Защото не пуснахме Лавров: Шефът на "Роскосмос" заплаши България с ядрена ракета

Вчера страната ни затвори въздушното си пространство за външния министър на Русия
6 юни 2022 10:35, Нели Христова
947
Защото не пуснахме Лавров: Шефът на "Роскосмос" заплаши България с ядрена ракета
Снимка: БГНЕС

Шефът на "Роскосмос" Дмитрий Рогозин заплаши България с ядрена ракета Сармат, заради твърденията, че е затворила въздушното си пространство за самолета на Лавров.

Вчера ТАСС съобщи, цитирайки сръбския вестник "Вечерне новости", че България, Северна Македония и Черна гора не пускат самолет на руския външен министър Сергей Лавров да мине през тяхното въздушно порстранство, за да иде на посещение в Сърбия на 6 и 7 юни. По-късно новината бе потвърдена и от говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.

По този повод Дмитрий Рогозин, шефът на "Роскосмос" написа в Twiiter:

"Ето с какво е добър Сармат. Той няма да иска никакво разрешение за полет от страхливите българи, злопаметните румънци и предалите нашата обща история черногорци. Както и шведите."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


947
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
677
4
 
29
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Рогозин е руски неонацист. Това е подробно документирано. Можете да потърсите информация в Интернет. Русофилите в България просто не могат да приемат факта, че държавата нацист, ядрен шантажор и сериен убиец и лъжец в момента е русия. Да, САЩ са вършили много злини по Света, но това не променя факта, че нацистите в момента са русия.
676
8
 
2
 
! Отговори
Значи преди 1 година
Кира и Кокора няма да го пуснат Лавров, защото е грозен. Виж Путин може и да го пуснат. Никой не може да прецака Кира и Кокора.
675
2
 
2
 
! Отговори
А така преди 1 година
Да раздвижим малко....
674
7
 
4
 
! Отговори
Дай Бън преди 1 година
Немойте ме дразнете.Ша са изтъркалям пак!Макидониц съм,по произход оргинал окрайнец от южна Гърция...
673
0
 
15
 
! Отговори
Малии преди 1 година
Сега Рогозин като рипне на трамплина и ще направи четворно салто мортале.
672
2
 
8
 
! Отговори
Komentar1 преди 1 година
Защо няма обявена награда на сайта на ФБР за Путин и Лавров по 1 мил. долара?
671
3
 
2
 
! Отговори
Komentar преди 1 година
708 коментара и никой не е написън истината. Според вътрешен източник от Кремъл след това дискредитира от руските власти цитирам "Искане от Лавров коридор и отказ към Сърбия е знак за активиране на сръбските ядрени сили в пълна бойна готовност срещу НАТО ако искат след това да ги има на картата." Невежеството ми към това време беше "за ларвите няма ли кълвачи" откъде да знам къкъв е Лавров......
670
3
 
6
 
! Отговори
Жалки сме преди 1 година
Тука вече не става, дума дали си русофил, или русофоб, това е някакво свеобразно идеологическо дъно. Не знам на кой българин, това му е от полза?! Темите ни са свързани с всичко друго, но не и с реални проблеми. Създадохме поколения, които не са научили собствената си Исторя. Когато повтаряш едни и същи грешки, ковеш една и съща съдба.
669
20
 
4
 
! Отговори
срамота преди 1 година
Някой знае ли какво печелим от тази забрана?Може би потупване по врата от бабичкеро Херо?Има ли човек с мозък в тази държава ,който да се сеща че след лятото идва зимата?Вучич , Ердоган и Орбан по-глупави ли са от Кирето?Ролята на краварска полога вече е станала основна роля на всички наши продажници/политици.
668
5
 
14
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Тия руснаци се дуят като балон а ние българите ще го спукаме
667
2
 
8
 
! Отговори
безумци преди 1 година
Комунистите от Кремъл смениха името на вр. Столетов на Шипка 2, фашистите от Кремъл искат да заличат костите на загиналите и паметниците във войната с османската империя за винаги.
666
9
 
4
 
! Отговори
До Костов преди 1 година
Нямаме танкове и гаубици подарихме ги на Македонците. Ако има някои остатък е като лейка и няма да мине и километър. 30г демокрация нищо не остави. Нямаме и минохвъргачки имаме само гол тумбак даже и самолетите на Чефте войвода ги няма, съюзници му евроатлантици му нямали доверие и щели даги доставят ама не се знае кога
665
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно е казал, че сме трусливи. Българите се смеем на руснаците, но като виждам в каква *** живеем, сме по-зле като народ. Толкова сме мързеливи и крадливи, че думи нямам. Тук сме по-големи комунисти от Китай и Русия.
664
11
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Какво ли ще плямпате тук ако утре думне нещо в София? Злоба и плюнки а всичко може да пламне в Софето. Имате опита в София разказвали ли са ви бабите и дядовците кои е бомбандирал София? Дали има живи които помнят бомбите на София?
663
1
 
17
 
! Отговори
Галин Костов преди 1 година
Явно тоя "ас на космоса" ни преценява като страхливи заради позицията ни да не дадем оръжие на Украйна и по този начин да не разпалим още по-голяма война. Защо да продължаваме да изглеждаме като страхливци в техните очи? Нека да пратим 3000 танка, два пъти по толкова гаубици и няколко самолета на Украйна. Очевидно руснаците това няма да ги сбърка. Те са смели и ще ги трошат като орехи.
662
0
 
1
 
! Отговори
Доцент преди 1 година
Абе каква ракета бе? Джакпота от китайските *** ни стига 10 пъти да ни издави
661
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе той се майтапи, знаете ли колко струва една такава ракета за 100 пъти по-малко някой от нашите политяги ще ни продаде и ще ни навредят много повече, отколкото да ударят едно парче разграбена запустяваща пълна с морално деградирали ганевци територия. тия ракети не се произвеждат за да се използват а аз всяване на страх и ужас в такива малки държавички които се чудят на коя велика сила да станат ***:)))
660
4
 
5
 
! Отговори
Ненормален преди 1 година
Презрян народ сме.
659
4
 
7
 
! Отговори
И. Петров преди 1 година
Този път се прекали със сервилността и слагачеството. Затова всички наши съседи ни презират. Народе....
658
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаете ли какво е гарота? Е това сега е хванало Лавров за гушата, и всички други слуги на Путин! И ще се затяга докато пръсне кръв! Самия Путин не го броим. Той е пътник!