Нов опит за атака с дрон над Москва

Машината е свалена от Министерството на отбраната
28 юли 2023 07:50, Нели Христова
81
Нов опит за атака с дрон над Москва
Снимка: БГНЕС

Тази вечер е направен опит за атака с вражески дрон, който е свален от силите на руското министерство на отбраната. Това съобщи кметът на Москва Сергей Собянин.

"През нощта е направен опит за нападение с вражески дрон, който е свален от силите на Министерството на отбраната. Няма разрушения и жертви", написа той в канала си в Телеграм. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
11
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ПУТИНИСТИТЕ ГУБЯТ ЖИВА СИЛА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ И ДО КРАЯ НА 2023-ТА НАПЪЛНО ЩЕ СЕ ИЗЧЕРПЯТ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ЗЛОДЕЙ ДА СЕ БИЯТ ЗА ПУТИНЧЕТО. МНОГО ТЕЖКА ГОДИНА ЩЕ Е 2024-ТА ЗА ПУТИНЧЕТО И АКО УСПЕЕ ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ДО КРАЯ НА 2024-ТА ЩЕ Е НЯКАКВО ЧУДО!
23
12
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ЗА ПУТИНЧЕТО ШАНС ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ЖИВ ОТ КАШАТА КОЯТО ЗАБЪРКА В УКРАЙНА E 0% АКО БОЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ. А ДАНО БЪДЕ ЛИКВИДИРАН И ПУТИНСКИЯ ТРЬОЛ КОЙТО НИ ДРАЗНИ В ТОЯ САЙТ :D ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ЗАЕС ЩЕ БЪДЕ ВЗРИВЕНА НО СВЕТА ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕ. ЩЕ БЪДЕ ВЗРИВЕНА ИЛИ ОТ ОТЧАЯНИЕТО НА ПУТЪНА ИЛИ ОТ ОТЧАЯНИЕТО НА БАЙДЪНА НО ЩЕ КАЖЕ ЕДНО ГОЛЯМО БУМММММММММММ
22
14
 
14
 
! Отговори
До АнонимеН преди 9 месеца
Повече от една година ти четем простотиите както и на другите подръжници на фашисткия режим в Киев и нищо от това което пишете не се случва хаха! То не бяха само като дойдат Джавелини, Хамърси, Леопарди, Брадлита, Патриоти, МаксПро, М777, Ескалибури и всякаква друга Натовска техника. Е дойдоха и какво НИЩО едно голямо НИЩО. Руснаците си ги трошат като орехи тези Натовски оръжия.
21
7
 
9
 
! Отговори
Оне преди 9 месеца
До До 17/19 "докато мине и вашия жалък животец" Ох, и аз чакам прогнилия Запад да се "срути" откакто се помня и другарете през Комунизма ни го обещаваха, че "ей сега" ще стане. Добре, че все пак приех живота на прогнилия Запад, иначе щях сега да съм скъсан русофил без огледало!
20
14
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ПУТИНЧЕТО Е СЛОЖИЛО В МЕЛАЧКАТА ДОСТА ПУТИНИСТИ ДА ГИ ОБСИПВАТ С КАСЕТЪЧНИ БОМБИ НО ТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА УМРАТ, ЗАЩОТО НИКОЙ НОРМАЛЕН НЕ БИ СЕ БИЛ ЗА ПУТИНЧЕТО ЕДИН УЗУРПАТОР И МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК НАРУШАВАЩ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ . ЗАТОВА АЗ НЕ БЪРЗАМ ДОВОЛЕН СЪМ ОТ 100-ЦИТЕ ХИЛЯДИ ПРОКЛЕТИ БЕЗБОЖНИ ПУТИНИСТИ КОИТО СЕ ИЗБИВАТ ЕВАЛААААААААААААААААА НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ!
19
1
 
8
 
! Отговори
Смех преди 9 месеца
До Хаха Във Фокус нюз дават ли картата на бойните действия да видим "втарая" в коя посока се движи?
18
13
 
