Навалная към Алексей: Не знам как да живея без теб, но ще се опитам!

Положиха тялото на Навални на фона на музиката от "Терминатор 2"
Обновена: 1 мар 2024 16:13 | 1 мар 2024 16:07, Нели Христова
249
Навалная към Алексей: Не знам как да живея без теб, но ще се опитам!
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционен лидер Алексей Навални беше погребан в московско гробище, след като хиляди опечалени дойдоха на погребението му, предаде АФП. Той бе положен в земята първо на фона на My Way на Франк Синатра, а след това и на музиката от "Терминатор 2".

"Навални смяташе, че "Терминатор 2" е най-добрият филм в целия свят", обясни неговият говорител Кира Ярмиш.

"Сбогом, приятелю", написа в Telegram помощникът на Навални Иван Жданов и добави, че ковчегът е бил спуснат в земята под звуците на филма "Терминатор".

Вдовицата на Алексей Навални, Юлия Навалная, публикува прощално послание, посветено на покойния си съпруг в социалната мрежа X.

"Льоша, благодаря ти за тези 26 години абсолютно щастие. Да, дори през последните три години на щастие. За любовта, за това, че винаги ме подкрепяше, за това, че ме караше да се смея дори от затвора, за това, че винаги си мислил за мен.

Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да те направя там горе щастлив за мен и горд с мен. Не знам дали мога да се справя или не, но ще опитам.

Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкова много неразказани истории за теб и имам толкова много песни, запазени за теб в телефона ми, глупави и смешни, като цяло, честно казано, ужасни песни, но те са за нас и наистина исках да те пусна да слушаш на тях. И наистина исках да те гледам как ги слушаш, смееш се и след това ме прегръщаш.

Обичам те завинаги. Почивай в мир."

Извън гробището имаше леко напрежение - хората не бяха допуснати да се сбогуват с Навални. Те започнаха да викат "Пуснете ни!"

Появиха се и първите кадри от евентуален арест по време на опелото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Trabvasche da se varnesch s maja si a i da si na pogrebenieto mu tova e goljamata lubov ve4na mu pamet kato iskasch da si kato maja ti varni se v rusia i.prodalji deloto mu ne prasni prikaski ot eu i usa, jako e sa dezata koito ne vidaha basvhta si bog da go prosti
187
2
 
26
 
! Отговори
ДНЕВАЛНИ преди 2 месеца
ЖИВЕИ С ХРИСТО ГРОЗЕВ ТОИ МИ Е ПРИЯТЕЛ
186
2
 
34
 
! Отговори
Shark преди 2 месеца
А защо не отиде на погребението?! Стои на топло местенце в чужбина и подстрекава. Същата като онази с плитките, която подпали Украйна и се покри. Някой нещо да е чул за нея. Тази ще бъде същата, ще взима американски грантове и ще се прави на загрижена за Русия. Мъжът и поне се върна, знаейки какво го очаква и все пак се върна в Русия.
185
2
 
32
 
! Отговори
ТТомов преди 2 месеца
Ще обикаля целият свят като вдовица финансирана от евроамериканските меки китки и ще си го слага отвсякъде.
184
1
 
19
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Туй като режисираните от сДС (агенти) митинги "кой не скача е червен"... Лошо няма, будали си има.
183
2
 
23
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Ами опитай се,наш Грознев ще ти помогне,цуцай сега парички че след 3 дена ще си вече в историята,аз казах.
182
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нато не е анаконда, а градински смок, от тези които най-много да уплашат някоя бабичка.
181
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Терминатор, какъв вкус, каква класа.
180
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Точните й думи са: Не знам как да те направя щастлив, но ще се опитам!Заглавието не е коректно и променя значението на посланието до съпруга й!
179
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая как е успяла да напише нещо в социалната мрежа X като е била по-заета да крепи парапета на Грозния,за да не падне?Интересно хаха.Голям русофил се извъди Грозния.Чак с рускини спи.
178
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Черната вдовица , пълен фалш.
177
3
 
32
 
! Отговори
Абе преди 2 месеца
Нема страшно, Грозев ще я утеши,а дедо Сорос ще покрие масрафа.
176
0
 
31
 
! Отговори
Рашист преди 2 месеца
А Асанж защо е в затвора, а? Западното лицемерие няма граници. И той умира бавно, гниейки в зандана. Само защото е показал истинското лице на задкулисието на наглосаксонците.
175
4
 
26
 
! Отговори
Рашист преди 2 месеца
Путин е просто истински патриот, той се бори Русия да оцелее от хищническите зъби на Запада! Ако Русия не се бори просто ще бъде удушена в хватката на Анакондата ( НАТО ). Западът от векове лелее за необятната руска шир с още по необятни залежи на природни богатства. Не е успял в предатомната ера, а сега вече е просто невъзможно. А нагазят в Русия, а политат Сарматите, а Посейдоните такова цунами ще предизвикат че това от филмите ще е алабалистика. Но *** обясни всичко това на наще *** и ан
174
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щенка ти се ама нъц чадо , умря си също както ще си умре всеки един от нас .В случая умря като куче без род и история ,дори жена му отказа да доиде на погребението му .Което много ми напомня за мои братовчед-момчето не си знаеше парите но си беше купонджия ,първата му жена му изневери с наи -добрия му приятел,заряза я ,2 та пък му взе всичко и изгони дъщеря му от къщата на баща и ,щот я беше направил на неина земя и думите и бяха които е ял и пил с него =тои да го пограбва.Та така
173
1
 
19
 
! Отговори
кратко точно ясно преди 2 месеца
русичка парантеса
172
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 171 Нещо като в България сигурно?
171
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Веселата вдовица изобщо не е присъствала на погребението, но "е публикувала" текст, който са и написали USA кукловодите ѝ. И много стеснително пишете за хиляди опечалени, направо пишете милиони. Така точно ще пасне на редакционния стил на това попагандистко сайтче.
170
3
 
23
 
! Отговори
Азов при Бандера преди 2 месеца
Предателите са на почит в западния блок :)))
169
7
 
4
 
! Отговори
Обаче преди 2 месеца
До до Обче-"...защото съм свободен човек и гражданин на света,който от повече от 30г не живее в жалката ви руска губерня наречена България."АЗ: ами това обяснява напълно нещата. *** много, а за съжаление в нашето племе са твърде много. Дядо Славейков беше казал нещо по въпроса: "Не сме стадо, а мър...(Какво беше?). И за такива хора се бореше и увисна на въжето Апостолът Левски!!!