В Крим подпалиха колата на "пропагандиста на Путин"

Зачестиха партизански нападения срещу путинисти
17 сеп 2022 19:58, Нели Христова
78
В Крим подпалиха колата на "пропагандиста на Путин"
Снимка: БГНЕС

В Крим партизани подпалиха автомобили в непосредствена близост до къщата на пропагандиста на Путин Дмитрий Кисельов, съобщи в Телеграм канала си избягалия в Украйна опонент на руския президент - Илия Пономарьов.

Според канала "Caution News" около 2 часа сутринта на улица "Айвазовски" в Коктебел са изгорели две коли.

"На място полицията установи, че зад това стои подпалвач, който специално е дошъл на адреса, на който се намира вилата на генералния директор на агенция "Россия сегодня", Дмитрий Кисельов - допълва в канала си Пономарьов. - Полицията смята, че колата на журналиста е била атакувана  умишлено. До сутринта тук пристигна ръководството на регионалната полиция, местните сили за сигурност започнаха да търсят партизани."

По предварителни данни изпълнителят на екшъна е дошъл на мястото с медицинска маска. Полицейските служители сега проучват охранителни камери, както и обикалят местни аптеки и магазини, в опит да открият кои са купувачите на продуктите, скрили самоличността на партизаните.

През последните дни зачестиха партизански нападения срещу путинисти. Само вчера в село Шаховская, Московска област, партизаните подпалиха два военкомата - пунктове за набиране на войници."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
3
 
! Отговори
Подарък от БОГ и др преди 1 година
Огънят пречиства само обикновените хора, а "други" хора няма как да бъдат пречистени !А междудругото България трябва да се оправи преди първата половина на 21 век ! Ако България няма да бъде оправена , тогава на виновните хора, всъщност няма да им бъде простено на оня свят ! Нещо такова са казали пророци !
11
35
 
7
 
! Отговори
Виден Путинист преди 1 година
Чудя му се на Путин, два Сармата за Киев и Лвов, няма ли да излезнат по-евтино от всичката военна техника и войници с месеци в Украйна? Ако няма военни съветници и финансисти, мога да го светна :D Мноу взе да съ бави и ми доскучава цялата работа.
10
8
 
30
 
! Отговори
ДО № 8 преди 1 година
НИЕ СМЕ ПРЕДИ ВСИЧКО БЪЛГАРОФИЛИ РУСНАКО. ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ ХАРИЗА НИШКО И ПИРОТСКО НА СЪРБИЯ, ЗНАЯТ БЪЛГАРИТЕ КОЙ ХАРИЗА СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНЦИТЕ, ЗНАЯТ БЪЛГАРИТЕ КОЙ ПОДТИКНА РУМЪНИЯ ДА НИ НАПАДНЕ ПО ВРЕМЕ НА МЕЖДУ-СЪЮЗНИЧЕСКАТА ВОЙНА. ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ НЕ НАКАРА НА НАСИЛА ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЕДНА ТРЕТА ОТ БЪЛГАРИТЕ СЛЕД 2-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА!
9
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пapтизaни, дpyr nът! Taтapckи ekcтpeмиcти, наемници нa ЦРУ...
8
10
 
23
 
! Отговори
БАБА МЕЦА ОЩИПАТА ОТ преди 1 година
БАБА МЕЦА БЕ ОЩИПАНА ПО .... ОТ БУДА. : ))). ШАНХАЙСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО, КОЯТО СЕ ПРОВЕЖДА В САМАРКАНД, УЗБЕКИСТАН. ТАМ ИНДИЙСКИЯТ ПРЕМИЕР НАРЕНДРА МОДИ ЗАЯВИ ДНЕС ПРЕД ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН, ЧЕ СЕГА НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ВОЙНА!!! ДИРЕКТНО ГО НАПАДНА И ПУБЛИЧНО УНИЖИ ПРЕЗ ВСИЧКИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ РУСИЯ ПРОДАВА НА ИНДИЯ ГАЗ И НЕФТ С 40% ОТСТЪПКА.
7
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам, че разни брюкселски и фашингтонски гeйчета непоръбени са много смели на дивана зад клавиатурата, ама ако видят жив патриот - славянин и русофил, ще напълнят гащите и ще избягат с 300 км/час. Много пъти сме ви виждали, освен да квичите и да снимате с телефоните друго не можете в истинския свят. Има много примери за очилати с дълги коси и шарени дрехи, които се оплакват как са ги ритали и са им разбили бутилка в главата, а на тях им потекло кръв и си изплюли зъбите! Потърсете в нета!
6
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, генералният директор на агенция "Россия сегодня" е Дмитрий Кисельов. Да, той притежава вила в Коктебел, Крим, но не е путинист. По-скоро бих го нарекъл петоколонник-власовец.
5
31
 
10
 
! Отговори
Начетен преди 1 година
А химикалки и детски играчки с експлозив за децата на Донбас кога? Всички знаем американските методи за налагане демокрация. Укрите добре се учат.
4
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само така!
3
11
 
39
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами започна се, ще дойде редът и на тукашните путинисти ... няма да забравим и няма да простим на военнопрестъпниците, и на техните слуги, зомбита и под.ло.ги ... !!!
2
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава гайроям!
1
6
 
35
 
! Отговори
Тъй,де! преди 1 година
Огнена любов, изпепеляваща!