Поредната ядрена заплаха: Русия трябва да изпрати ракети по Полша, Франция и Великобритания

На това мнение е прокремълски журналист
13 яну 2023 09:16, Нели Христова
453
Поредната ядрена заплаха: Русия трябва да изпрати ракети по Полша, Франция и Великобритания
Снимка: БГНЕС

Поредна ядрена заплаха от близък до Кремъл руски телевизионен водещ.

Един от най-близките до руския президент журналисти Владимир Соловьов заяви в ефир: "Русия трябва да отговори на изпращането на танкове от Полша, Франция и Великобритания в Украйна, като изстреля ракети (тактически ядрени, "ако е необходимо") по военни обекти на тяхна територия".

Един от най-яростните пропагандатори на режима на Путин, той заяви в началото на руската инвазия, че „Украйна е само междинен етап по пътя към безопасността на Руската федерация“.

Соловьов е обект на санкциите на ЕС, а Италия конфискува 4 негови имения в страната, от които само едно е на негово име, а другите - на името на възрастната му майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май ядрените ракети на Русия са повече от тези на НАТО.
336
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз чакам среднощното комюнике украинского наркоманчика на клоуна със зелените парцалки! Само на него вярвам и съм много твърд краваророб и русофоб приспивам само с наркомани облечени в зелени парцалки за да ми напомнят на Киевското жуже!
335
5
 
9
 
! Отговори
ХА ХА ХА ХА ХА преди 1 година
ЗАСПАЛ СУРОВИКИН И СЪНУВАЛ, ЧЕ СА ПРЕВЗЕЛИ СОЛЕДАР...СЪБУДИЛ СЕ И ВЕЧЕ НЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АРМИЯТА В УКРАЙНА. УКРАИНЦИТЕ ДЪРЖАТ СОЛЕДАР И БАХМУТ. РУСНАЦИТЕ ГУБЯТ ПО 1 БАТАЛЬОН НА ДЕНОНОЩИЕ
334
0
 
2
 
! Отговори
ДжоБаеца преди 1 година
НАТО ако нямаха ядро Русия щеше да има голямо предимство но така трябва да си кръгъл *** да предлагаш такова самоубийство.
333
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е вече руснаците да си съберат багажа и обратно в тях, стига са се излагали по чуждите държави.
332
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Питам един колега Май и двамата са ви излъгали, че в ЕС дават апартамент и 5000 евро заплата.
331
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като гледам напълнихме се с антикомунисти дето бл-жат от ду-пето на банкянския комунист второ поколение
330
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пълно с тъ-пун-гери- русия никога няма да удари европа с ядрено оръжи ако от там не се изстреля подобно от американските окупатори на германия- което не е изключено като познаваме какви мизер-ници са от краваршингтон- но има едно но и то е - путин каза в прав текст- независимо от къде е удара първо се удря краваршингтон-само това ги спира - фактически той защити европа- на руснаците им е пределно ясно че ядрена бомба в европа е все еднода бомбардират себе си- айде соро-он-ани-стите цъкаййте -
329
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"кравофобите, все големи патриоти се извъдихте!"----------- Патриоти сме. Уоук неокомунизма счита родолюбието за висш грях, наказуем за сега със зануляване. По-нататък, като втвърдят диктатурата, кой знае. Така че ако си искрен краварофил, няма как да си патриот.
328
6
 
6
 
! Отговори
Вие преди 1 година
кравофобите, все големи патриоти се извъдихте!
327
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До: Самата идея на краварофилите, че щом харесваш това или онова, трябва да отидеш там и да зарежеш България, .... Отговор: Това са същества без корени, лишени от съвест ( в английския език тази дума отсъства) и превърнати в животни които търсят топло и вкусно място
326
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самата идея на краварофилите, че щом харесваш това или онова, трябва да отидеш там и да зарежеш България, демонстрира явно безродния им кариеризъм.
325
4
 
9
 
! Отговори
Питам един колега преди 1 година
путинофил! Като не ти харесва ЕС, защо не отиваш в Рисия да живееш? Отговаря-ако ми дадат апартамент и 5000 Евро заплата, що да не ида!
324
8
 
13
 
! Отговори
Идиот преди 1 година
И този журналист като и хиляди българи обичат Кремъл, но гледат да живеят назапад. Е това какво е? Ами отивайте в Русия бе майк....ви
323
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На долния - "нормален" според теб в Бг - от ЛГБТЗСДТТ общността, качен на теслА, почитател на Кратунберг, с портрет на Камала Харис на стената и плюещ по руснаците. И мразещ да мисли.
322
8
 
7
 
! Отговори
До 361 преди 1 година
До Анонимен 361 "...Жална им майка на нормалните хора в тая държава България..." Ти да не си на запад и да миеш дърти за9ници за 5 евро?
321
2
 
7
 
! Отговори
Ади още история преди 1 година
Когато Англия на 3.09.1939г. обявява война(2 дена по-късно) тази война е наречена странната война! По време на Нюрнбергските процеси германският военен командир Алфред Йодъл заявява, че ако не сме се сринали още през 1939, то това се дължи единствено на факта, че по време на Полската кампания, приблизително 110 френски и британски дивизии на Запада са напълно неактивни срещу 23-те германски дивизии.
320
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук било пълно с прокремълски и*диоти. Жална им майка на нормалните хора в тая държава България, да трябва да живееш с такива ***
319
11
 
6
 
! Отговори
До 352 преди 1 година
До Анонимен 352Много си пpo3т. Нали Путин ви го каза свиване на границите на натото до 1997г. И след като е казал това да продължава човек да пита какво било безопасно за руската държава и какво ще унищожи всички ли, значи иде реч за ментарни проблеми вече сред русофобите, кравароробите и все осталная! No comment!
318
3
 
4
 
! Отговори
Zевспетербург преди 1 година
Свети Петър като ГРЪЦКО име би трябвало според модернизирани думи на Исус Христос да звучи така:"Последната буква в латинската азбука "Z" ще стане първа"