Плачевен подлез в София
Плачевен подлез в София
Подлезът, през който минават ежедневно стотици, а може би и хиляди души, се намира на ул. "Военна рампа" 38 и свързва промишлените зони Военна рампа и Илиянци. Състоянието е плачевно, много стъпала са счупени. Растат трева и храсти, липсват решетки на пода, падат плочки от стените и парчета от мазилката на покрива. Често се наводнява и от покрива при всеки дъжд тече вода. Опасно е за хората, има голяма вероятност от травми или нещо по-лошо. Така е от години и никой не взима мерки за ремонт. Снимка: Римма Бранкова | 27 юни 2013 17:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
7163
10
1
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Chikatilo нали бяха !
9
3
 
5
 
! Отговори
Chikatilo преди 10 години
Ако ГЕРБ сега бяха на власт тази снимка нямаше да я има в този и вид, а с един оправен и прекрасен подлез !
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Dnes.bg, изпращайте всички снимки, които касаят състоянието на градска среда, до съответните общини. Докажете, че сте социална медия.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А таваните на подлезите на Орлов мост, на тоя пред СУ "Св.Климент Охридски" и на Плиска, тоест на пъпа на София, текат от години и обливат с мръсотия главите на неподозиращи, но иначе елегантно и чисто облечени минувачи. Които масово пожелават на глас кметицата да минава по същия маршрут поне два пъти на ден. Особено в дъждовно време.
6
1
 
7
 
! Отговори
сексапилна мадама преди 10 години
В един такъв подлез за малко не ме изнасилиха, от тогава подпиквам всеки път като ми се налага да минавам
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най - плачевния подлез е подлеза на централна гара, кедето пикят всички незаконни бакшиши стоящи там със знанието на полицията и уравляващите имота. подлеза е необитаем мръсен и тъмен. хората се притесняват да минават от там късно нощем. Поне да върнат пешеходните светофари на кръстовището за да не се налага да се ползва
4
6
 
9
 
! Отговори
оставка преди 10 години
То не става само да лъскаш пред Бойко плочките за манифестации, а като падна от власт вожда и заряза града. Некадърна учителница. Оставка за герберските *** по всички етажи на властта!!
3
1
 
16
 
! Отговори
Ангелин преди 10 години
Определено е жалко, че не се мисли за хората, които преминават през този и не само подлези... Преполагам, че живеете някъде около него, като бих ви посъветвал да влезнете във Виртуалното деловодство на Столичната община, и там да подадете жалба до Йорданка Фандъкова, като изложите подробно проблема. Аз го направих за една изтъркана пешеходна пътека и "само" след две седмици беше боядисана в бяло и червено... чак да не повярваш. Успех и бъдете настоятелни!
2
2
 
2
 
! Отговори
Pin преди 10 години
До сузиВ Каспичан състоянието на всички подлези е перфектно.
1
2
 
21
 
! Отговори
сузи преди 10 години
Фандъкова май не се разхожда по улици и тротоари та то на всякъде в София е така.Ако не си гледаш в краката някой глезен ще ти замине.