Навалная към Алексей: Не знам как да живея без теб, но ще се опитам!

Положиха тялото на Навални на фона на музиката от "Терминатор 2"
Обновена: 1 мар 2024 16:13 | 1 мар 2024 16:07, Нели Христова
249
Навалная към Алексей: Не знам как да живея без теб, но ще се опитам!
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционен лидер Алексей Навални беше погребан в московско гробище, след като хиляди опечалени дойдоха на погребението му, предаде АФП. Той бе положен в земята първо на фона на My Way на Франк Синатра, а след това и на музиката от "Терминатор 2".

"Навални смяташе, че "Терминатор 2" е най-добрият филм в целия свят", обясни неговият говорител Кира Ярмиш.

"Сбогом, приятелю", написа в Telegram помощникът на Навални Иван Жданов и добави, че ковчегът е бил спуснат в земята под звуците на филма "Терминатор".

Вдовицата на Алексей Навални, Юлия Навалная, публикува прощално послание, посветено на покойния си съпруг в социалната мрежа X.

"Льоша, благодаря ти за тези 26 години абсолютно щастие. Да, дори през последните три години на щастие. За любовта, за това, че винаги ме подкрепяше, за това, че ме караше да се смея дори от затвора, за това, че винаги си мислил за мен.

Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да те направя там горе щастлив за мен и горд с мен. Не знам дали мога да се справя или не, но ще опитам.

Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкова много неразказани истории за теб и имам толкова много песни, запазени за теб в телефона ми, глупави и смешни, като цяло, честно казано, ужасни песни, но те са за нас и наистина исках да те пусна да слушаш на тях. И наистина исках да те гледам как ги слушаш, смееш се и след това ме прегръщаш.

Обичам те завинаги. Почивай в мир."

Извън гробището имаше леко напрежение - хората не бяха допуснати да се сбогуват с Навални. Те започнаха да викат "Пуснете ни!"

Появиха се и първите кадри от евентуален арест по време на опелото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
7
 
14
 
! Отговори
Слава на братска Рус преди 2 месеца
Слава на братска Русия!
167
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
У нас има много качествени джуджета.
166
16
 
2
 
! Отговори
Фют преди 2 месеца
До 180 обаче. А ти, гн***до руска, би ли казала, от кой български филм е любимата ти музика, /като путинолизец, едва ли има нещо българско в теб/, че да те изпратим и да се освободим от присъствието ти в България.
165
2
 
9
 
! Отговори
Обаче преди 2 месеца
До до Обаче-И аз харесвам американски, френски, английски, турски и всякакви други филми. Но любимите ми филми и актьори са български. Номер едно за мен не е нито руски, нито американски филм, а български! Толкова по въпроса.
164
5
 
14
 
! Отговори
СлаваМИ-6иСереуто преди 2 месеца
До Анонимен 172Господарите му от МИ-6 го терминираха, защото знаят, че който Безродник продаде Родината си за тридесете сребърнока, може без да се замисля да продаде някой ден и господаря си дори и за по-малко сребърника.Такава е съдбата на всеки Безродник.
163
4
 
20
 
! Отговори
Обаче преди 2 месеца
Е много интересно, че Навални е бил погребан под звуците на "Терминатор-2", любимият му филм. Тоест Навални няма любим руски филм, а любим американски. Което е доста показателно и многозначително!
162
3
 
19
 
! Отговори
Не нам тия преди 2 месеца
Не плачи, Ристе Грозев ще те утешава както до сега и няма да скучаеш в скута му.
161
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Глупости на търкалета ,ако веселата вдовичка е искала щеше да отиде ... никои с пръст не би посмял да я барне ,защото това би бил огромен гаф на всяка една власт .Истината е че дамата е празнувала че се е сдобила с парите от фонда на Навални няма ги вече изпрани са ,а и си има любовник ,още по готиното е че долята на неутешима вдивица и носи неминуеми доходи от западните служби
160
20
 
2
 
! Отговори
Фют преди 2 месеца
До 164 и всички руzки мишки. Навалная няма как да присъства лично на опелото на съпруга си, защото ще бъде следващата от семейството, загинала при "неизяснени" обстоятелства. Навални дори и от одвъдното ще сее ужас на всички путин***фили.
159
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Йоланда Анaльная ще се върне пак при тъпkaчa си Чичваркин. Не я мислете, пък и ще я нагушат здраво от ЦРУ и MI6. Но тогава Йоланда ще трябва да се напъне малко, не само екипът от лакеи да върши всичко. И ако много си вири носа може да си изяде онези 9 грама олово. Или 27 грама, защото по учебник се пускат два куршума в торса и един контролен в главата.
158
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Навални смяташе, че "Терминатор 2" е най-добрият филм в целия свят" - Хахахахахахахахахахх!!! Такъв цирк, такъв криндж, такова низко театро скоро не бях гледал! Хахахахахахахахах!!!
157
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В Русия е ужасна диктатура.
156
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фашистите това правят.
155
24
 
6
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 2 месеца
Бъди силна, Юлия! Всички те подкрепяме! Съболезнования!
154
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Замина един финансов измамник , пионка на конци на чужди интереси . Явно и жена му иска някой да и плаща , уста голяма и молове с бутици в Западна Европа бол .
153
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая е народна актриса )това украинки и рускини все артисти ,запари всичко правят (
152
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Екипът на Навални организира прякото излъчване на погребението! А къде е диктатурата? Защо им позволява? Това да не е Америка или България???Нещо не ми се връзва... Освен това не е осъден за политическа дейност, каквато всъщност не развива, а просто плюе срещу Путин. И кой му е позволил да ползва интернет в затвора и да говори безпроблемно с най-страшния враг на Путин-Хр. Грозев? Ама кат съм п.рост...
151
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По кадрите се вижда, че хилядите на погребението са колкото феновете на Славия. Много са за един финансов измамник...
150
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо Навалная я нямаше на погребението?!?
149
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този си замина. ЦРУ и МИ6 го направиха герой. Търси се друг. Кой ще бъде следващия? Кокото до госпожата, Хр. Грозев ще я обгрижва, докат не последва съдбата на Джулиан Асандж. Нали все тайни разкрива...