле колко назад! преди 2 години
Тоя 'професор' е проспал 30 години и сега се е събудил! 3-тата световна започна със разпадането на СССР! Досега тлее, сега почва горещата фаза.
18
7
 
0
 
! Отговори
руския войн преди 2 години
Флагат на козметики ЛилиНаистина е много впечатляващ и като за гейове, но златен дворец не може да се охлажда с оксидантни води от по 100ml, чернобилски изперколи, такива
17
4
 
7
 
! Отговори
руския войн преди 2 години
Добре, няма да го наричаме Октомврийска революция, а друго ярче. Това е заради целия оптимизъм на украинците, че могат да охлаждат златния дворец на Путин, ами те са си такива, те ако могат и чернобил биха охлаждали, но не са японци, защото такива затопляния трудно се решават екологично, когато са далеч от морето, а защо започнала война, злато не се охлажда, украина нямат инженери, те въобще ползват климатиците в ЕП, и дори твърдят че са само техни, което скоро наистина ще подразни всички
16
3
 
20
 
! Отговори
Новинарски гювеч 1/2 преди 2 години
Рецепта част1: Две новини за Путин - полуфабрикат от CNN. Едната дали е луд, втората колко е бгат. Насипвате направо с правописните грешки! Две новини Какво мислят САЩ. Добявате ги заедно със обидите на Байден - за по -пикантен привкус. Втората е за това колко лошо се водят военните действия (със есенцията е че щатите могат да убият всички по-успешно!)Гарнирате със завления на Зелански - баласт но за цвят! За обем давате и коментарите на наши и чужди експерти - да се излагат ама кой ти гледа!
15
3
 
17
 
! Отговори
Новинарски гювеч 2/2 преди 2 години
Рецепта част2: Нашите *** издават вече звуци прегладнели! Отгоре ръсите хайли - лайкли ъбсурдни разсъждения за руските горива, за руската икономика, руските олигарси, абе за всичко руско! За подправка туряте Чернобил, радиация и химични и биологични оръжия. Плейтвате това върху драматизъм със подправени кадри от хуманитарнта катастрофа. И готво! Консумирайте с отвращение! А, много важно! - повтаряте всеки ден до пълна липса на мозъчна дейност!
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нумерологът Витанов прави прогнози за войната в Украйна. Ковидът свърши, но неговото хоби не е свършило. На Запад му казват "Българският Нострадамус", предвидил ковида. В България му казват "Новата Ванга".
13
0
 
25
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 2 години
Уилям Дийл е писал - Знаете ли кога един политик лъже? Когато говори.
12
23
 
11
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Според изчисления на швейцарски учени, проведени с помощта на квантовия компютър Д-Уейв, по-проЗст от един българин може да е само друг българин. Българските русофили се посочват като типичен екземпляр на този вид проЗсталаци. И това ни припомня думите на един велик български философ и поет - "Страшен като СПИН, по-гаден и от рак е българският проЗстакк!". Трабва да намери начин за окончателно решение на проблема с русНАЦИТЕ и българските русофили. Може 1923. да ни послужи за пример.
11
18
 
12
 
! Отговори
анти трол преди 2 години
Руските тpoлове, живеят в паралелен свят и се опитват да ни промият също както са им промити на хората в Русия. Кви бендеровци, кви нацисти, фашисти и прочие. Това не върви в демократична среда, където хората имат достъп до адекватни източници на информация. Най-много някой маргинал без образование да им се върже.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО: Заради Украйна няма да почваме Трета световна война.................НАТО: НАТО няма да се намесва в конфликта в Украйна.
9
2
 
20
 
! Отговори
Професори, политутки преди 2 години
мЪтематици, генерали, дупценти и всякакви такива продажни *** са за затвора до един! Тия клатик*рци за 5 стотинки работа в живота си не са свършили, но пък по колко милиончета са си натъпкали в чекмедженца и дюшеци....
8
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът има богата научна биография. Вж уикипедия ru.m.wikipedia.org
7
22
 
11
 
! Отговори
Путин е пълен капyт преди 2 години
Армията му вече се разпада и краят да джуджето наближава.
6
10
 
34
 
! Отговори
аз преди 2 години
проф. Михаил Станчев греши много, войната се започна , когато той и укро-нацисти скачали по площади и викали "москяляку на гиляку", когато убивали цивилно население в Донецк и Луганск, когато упражнявали геноцид над рускоговорящо население, когато ходили със свастики на шествия. Когато не искали да изпълняват минските съглашения. Ама професора включи мозъка сега, когато война почука на неговата врата.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимени от къде са доходите им в момента