Истинските "Мъже в черно", които прикриват съществуването на НЛО

Всичко започва на една с лодка с мъж, момче, куче и шест летящи чинии
Обновена: 5 яну 2019 11:12 | 5 яну 2019 10:45, Нели Христова
65

Популярно твърдение е, че човешкият мозък не може да измисли нещо, което никога не е виждал.

Сега нека си спомним една от най-емблематичните роли на Уил Смит като агент Джей от "Мъже в черно".  Той трябваше да опази в тайна от човеците живеещите сред тях извънземни. А ще повярвате ли, че филма и дори комиксите, по които е създаден, са по действителен случай?

27 юни 1947 година. Мъж, момче и куче в една лодка. Ето каква е навярно истинската история за първата среща с реалните мъже в черно.

Харолд Дахл е на охранителна мисия в езерото "Пюджет саунд", близо до острова Маури, когато вижда няколко метални обекта с формата на понички да се снижават към лодката му. Следва дъжд от метални отломки, някои от които удрят сина му Чарълс по ръката, а и убиват кучето им.

Първата реакция на Дахл е да извади камерата си и да направи снимка на обекта. След това го показва на скептичния си супервайзор, който действа по правилото – око да види, ръка да пипне. Затова се отправя директно към посоченото място и сам вижда странния летателен апарат.

На другия ден мъж в черен костюм посещава Дахл и го заплашва, че ако разкаже нещо за инцидента, ще му се случат много лоши неща. Дори ФБР се интересува от ракетите във форма на понички, защото по случая има създадено и досие.

До 1956 г. никой не подозира за този случай, докато историята не вижда бял свят в книгата на  Грей Баркър "Те знаят прекалено много за източниците на летене".

Като ракетно гориво, тази история по действителен случай, запалила стотици конспирации за истинските мъже в черно и се оказва, че не само Дахл е имал шанса да ги види.

През 1955 година, доктор Албърт Бендер подготвя доклад, с който иска да разобличи правителството на САЩ. Според него, то има данни за съществуването на НЛО, които крие, а обществото трябва да знае.

Малко преди документа да види бял свят, доктор Бендер променя решението си, ала насилствено. Трима мъже, облечени изцяло в черно, се появяват в дома му и когато си тръгват от там, експертът вече не е същия. Той не само не публикува проучването си върху НЛО, а и останалите му трудове стават трудни за четене. Живеел в постоянна тревога, под постоянен стрес и до смъртта си през 2002 г. получавал мистериозни обаждания. Телефонът звънял, но от другата страна на линията нямало никого.

Случаите са много, но сценарият – почти един и същ.

Мъжете винаги са облечени в черно, носят тъмни очила и карат черни коли. Никаква емоция не пропълзява по лицата им. Те са студени, някак прокълнати, говорят с роботизирани гласове, които навеждат на мисълта, че Мъжете в черно дори не са хора. Не се представят с имена, а само с номер.

Посещават два типа хора – такива, които са видели НЛО и такива, които го проучват. 

Доктор Хърбърд Хопкинс и дъщеря му правят проучване, свързано с извънземните. Годината е 1976. Късно вечерта телефонът в домът им звъни, гласът от другата страна се представя за учен от института в Ню Джърси, който има интерес да направи рецензия на работата му.

Хопкинс се съгласява и в момента, в който оставя слушалката вижда, че мъжът вече се приближава към къщата му – гологлав, без вежди, без мигли. Кожата му била снежно бяла, като на кукла, а устните – кърваво червени. Гласът му бил все едно от машина.

От джоба си извадил монета и казал: "Наблюдавай я". Тя започвала да си променя цвета, ръждясала, а след това... напълно изчезнала. Хопкинс не се колебал много преди да изпълни нареждането и да унищожи проучването си.

Набезите на мъжете в черно продължават и през наши дни. Една камера в хотел дори успява да ги заснеме.

Но какво са те? Агенти на ЦРУ? Извънземни? Едва ли ще разберем, освен, ако не привлечем вниманието им.


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
свидетел преди 1 година
До Анонимен
А ако групировката са самите те?
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нарича се делириум тременс. Обичайно след дълги празници при някои хора.
53
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЛоТа извънзмни анунакита мъже в черно и целияттози медиен театър служи да прикрива високотехнологични експерименти на наса и маериканските ввс
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ванга какво казва по тоя въпрос?
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мнение
ЯСНO Е НАПИСАНО - KAMEPA!
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2016 i az vidqh, ama si traq.
49
3
 
0
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
До 48 - Един от Юг

Може да ги е снимал с телефона си...
48
4
 
4
 
! Отговори
Футуролог-на найци преди 1 година
От как свят светува има любители на мистерии но вярата в извънземни започва чак през 20 век а добива масовост чак след 1945 г.

Платон в Елада говори за Атлантида научил за нея от египтянин така че ние поне научаваме че египтяните са били ненадминати библиотекари покрай пирамидите

Александър Македонски търси чрез война или тази Атлантида само че по суша или краят на планетата

Х.Колумб слага начало на вярата във всякакви океански чудеса и чудовища чак до 20 век заменена от вярата в извънземни
47
3
 
9
 
! Отговори
Един от Юг преди 1 година
Хм..много ми е интерестно какъв фотоапарат е извадил и снимал през 1947г. Сони А7 или Канон?
46
4
 
15
 
! Отговори
Глобалистки преди 1 година
До Анонимен

"Явно Щатите са единственото място където кацат НЛО-тата."

НЛО-то е част от глобалистката пропаганда
щом няма бог и земята не е плоска тогава се налага да се въведе персонаж, с който да се обяснят "необяснимите" загадки и очевидни противоречия в еврейската концепция за света и хоп появиха се НЛО-тата ..... много показателно е че паралелно със САЩ, НЛО се появи и в комунистическа по онова време Русия
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДРЪН-ДРЪН!
44
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извънземни и да има няма да дойдат тук.
Като го видят *** и ще им стане ясно колко сме изостанали като вид.
43
4
 
12
 
! Отговори
Василев преди 1 година
До Алтерниращ веганист
Приеми факта, че религията е вяра и езотерично учение, която е създадена преди хиляди години, и това е учение за настоящето как да живееш, кое е морално и неморално, кое е добро и лошо, и приеми факта,че ако някъде има извънземен живот, те също имат някаква ценностна система изградена, но може да не е на базата на нашите представи за света, как трябва да живеем, без да сме във вреда на други създания, ако не ни застрашават!
Светът не е това, което ти се иска на теб!
ЦРУ!!!
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно Щатите са единственото място където кацат НЛО-тата. Хау америкън само.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
прочетете това
https://168chasa.bg/article/7056313
40
8
 
5
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 година
Ах какви глyпости са се плиснали и в текста на статията и в коментарите... Религии, извънземни, ейриа-52, дронове 1942 година...

"няма религии, които да ги учат на това кое е добро и зло" чупи глупомера.
Василев, смятах те за интелигентен трол... вземи са в ръце молатисе.
39
2
 
10
 
! Отговори
Б.Б преди 1 година
Само да ми кацнат и ще кося в Банкя с плазмена косачка.
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Василев, каква е тази психиатрия с агенти на ЦРУ дето ти се разхожда из главатап ти е ?
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Василев, че то кога не е блъскало гюлето в изперкалата ти кратуна, бе мен?
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Василев


Не са ни нужни извънземни за да ни казват кое е добро и лошо, хората имат нужда от надежда така се раждат религиите, теориите за извънземните и другите лъжи и измами на демонократитe.