Ким получи в Русия бронежилетка и безпилотни самолети като подарък

Те са произведени в Приморския край, където е лидерът на КНДР
17 сеп 2023 12:21, Елка Василева
85
Ким получи в Русия бронежилетка и безпилотни самолети като подарък
Снимка: архив, БГНЕС

По време на официалното си посещение в Русия севернокорейският лидер Ким Чен Ун получи от губернатора на Приморския край Олег Кожемяко бронирана жилетка и комплект безпилотни самолети, произведени в региона, съобщи ТАСС.

Още по темата
На лидера на КНДР са били дарени пет безпилотни самолета камикадзе и разузнавателен дрон от типа "Геран-25" с функция за вертикално излитане. Тези безпилотни летателни апарати също се произвеждат в Приморския край.

Освен това на севернокорейския гост е бил подарен комплект специални дрехи с ниска видимост за термовизионни камери.
(БТА, Пламен Йотински)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ким чен обещал на Путин 300 000 севернокорейска армия които цял живот са нахъсвани да убиват западняци .Смятайте като отидат на фронта ще се надпреварват да убиват фашисти ,да не говорим за британски или кр.а..в..р...с..ки наемници.
45
1
 
1
 
! Отговори
смеехххх преди 7 месеца
О те са толкова напреднали па ше и дават
44
3
 
4
 
! Отговори
Рендету преди 7 месеца
Причината за безпокойството на Щатите не е в това какво ще даде С.Корея на Русия, а какво ще даде Русия на С. Корея в областа на воените и космически технологии (особено ги плашат спътниците на С.Корея)!!!!
43
4
 
5
 
! Отговори
още нещо преди 7 месеца
А дали са му подарили памперси от партенки!
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Китай е комунистическа диктатура (от западна гледна точка), във Виетнам комунизмът е държавна идеология. Факт е, че Севернa Корея, една малка държава, беше просто удушена от санкции, доведена до пълна изолация и всички пътища за развитие бяха блокирани. А после обвиняваха комунинзма за състоянието на хората, но комунизмът в Китай и Виетнам работи по-добре от капитализма на запад, но в Северна Корея не работел.
41
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Адмирал Джон Кърби изрази страхове, безпокойства и тревоги от посещението на Ким Чен Ин в Русия и от евентуално военно сътрудничество междъ Русия и Корея. Мога най-отговорно да уверя адмирал Джон Кирби, че неговите и на целия колективен запад безпокойства, страхове и тревоги от сега нататък само ще нарастват и ще се превръщат в ужас и кошмари.
40
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Северна Корея разработва сама междуконтинентални балистични ракети, които могат да нанесат непоправими щети на САЩ. А какво ще стане ако СК ги усъвършенства на хиперзвукови, и вече не летят до там където падне, ами летят точно до главата на Байдън в Белия дом. И ръката на другаря Ким дори няма да трепне ако реши да ги използва.
39
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Зелените усилия на ЕС също все още не дават плод. Това е добра новина, значи некога може и дадат плод.
38
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Северна Корея ще залее Русия с евтини и качествени снаряди, така е много по-изгодно за Русия, отколкото сама да ги произвежда. Оказа се, че за специалната военна операция която се провежда на територията на бившата УССР срещу нацисткия режим в Киев, не са толкова необходими високотехнологични оръжия колкото добрата стара артилерия. Укронацистите ще бъдат обилно посипани от неспиращи стоманени дъждове, гаубици и всякаква артилерия в Русия колкото искаш, и артилеристи колкото искаш.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Путин се срещна с Ким Чен Ун на космодрума Восточний, а самото място за срещата е знак, който плаши Запада. Най-големият проблем с ракетната програма на Северна Корея е обсегът. Разбира се, Северна Корея твърди, че тежкият Hwasong вече може да достигне САЩ. Но едно е да се каже...
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русия ще предостави на Северна Корея космически технологии, разбира се само за мирни цели, ако Северна Корея ги изпозва за друго това не влиза работата на Русия.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русия и Северна Корея използват еднакъв калибър на снарядите.
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Съединените щати направиха феерично изявление - те казват, ние призоваваме КНДР да не нарушава международните си задължения и да не доставя оръжие на Русия. Само САЩ знаят откъде идват тези задължения.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако се обединят Русия и Северна Корея. Северна Корея за няколко години ще задмине Южна във всяко отношение ако не я задушават със санкциите.
32
7
 
5
 
! Отговори
Ганди преди 7 месеца
На Вовата гъ зът ще цъфне като майска роза от късата и дебела пиш КА на джуджето Ким както и китайския му колега ще се упражнява дълго и продължително на хваналия се за палците руски президент,по простата причина че никой друг не го иска...
31
6
 
7
 
! Отговори
абе преди 7 месеца
абе, пламена, тука пишат разни тъ-паци, подмамени от западните "ценности"...не се коси!
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
слава на Путин!
29
3
 
8
 
! Отговори
Пламен. Т преди 7 месеца
Така е, аз съм българин от Плевен област и студент по политика в Добрич и съм напълно съгласен с Пламена. Жалко че българите са дезориентирани
28
2
 
6
 
! Отговори
до 19 преди 7 месеца
за тях не знам, ама по-голяма пародия от нас няма! единия да му каже некадърник, другия да го арестува, и после двамата да управляват рамо до рамо!
27
7
 
17
 
! Отговори
Пламена. В преди 7 месеца
Изключителен!!! След генералисимост Сталин, Владимир Путин и Ким Чен Ун са най- великите и ярки държавници и стратези в новата ни история. Студентка съм по право в Москва, но се интересувам и от политика. Жалко, че в България сте толко дезориентирани по много въпроси!