Медведев: Нагладата Великобритания ще бъде запратена на дъното на океана

Кралството било толкова "остаряло", че той дори не може да запомни името на Риши Сунак
21 апр 2023 20:09, Йоана Цонева
192
Медведев: Нагладата Великобритания ще бъде запратена на дъното на океана
Снимка: БГНЕС

Великобритания "е и ще бъде вечният враг" на Русия. Това твърди заместник-председателят на Съвета за сигурност и бивш президент на Русия Дмитрий Медведев, предаде ТАСС.

"Великобритания беше, е и ще бъде наш вечен враг. Във всеки случай, съвсем скоро техният нагъл и отвратително влажен остров ще бъде запратен на дъното на океана от вълна, предизвикана от най-новата руска оръжейна система", закани се той в "Телеграм".

Още по темата
Медведев, който е посрещал президента на САЩ Барак Обама в Москва, заяви, че Великобритания толкова e "остаряла", че той дори не може да запомни името на Риши Сунак (британския премиер - б.р.).

Коментарът му беше по повод санкциите, наложени от Обединеното кралство на няколко руски служители заради присъдата от 25 години затвор на политическия активист с двойно гражданство - руско и британско, Владимир Кара-Мурза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да питам ХАМЕРИКАНОФИЛИТЕ какво е това юздечкк от какво се прави и можели да се управлява коня без нея - отговор няма да има защото са без сиво в-во в че рни те си глави ! И ЗАТОВА МОГА ДА КАЖА , ЧЕ ИСРИЯТА Е ПЪЛНА С ЛЪЖИ ЗА ДА СЕ ПОВДИГНЕ РЕНОМЕТО НА ПАЧ АВРИ ТЕ ОТ ОТСТРОВА
95
12
 
13
 
! Отговори
Гладиатор преди 1 година
Гледам и не вярвам на очите си... Величаем хора, които са поробили България! Всички от т.н велики сили??? Издигнахме паметник на американските пилоти бомбардирали София. СЛЕДСТВИЕ ОТ Т.Н АМЕРИКАНСКА ХУМАНОСТ :ЗАГИНАЛИ НА 4000 ДЕЦА И ЖЕНИ ! НО ТЕ СА НИ ПРИЯТЕЛИ! ЛИЦЕМЕРИЕ, ЛИЦЕМЕРИЕ И П.Р! ПИТАМ се, тези , които слагате минуси и плюсове, как ще отразите това! ПИТАМ се има ли Българи в тази страна , за мен Родина, за други, територия за правене на пари....
94
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам колко са крали британците като колонизатори, но поне все класни неща са доставяли на острова за империята си, и са станали сила, пък руските мужики на фронта в Украйна се борят да крадат перални машини и лаптопи за в къщи, понеже не са ги имали в живота си:)))
93
9
 
12
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 година
До Горд Българин. Къде ги четете тия глупости, че руската икономика има ръст и рублата е стабилна. Руската икономика за 2022 има спад от 2.1 % според самата Русия (демек много повече). Долара през месец юни беше 55 рубли за долар, вчера курса беше 82 рубли за долар. Прави ми впечатление, че копейките хвалят Русия без да са прочели и един ред какво и е състоянието. Стана модерно хора които се образоват във фейса да ръсят мозък по форумите.
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АЗ КАЗАХ. ГPУX.
91
17
 
10
 
! Отговори
ХА ХА ХА! преди 1 година
"Медведев и Путин завиждат на британците" ха ха ха ха ха! Дообре! Все едно да завиждаш на лъскав затвор пълен с крадено от цял свят! ХА ХА ХА!
90
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто Медведев и Путин завиждат на британците, затова искат да им унищижат страната! Завиждат им, че се чувстват СВОБОДНИ и правата им са защитени и никой не може да хвърли в затвор или психиатрия човек, който е изразил свободно мнението си срещу Сунак или кралицата (RIP, тя днес щеше да има рожден ден). Комунистите много мразят свободата и различните от тях, затова ги унищожават.
89
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До76 Анонимен! Много си прав??? Англия е колонизатор и монархия, една от най- старите ... Но питам теб и твоето вещество, което не е само, т.е безмозъчно, коя монархия е дала ред и просперитет на другите! Защо не те прегледат, дали имаш сиво вещество??? Откачен и други такива, като теб ,до които парите и властта имат значение, дори и да се пролее роднинска кръв! Боже прибери си вересиите, час по скоро!!!
88
12
 
10
 
! Отговори
ХА ХА ХА! преди 1 година
"5 млн. пациенти в Англия чакат над 2 седмици за час при джипита" Медведев да ги стресира и 50 млн ще чакат психо с години!
87
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Достатъчно! Отупахме го добре тоа тюфлeк и лягам пред талавизора! Така му се пада на дeгpaдeто!
86
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами утре на острова ще има тренировка за бедствие и опасност като например наводнение с подаване на сигнали за аларма по всеки мобифон.Явно са се впечатлили от това, което казва и не е само блъф.
85
11
 
9
 
! Отговори
Хайлилайкитата преди 1 година
вече са губернийка на Индията! Суни да им го върне за империалистическата мърсотия дето са нанесли - а и за Пакистан също!
84
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що излезнаха от ЕС,защото ЕС потъва с Америка ,а тия пак сухи ще излезнат.Доларите си отиват,САЩ ,ще въвеждат друга валута и ние улитаме.Англия,когато и да ги потопите,все ще е късно .
83
13
 
9
 
! Отговори
Сталин: преди 1 година
"- И какво е това Англия? Някакви си 5-6 атомни бомби!" - прав е бил!
82
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медведя да не си го мери със Сунак, че тея са надарени!
81
16
 
12
 
! Отговори
Горд Българин преди 1 година
От ден на ден Британската икономика се свива. Руската бележи ръст. Рублата никога не е била толкова стабилна спрямо долара. Това не са мои анализи, а на американските икономисти. Така , че нищо чудно скоро да има голяма рецесия в Англия. Тя също отделя змного *** за помощи за горната Украйна,
80
9
 
13
 
! Отговори
Крундел преди 1 година
Др0гаре, харесва ли ви един друсан клоун да ви е началник?Нали бяхте за мир бре, аз само заплахи чувам повече от година, това мирно ли е?Да сте чули англия или сащ да заплашват с ядрено оръжие някога? А тяхното работи щото иваночка пияндето, който е изрязал кабелите на ракетите за да ги върне за бакърец и да се насмуче просто го няма при англичаните и американците
79
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таа Русия от Ленин насам търпи само обратно развитие, а тенденцията се запазва! Голямо деграде е!
78
11
 
12
 
! Отговори
тоя преди 1 година
май го пере сачмата яко? Ако всичките в Кремъл са като него, тежко и горко на руснаците.
77
6
 
11
 
! Отговори
русофоборсуците се преди 1 година
разджавкаха пак без никой от измислените русофили да ги провокира затова събирайте пари и ги пращайте на зелко да спре руския медвед