Путин ще посети Турция за да се срещне с Ердоган

Все още няма определена точна дата
16 юни 2023 07:58, Нели Христова
81
Путин ще посети Турция за да се срещне с Ердоган
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще посети Турция по покана на президента Реджеп Тайип Ердоган.

"Турският президент потвърди поканата си към нашия президент да посети Турция". Това каза съветникът на Путин Юрий Ушаков, цитиран от "Сабах". Ушаков съобщи още, че програмата за визитата се уточнява, но за нея все още няма определена точна дата.

БГНЕС припомня, че Турция е сред малкото държави, които поддържат отношения както с Русия, така и с Украйна след агресията на Москва срещу нейната съседка. Преди няколко седмици се появи информация, че украинският президент Володимир Зеленски също ще посети Турция, за да се срещне с Ердоган.

В началото на тази година Международният наказателен съд (МНС) издаде заповед за арест на Путин поради войната срещу Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От 41 - Ехее! Минусите? Ако не е така, обяснете ми драги, защо НАТО не прави нищо за конфликтите с Гърция? Защо ги оставяз да дейарват на своя глава в Сирия? Да търгуват оръжия с Русия? Я ние, да се схаркаме с Маквдония - щв ни набият шамар веднага. Я да влезнем, примерно, в Либия? Ще ни пребиярнкато кy4етянот НАТО! Ракетну системинот Русия? Охохоо - късмет!
40
1
 
8
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 10 месеца
Може да ме посещава докато си плаща ! Както винаги ми е споделил - бой мъ убичъм тъ (путешка му работа), покрай него и аз изглеждам като мъж!
39
6
 
7
 
! Отговори
Електра преди 10 месеца
Откакто ЕрДоган подаде на Жужето до му оближе сладоледа, то все по често му ходи на гости, явно му се е усладило...
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 42 - Това не променя с нищо казаното от мен. Ситуацията в Грузия няма нищо общонсъс ситуацията в Сирия. И отново - Путин ще ходи на официално посещение. Ако го "гръмнат" или дори ссамо арестуват, това е директен акт на война.
37
8
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 10 месеца
Айде Грузия да гръмне по грешка руския войник, да видим какво ще стане,а ?!?! Мислиш колкото да не спреш да дишаш!Терорусия като всяко страхчливо псе, скача според пръчката! А на Турция пръчката е в пъти по-голяма и силна от на Украйна, дето "непобедимата" руска армия буксува години и половина!!! Пу тлер ще се мазни на Ердоган, ако ще и целия му контингент в Сирия да изтрепят!Щото друго няма какво да направи!
36
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 40 - В НАТО е и ситуацията е така - НАТО има нужда повече от Турция, отколкото Турция от НАТО.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Турция все едно не е в НАТО.
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Украйна що не се наложи на Турция, да скъса отношения с Русия? Щот ще има "сиктир гит аркадаш"!
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Самолет им свалиха, нищо не направиха!" - И аз така си мислех, защото очаквах война, то панвиж какво стана - увеличиха масовно търговията си, започнаха да си разменят C400, на пук на Америка, да се рязбират зад контрола над бщБлизкиянизток ..
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще мубподаде чубличнонзаповед за арестнинще каже, че не се е подчинил. Това запълва легалното изискване, да бъде арестуван Путин.
31
8
 
11
 
! Отговори
Public enemies преди 10 месеца
Не знам дали ти е известно Ердоган е в по-добри отношения с Путин отколкото с който и да е друг лидер в Западна Европа или пък ка мо ли Байдън, купува руски газ на безценица и го продава скъпо на цяла Европа.
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще посети, ама друг път!
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Терорусия никога няма да дръзне да нападне Турция!Онзи ден им гръмнаха войник в Сирия и мълчат като нас рани" - Между войник в бойна зона и лидер нанофициалнонпосещение има разлика, не мислиш ли? Май не, хич не мислиш.
28
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Коалицията на злото. Пакт на демоните! Унията на змъртта! Съюза на диктатурата!
27
9
 
7
 
! Отговори
Ха преди 10 месеца
Защо се цензурира името Пу тл ер?!?!?
26
9
 
9
 
! Отговори
До 31 преди 10 месеца
Ако не е предател трябва да го арестува :-) :-) :-) Щото не е в съюз с ***, а с НАТО! Сещаш ли се?! Или разбирането ти за мъжко държание да си миличък с тероруснаците!!! Ердоган си гледа собствения интерес! Ако ареста на *** ще му донесе девиденти, ще го направи! Терорусия никога няма да дръзне да нападне Турция!Онзи ден им гръмнаха войник в Сирия и мълчат като нас рани!Самолет им свалиха, нищо не направиха!*** е бита карта и резака само може да се възползва от това!
25
12
 
14
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 10 месеца
Споко. Ердоган се държи мъжки и НИКОГА не би се изложил да арестува Путин. НИКОГА! Затова спечели и изборите. Казвам го обективно - никак не съм му фен заради ислямисткия уклов, но истината си е истина! Ердоган не е предател!
24
15
 
10
 
! Отговори
ОНЛАЙН АНКЕТА преди 10 месеца
Днес Ви питаме: Желаете ли България и НАТО да обявим война срещу Русия и да участваме активно с жива сила срещу Русия? /// ДА + /// НЕ - ///
23
6
 
12
 
! Отговори
Муахаха преди 10 месеца
Путин - Реджеп, аз да дойда, ама да не ме арестувате?!Ердоган - Няма бе Вова, честен Кръст!
22
6
 
8
 
! Отговори
До 24 преди 10 месеца
Къде точно се размотава ще споделиш ли?! Щото даже до виличката в Сочи го е страх да размотае близо 2 години!