Кремъл: Войната на Русия срещу враждебни държави ще продължи дълго

Русия високо цени позицията на Китай по отношение на Украйна
Обновена: 29 мар 2023 15:50 | 29 мар 2023 15:50, Елка Василева
212
Кремъл: Войната на Русия срещу враждебни държави ще продължи дълго
Снимка: архив, БГНЕС

Конфронтацията на Русия с враждебни държави и това, което тя нарече "хибридна война", водена срещу нея от страна на Запада, ще продължи дълго време, съобщи Ройтерс, като цитира изявление на Кремъл.

Още по темата
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков направи тази прогноза днес, когато бе запитан за това колко дълго ще продължи т. нар. от Русия "специална военна операция" в Украйна.

"Ако имате предвид война в по-широк контекст, конфронтация с враждебни държави, хибридна война срещу нашата страна, то тя ще продължи дълго време", заяви Песков. "И тук трябва да бъдем решителни и уверени в себе си и да се обединим около президента" добави той.

Говорителят на Кремъл също така заяви, че Русия високо цени позицията на Китай по отношение на Украйна и не смята, че има право да съветва китайският президент Си Цзинпин дали да осъществява каквито и да е било контакти с Киев, съобщи ТАСС.

Днес в интервю за Асошиейтед прес украинският президент Володимир Зеленски отправи покана към китайския лидер да посети страната му, припомня Ройтерс.
(БТА, Симеон Томов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
6
 
! Отговори
Ще видим преди 1 година
Още колко ще ги траят безаналоговите!
39
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виетнаммм, Ирааакккк, ЮгоСЛАВИЯЯЯ, Лиииибияяя, Сииирияяяя...... Бум бум бум Хирошимааа и Нагасакииииии.... УУУУУууууууууу че сме миролюбивиииии
38
15
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ОСТАНАХА ЛИ В ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА 10 МИЛИОНА УКРАИНЦИ ??? 12 МИЛИОНА УКРАИНКИ И ДЕЦА В ЕВРОПАТА , 5 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ В РУСИЯ , 10 МИЛИОНА СА ЗАПОРОЖКА, ЛУГАНСКА ,ДОНЕЦКА И ХЕРСОНСКА ОБЛАСТ , ПЛЮС КРИМ !!! УСПЯЛИТЕ И ПЛАТИЛИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ ФАШИСТИТЕ НА КИЕВ НЕ ГИ БРОИМ !!!
37
7
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
това е воина на сащ срещу русия за нов световен ред украина е мюре в случаязащо не направят финансов одит на украина да види светът къде са траншовете иоръжието кои колко имения е закупил и т.н. повтарят се едни същи прос-то-тииза заблуда на непросветените преговори и мир да ама не бизнес и печалби
36
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Войната на Русия срещу враждебни държави ще продължи дълго '' ............................. гнусни, гнусни руски мафиоти ... никой не е спечелил война срещу целия свят, още по-малко ще спечелите вие.
35
3
 
12
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
Колко да продължи? Ами до разпадането на СССР-2. Навремето, през 1939 година е основано МИ-6. При церемонията на основаването, Уинстън Чърчил държи встъпителна реч, в която казва, че основната задача на МИ-6 е разпадът на СССР, за което според него ще бъдат нужни 50 години. СССР се разпадна 52 години по-късно. Уинстън е абсолютен гений на войната и политиката и доста други неща е прозрял правилно. Днес никой няма да чака 50 години. СССР-2 може да докрета още 10-ина години и са дотам!
34
5
 
6
 
! Отговори
От Люлин преди 1 година
До Анонимен: "Тука в Люлин не можеш се размина от рускини." Там съм и една няма! Стига преписвали безмозъчно пропаганда бе! Студено е ! измръзнах от търсене на самотни рускини!!!
33
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука в Люлин не можеш се размина от рускини. А по Черноморието българска реч вече не се чува. Докато сибирците *** в калта на Украйна, жените им тук са си намерили европейски мъже.
32
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полша като толкова е набрала на Раша, да се изтъпанчи с гърди и да не ни занимава с омразата си към рашките, ние си имаме други проблеми в БГ :))))
31
19
 
6
 
! Отговори
за умнокрасивите преди 1 година
400 дни платената нацистка укро- орда идва да се утилизира сама и харчи от спонсорите милярди на поразия. Тукашните клакьори още не могат даже да схванат тая тактика на денацификация.
30
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"И тук трябва да бъдем решителни и уверени в себе си и да се обединим около президента" добави той.===Добре, така ще си заминете заедно с него.
29
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И колко чипа за произвели руснаците като имат много от тоя метал?
28
7
 
28
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
До Анонимен-20--Я обясни какъв е тоя метал, дето Русия го била имала на 40% от световните запаси. Аз съм работил 11 години в микроелектроника, производство на чипове. Там няма АБСОЛЮТНО НИЩО, което да идва от Русия. Просто нищо руско не участва в модерните технологии. И няма такъв материал или суровина, чийто руски производител да не може да се замени с редица производители от Световния Пазар. И не е вярно, че руските суровини и енергии били евтини. Ами не са!
27
2
 
10
 
! Отговори
най - накрая преди 1 година
Руснаците трийсет години ги чакаме да спрат да се правят на добрия Котарак Леополд!
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
400 дни втората по сила армия в Света не може да се справи с агитката на Динамо КиевСтранно наистина..Вместо да разтурят Украйна, тия ще вземат да разтурят ЕС и НАТО, както е Тръгнало
25
4
 
10
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ДНЕШНАТА ПРОТЕСТНА ВОЙНА ПО ПЪТИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ КОГО СА : РУСИЯ ИЛИ УКРАЙНА ??? ЕДИН ЕВРОПЕЕЦ ПИТА !!!
24
2
 
4
 
! Отговори
Каво казали и какво преди 1 година
Какво казали и какво и как са го написали тука - е показателно кой срещу кого води води война и колко дълго смята да прави гадости!
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По нашите ширини винаги е дълбок конфликта, камоли за рашките и поляците, които се мразят по исторически причини :)))
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще останал ли уруснаци в Русия? Като гледам от началото на инвазията Европа се напълни с руснаци. Сигурно по цял свят бягат. Ако продължават така, ще трябва да търсят войници не само по затворите, но и по училищата и старческите домове.
21
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дълго, дълго - колко дълго???Колкото е необходимо, та ЕС и НАТО да се разпаднат по почина на СИВ и Варшавския договор..Историята е цикличен процес, има свойството да се повтаря..