В Москва мислят за отвличане на министър на отбраната от НАТО

Това можело да стане, докато той е на посещение в Украйна
31 май 2022 17:15, Елка Василева
102
В Москва мислят за отвличане на министър на отбраната от НАТО
Снимка: архив, БГНЕС

Виден руски законодател намекна за отвличане на министър на отбраната на страна членка на НАТО, когато той дойде на посещение в Украйна, и за откарването му в Москва за разпит относно заповедите, които Западът дава на Киев, предаде Ройтерс.

Още по темата
Олег Морозов, който за първи път влезе като депутат в парламента на Русия през 1993 г. и който е член на управляващата партия „Единна Русия“, каза, че доставката на западни оръжия за Украйна представлява пряка заплаха за Русия и може да наложи Москва да преразгледа военните си цели.

„Знаете ли, хрумва ми е един фантастичен заговор. В близко бъдеще, на някакъв етап, министър на отбраната на някоя страна членка на НАТО ще дойде с влак до Киев, за да говори със Зеленски. Но той няма да стигне там. И ще се събуди някъде в Москва“, заяви Морозов в програмата „60 минути“ по руската държавна телевизия „Россия 1“.

„Искате да кажете, че ние ще го отвлечем“, попита тогава с усмивка водещата на програмата Олга Шкабеева.

„Да. И тогава ще разберем кой и какви заповеди дава и за какво ги дава, кой за какво точно е отговорен“, каза Морозов. После той добави: „Има нови правила в света сега. Нека всички тези военни министри, които идват в Киев, да си помислят малко какво би било да се събудят в Москва“.

Редица представители на страни от алианса вече посетиха Киев. Сред тях бяха и министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин и американският държавен секретар Антъни Блинкън.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Да отвлекат нашия министър :)))))))) Или направо Рундю и Янев.... Ама на тях от НАТО нищо не им казват, щото ги знаят каква стока са :)))))))))))))))))))))))))))))))
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 16 Какво бяло виждаш в Русия?
12
4
 
12
 
! Отговори
Объркани путинофили преди 1 година
Не знаете как да замажете все по-дивашкото слабоумие, в което изпада руската пропагандна машинка, и минахте направо на наглото отричане, а? Като шопо, дето видел жирафо и рекъл "Е те такова жувотно нема!" Жалко, че няма как всички читатели на сайта да поровят в смърдящите дълбини на руския нет, защото не знаят езика - щяха да видят как пропада цяла нация за броени месеци. Днешните руснаци оставиха Гьобелс да им диша прахоляка далеч назад.
11
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с това Очерняне на Русия бе хора! Оплюхме ги и сме затънали с 2 та крака без петрол! Скоро ще тръгнем пеш,ама продължаваме пак? Идват лоши месеци и години з цял Европа! И вместо да разискваме какво ще остане от икономиката ни,благодарение на ЕС,ние пак с Русия се занимаваме??!
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ох поредната глупост измислна от запада
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имаха намерение да отвличат натовец, нямаше да разказват плана си по телевизията, очевидно се шегува, а интелекта на джурналята ни както винаги е като на торен бръмбар. Второ, руснаците вече имат натовски военопленници, които да им снасят информация, и които изпълзяха от подземията на Азовстал.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ройтерс, ДВ, Дейли Мейл и др. подобни е редно да си наемат за сътрудник ветеран, който знае как се подпъхва голяма лъжа измежду две незначителни истини. Трябва да си голям лапнишаран, за да повярваш на тази "статия". Москва ако иска да направи нещо, го прави без да предупреждава.
7
2
 
6
 
! Отговори
българина преди 1 година
в Лангли мислеха така за Лукашенко, без да го обявяват
6
8
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Да вземат да отвлечат нашите *** и да им дадат земи в Сибир, за да се заселят там. България ще се справи без 1 милион шофьори на таксите и камиони, сотаджии, ченгета, продавачки на китайски *** и сутиени, военни, общи работници и пенсионери.
5
7
 
8
 
! Отговори
сливи за смет преди 1 година
Олег Морозов си е майтапчия, подобен на Жирик и хвърля фитили, но данните за прехода на Полша към действия по анексирането на западните украински области са все повече и по-сериозни. Запомнете датата 31-ви май. В случай, че всичко това се случи, Украйна завинаги ще загуби своята държавност.
4
3
 
9
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
Който вярва в това не знам какъв е по скоро някое рускинче че му измучи информацията през гордостта му с усни.
3
15
 
15
 
! Отговори
dsdsadsa преди 1 година
Пиянките пак са спали отвити
2
6
 
21
 
! Отговори
БРАВО преди 1 година
Защо само един?
1
6
 
16
 
! Отговори
Русия преди 1 година
Пак са ва зародили със стинки.