13
 
! Отговори
До 17 преди 9 месеца
2024 ще дойде , после ще чакате 2025 , 2026 имтака докато мине и вашия жалък животец хаха.Нали от 2014 насам всеки момент Русия да фалира , да свърши ракетите , Путин колко пъти щеше да умира и т.н.
17
11
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 9 месеца
Следете Фокус нюз , където постоянно публикуват видеа с реалната картина , не бълнуванията на Зеленски и останалите наркомани !
16
13
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ЩОМ АРМИЯТА НА УКРАЙНА ВЛЕЗЕ В ПУТИНАРНИЯ ПРЕЗ 2024-ТА ГОДИНА ЩЕ БЪДАТ ПОСРЕЩНАТИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ. 2023-ТА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ МНОГО ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА И ПУТИНЕТО ТОТАЛНО ЩЕ СЕ ОТСЛАБИ. ЗА МОМЕНТА ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН БАВНО НО СЛАВНО! ЗА ПУТИНЧЕТО НЯМА НИКАКВО БЪДЕЩЕ АКО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ НЕ САМО ПУТИНЧЕТО НО И ОЩЕ НЯКОЛКО РЕЖИМА ПО СВЕТА ОСОБЕНО ТОЗИ НА КИМОВЕТЕ С ФАЛШИВОТО ИМ ЯДРЕНО!
15
15
 
13
 
! Отговори
Мда преди 9 месеца
Русия мачка , украинците с огромни жертви сред хора и техника ! Давай Вова , тоя път ги довършете !!!
14
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вече ги атакуват с дронове и отвътре... Няма никакъв смисъл Украйна да изпрати само 1 дрон...
13
11
 
10
 
! Отговори
Смех преди 9 месеца
Ще познаете инсценировките по "няма жертви и (сериозни) разрушения". Другарите са "ултраефективни" на приказки. Пак някой съобщава за поредния "подвиг" на "министерството". Иначе на фронта ги млатят с дронове, та не могат да се огледат.
12
10
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 месеца
По разузнавателни сведения на американците Украйна напада там, където е най-тънко и слабо по дългата над 1 500 км. фронтова линия. Контраофанзивата е бавна, но се действа на сигурно с минимални жертви...
11
13
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
СВАЛЯНЕТО НА НАЙ-СТАРИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕЗБОЖЕН РЕЖИМ НА СВЕТА НЕ Е ЛЕСНА РАБОТА НО ЩЕ СТАНЕ МАЛКО ПО МАЛКО!!! СЕГА Е ВАЖНО ДА СЕ ИЗБИВАТ ПУТИНИСТИ И КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ :D
10
5
 
9
 
! Отговори
Въпрос преди 9 месеца
Тея навл**еци до кога ще ги търпим във Варна?! Видяхте ли във видеото как дърпат поставената скоба на едно Инфинити....
9
13
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
РАНО Е ОЩЕ! ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА В ПУТИНОСКВА Е ПРЕДВИДЕНО ЗА 2024-ТА ГОДИНА! 2023-ТА Е ИЗЦЯЛО ЗА ИЗБИВАНЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА КОИТО СЕ БИЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ПУТИНЧЕТО
8
16
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 месеца
Важното е, че московците вече спят на тръни...
7
14
 
15
 
! Отговори
Мда преди 9 месеца
При Бахмут руската армия контраатакува, връщайки си контрола над Клещеевка и изтласквайки украинската армия на запад.В района на Оскол руските войски продължават настъплението си на запад и превземат господстващите височини в района. ВСУ продължава да изпраща подкрепления от стратегическия резерв и тук, за да задържи фронта, докато тече контранастъплението на юг.Според информациите в руските Telegram канали, само в четвъртък украинците са дали над 1000 души убити и ранени, а освен това са загубили 30 танка, 35 БМП и БТР, десетки единици автомобилен транспорт и някаква част от артилерия
6
8
 
6
 
! Отговори
мда преди 9 месеца
По границите на Орехов и Новоселка има артилерийски обстрел и въздушни удари. ВСУ разполагат войски в този участък на фронта, за да задържат Старомайорское. Тук се прехвърля бронетехника и пехота западно производство.Разбира се, че в този район ВС РФ се изтеглят на юг, а положението им в съседното селище - Урожайное, се усложнява силно. Едновременно с това, руските щурмови хеликоптери Ка-52 вече по-интензивно обстрелват тези колони с помощта на ПТРК. Танкове, артилерия и противотанкови системи стрелят от хълмовете на юг по целеуказание на БЛА.
5
12
 
7
 
! Отговори
Мда преди 9 месеца
Атаките на украинската армия в Запорожка област са били забавени и спрени след засилване на руския артилерийски обстрел. В рамките на новата фаза на своето контранастъпление, както обявиха едноврменно няколко авторитетни американски медии вчера, към вечерта в четвъртък Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са успели да влязат в северните и северозападните покрайнини на Старомайорское, а според Киев селото вече е под Украйна. Сега се провежда нова концентрация на украински войски северно от населеното място, за да се започнат нови настъпателни операции, се разбира от множеството съобщения в украинс