Унгария ще наложи вето на санкциите на ЕС върху вноса на руски горива

Страната не подкрепя разширяването на санкциите на ЕС срещу Русия
2 май 2022 08:22, Петя Славова
233
 Унгария ще наложи вето на санкциите на ЕС върху вноса на руски горива
Снимка: БГНЕС

 Унгария ще наложи вето на всяко европейско предложение, което води до ограничаване на вноса на енергийни източници от Русия.

Това съобщи агенция  Bloomber, цитирайки високопоставен министър в правителството на премиера Виктор Орбан.

"Ясно сме заявили, че никога няма да подкрепим разширяването на санкциите на Европейския съюз срещу Русия в областта на енергетиката”, заяви Гергели Гуляш, министър в кабинета на Орбан пред HirTV, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
8
 
35
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Браво на Унгария.Това е държава и правителство .Не като нашите червей.
140
27
 
12
 
! Отговори
Номер2 преди 2 години
Докога ще търпим своеволията на путинофилистика Орбан?
139
10
 
31
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Браво на Орбан! Защитава си националния интерес и може да не го долюбват в брюксел, но го уважават и думата му тежи! Нашите мъжки к..ви и *** в правителството се напъват да ги любят в брюксел и сащ, но и там не ги уважават и думата им не тежи, защото нашите са предатели, а от тях всеки се гнуси! Мършички зализани, тази енергия дето я вложихте да "помагате" с оръжия на украйна да я бяхте влижили за защита на българите! Все пак ние ви вкарахме в парламента, не украинците! Шарлатани!!!
138
4
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Solar Power: Относно Югославия ... върви питай някой хърватин иска ли сръбско робство :) Насила хубост не става
137
10
 
24
 
! Отговори
аз преди 2 години
браво на Орбан, единственния политик, който си гледа за народа и държавата
136
17
 
5
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: Светваме те веднага: Чечня,Грузия,Осетия,Абхазия,Молдова,Украйна и Сирия. Всички те са окупирани. Понял ?
135
3
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Бил съм в Унгария 1980 г. Обиколих я надлъж и на шир и тогава ми направи впечатление , че земята беше частна собственост , не като в другите соц. страни и всичко което произвеждаха беше страшно вкусно. Гостоприемни и любезни хора но горди по своему. Те не могат да търпят плу--?же-ци като нашите управляващи и винаги ще имат ръководители, които защитават техните интереси.
134
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕС и НАТО вън от България!!!
133
0
 
24
 
! Отговори
До Парашутист преди 2 години
Нашата участ и орис е такава, че за 32 години не беше сменена властта и не беше допуснато създаване на партия на българския народ.В резултат сме в перманентна революционна ситуация и по жизнен стандарт сме последни в Европа, не само в ЕС-а.
132
6
 
1
 
! Отговори
АНГЕЛ до 144 преди 2 години
Хлапак съм да. НО знам по добре от тебе чичо как се прави бизнес . Никой не купува газта ,да я складира и след това да я шипва наляво и надясно. Неси чувал какво е дропшпинг и неси в час . В големия бизнес изобщо не се доближаваш до стоката. Ти си просто връзката .Плащаш на Русия а тя изпраща газ там където и кажеш !
131
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То не става само със заявяване на интересите, само качество на населението е друго, тука във Варна кошове те за *** от 3 4 дни не са чистени например, *** и дупки, то не става само със заеми и инвестиционни частно строителство, варварска държава сме, такъв е манталитета чревоугоднически, затова нищо не създаваме, и плюем руснаците дето са опитали да ни цивилизоват
130
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Орбан си защитава националните интереси и икономиката,тези санкций не са в интерес на Унгария,нито на България но нашите гьотферени са известни по цял свят,ибрикчий като тях се създават с години от разни НПОта и групи....Простото Киро и неговата хомодружинка Детелина да се учат от Орбан,а не да изпълняват заповеди на всеки треторазряден политик от ЕС и САЩ
129
5
 
26
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
браво на унгария заедно с българия вън от ес и нато искаме мир а не воинипроблемите да се решават на масата за преговори
128
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние заради Нидерландия вече 10 години сме с вето за Шенген. От ЕК казват да ни приемат с Румъния в шенген, ама Рюте ни разказва играта, а сега ние като от една година не пускаме Македония да започва преговори и всичките ни сочат с пръст и ни заплашват.Егати съюза. Гърците 10 години ги държаха далеч докато не си смениха името, а сега нас ни изкарват виновните.
127
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БосфорТв е фактор само в римските махали, спок, проблема е че тия до 10 Тина години ще се потурчеят и тогава ще се сбъдне реализира предсказанието на Ванга
126
1
 
4
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
До Хари// Същото важи и за общината,както и за другите продажни телевизии.Но видях автомобил със "Z" .Сигурно ще го спрат от КАТ
125
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усеща се Възраждането на Австро-Унгария
124
0
 
28
 
! Отговори
Хари преди 2 години
ЩОМ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР СЕ РАЗВЯВА ЧУЖДО ЗНАМЕ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА ПОЗОР И ПАК ПОЗОР ЗА БТВ
123
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Белгия трябва да бъде накарана да си плати дълговете, а не заради техните интереси да плащат цял ес
122
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Унгарците се озоваха в ролята на спасители на ЕС. Понеже с глупавите си санкции брюкселската и местните колониални администрации щяха да докарат бърз край на сегашното либерал-глобалистко управление. Не знам дали няма да е по-добре този край да дойда бързо.