Унгария ще наложи вето на санкциите на ЕС върху вноса на руски горива

Страната не подкрепя разширяването на санкциите на ЕС срещу Русия
2 май 2022 08:22, Петя Славова
233
 Унгария ще наложи вето на санкциите на ЕС върху вноса на руски горива
Снимка: БГНЕС

 Унгария ще наложи вето на всяко европейско предложение, което води до ограничаване на вноса на енергийни източници от Русия.

Това съобщи агенция  Bloomber, цитирайки високопоставен министър в правителството на премиера Виктор Орбан.

"Ясно сме заявили, че никога няма да подкрепим разширяването на санкциите на Европейския съюз срещу Русия в областта на енергетиката”, заяви Гергели Гуляш, министър в кабинета на Орбан пред HirTV, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички джендърски партиии се обединиха в коалиция срещу Орбан. Дед Шорош им плащаше кампаниите и 8 партии се събраха срещу Орбан и пак ги напляска.
100
3
 
7
 
! Отговори
До 81 преди 2 години
Ти явно не си софиянец и не си живял в София ! Разликата е огромна и вие в провинцията плюс, милениум поколението и новодишлите,,софийски жители няма как да го разберете и проумеете!Проблемът е че София се напълни с хора и роми дошли със мурафетите си-всичко ново се мърля троши,цапа,рисува,кърти и краде .Спирки,пейки,градинки ,фасади, тротоари контейнери,всичко ,,под ножа"! Огледайте се ,нищо не се пази ,...напротив !!!
99
4
 
5
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
До ГАДНЯР: Червени ботушки имаше в СССР. Сега червените ботушки са в САЩ и Западна Европа. Да си оправи терминологията - много е важно.
98
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме ми да гледам Унгария. Бивша соц държава. Плюс Минус. Хората гледат новия свят Дубай , Кувейт и тнн. От пустиня направиха нови светове. Гомор още карат в кал и правят войни. Това трябва да гледат хората. 2022г направиха най голямата война от 1945г на сам. Какво да говорим за такива?България няма да е там и точка по въпроса. Имате само 10% на изборите. Дреме ми за Орган. Въс.
97
4
 
2
 
! Отговори
До 118 преди 2 години
Това всичко е от Австро-унгария. След втората световна война нищо не става там.
96
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде се сравнявате с Унгария бе въшл.... Унгария е 30 години напред, ние дори от Сърбия изоставаме. Белград вижте как изглежда и вижте как изглежда София.
95
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Братска помощ! ---- стига с тая хага, бе ! накендззахте се с нея! и какво като го осъдят?! кой ще наложи присъдата?! аман от пъпчасали тинейджъри, които вместо да се образоват, дънят чалга и пишат проссстттоотии..освен това хага отдавна е компрометиран!
94
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно пишат доста заблудени. Вземете отидете на екскурзия до Будапеща и ще видите каква е разликата с българските градове. Дворци, архитектура, мостове. Само в Будапеща имат 10 моста над Дунав, а ние общо имаме 2 моста и кирчо обеща още 4-5 ама само на приказки.
93
5
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Напомня ми на другарката Нинова. Хем нареден на софрата за еврофондове и други далавери, хем да е добре с Путин и олигарсите му. Единственото заради което го уважавам, е че пази традициите и мисли за народа си. За това и унгарците живеят по-добре от нас. Но да не се залъгваме, без ЕС Унгария нямаше шанс за реален икономически просперитет.
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 86,,при разпад на ЕС...."А дали в ЕС ще се запазят високите доходи при положение,че колониите свършиха?Дали западната икономика,която печели от лицензи може да бъде все така успешна без внос на ресурси,в това число и човешки?Америка ще се погрижи за ресурсите,но на каква цена тепърва ще видим.
91
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истински политик, мислещ за държавата си.
90
20
 
8
 
! Отговори
Гадняр преди 2 години
Друга песен ще запее, когато червените ботушки затропат на източната му граница.
89
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Унгария го уважават защото е с класически виждания за съществуването на унгарската нация. Уважава валутата. Уважава семейните ценности. И пази суверенитета им. Будапеща е уникална. Обикалял съм на стоп из Унгария. Пътищата перфектни, всички ниви се обработват. Медиите се опитват да го изкарат всякакъв, но унгарската нация работи, не напуска родината - от 60 години насам твърдо 10 милиона и са единствените в Е.С. които го правят по естествен път и без внос на бежанци.
88
15
 
2
 
! Отговори
Да, бе.... преди 2 години
ГОЛЕМИТЕ ТОПКИ НА ОРБАН СА - - - - ЗА ДА СИ КУПИ ИЗБОРИТЕ С ПАРИ ЗА УНГАРСКИТЕ РОМИ...... ХАХАХААА....
87
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Средната пенсия в Унгария е 650 евро , а в Българиия е 270 евро, дори в Сърбия е 300 евро
86
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А знаете ли по младите от вас ,че преди 89та че и след това някакво време вашите съграждани, които сега реват за джуджето си бършехаа задницитеее с вестник Народно Дело ?:)) Това казват ли ви го вкъщи? Нямаха пари дори за тоалетна хартия. Да не говорим за заведения и такива места. Сега същите тези говорят , колко е лош ЕС. Вие нямате идея, колко е лошо извън ЕС :))
85
8
 
8
 
! Отговори
В ГЕРМАНИЯ ВИДЯХ... преди 2 години
... Унгарка на 80-г. да работи като слугиня.... ХАХАХААА... Щото в Унгария живота е адски скъп!!!!
84
4
 
18
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
СПОРЕД ,,НЯКОИ МИСЛИТЕЛИ " РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНА НА КОЛЕНЕ БЕЗ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ЗА ГАЗ И НЕФТ !!! ХАЙДЕ ЗЕЛЕНДОЛСКИ - ТРЪБАТА ПРЕСИЧА ЦЯЛАТА УКРАЙНА !!! КАТО ВЗРИВЯВАШ БРЕСТ , ВЗРИВИ И ГАЗОВАТА ВРЪЗКА ЗА ЕВРОПА !!! ВЕЧЕ ДВА МЕСЕЦА ТЕ ЧАКАМЕ !!! ИЛИ СТОТИЦИТЕ МИЛИОНИ МЕСЕЧНО ПОЛУЧАВАНИ ОТ ГАЗПРОМ ЗА ТРАНЗИТ ЩЕ СПРАТ
83
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някаква бежанка украинка беше пуснала видео от Витоша вчера в ютюб и обясняваше впечатленията си от София и каза, че и напомняли за Минск и Киев преди много години.
82
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът гледа интереса на държавата си, не на пропагандата. Има топки и акъл, доказал го е.