95 г. от разстрела на царското семейство на Русия
95 г. от разстрела на царското семейство на Русия
На 17 юли 1918 г. цар Николай, съпругата му Александра Фьодоровна, дъщерите Олга, Татяна, Мария и Анастасия и синът Алексей заедно с прислугата им са убити от болшевиките в къщата на Ипатиев в Екатерининбург. Снимка: Daniela | 17 юли 2013 13:56
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
39
9795
27
4
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До Анонимен - ДА НАИСТИНА - ЗАПОЧНАЛИ СЪС СЪБАРЯНЕ НА ОЩЕ ЧИТАВИТЕ ШИШМАНОВИ КРЕПОСТИ - РУШНАЛИ ВСИЧКО ДО ДЪНО - БРЕ СТРАХ ОТ НАШИЯТ НАРОД - БРЕ!?!
30
0
 
4
 
! Отговори
Реми ФРАКТАЛИУС преди 10 години
ДАНИЕЛА - МИ АЗ ИЗПРАТИХ ТОВА НАПОМЯНЕ - БА ДЕТКО - БА ТЪЙ ЛИ СИ УЗЕМАШ ДЕРЕЖАВНИТИ СИ ИЗПИТНИ - БА!?!
29
3
 
8
 
! Отговори
... преди 10 години
до 19Тия за човеконенавистните ги разказвай на баба си. Руснаците поне не обикалят по цял свят да раздават "правосъдие", за разлика от САЩ (подкрепяни редовно от Англия).
28
2
 
7
 
! Отговори
Васо преди 10 години
Ей момче 14. Не дращи тука, ами използвай ваканцията да си пооправиш правописа.Що не въведат някакви тестове преди публикация, та да се спре изявата на невежество, цинизъм и малоумщина.
27
1
 
7
 
! Отговори
дядо Данчо преди 10 години
До ето ги убийците -Същите в 16 век ги поставят на трона и 300години след като се изоглавя царя,му спретват фиаско.Новые жиды проводят геноцид руского народа по сей ден уже 96лет!
26
7
 
14
 
! Отговори
присъда свише преди 10 години
Убиха си царя и Господ наказа *** с вечен ***...
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е интилигенция 29 ,а аристокрация, има си доста нива в развитите общства и това ,че си учил и си умен не те прави лидер на нация ,ама ...То и морал и дух и жертвоготовност трябва изобщо да имаш основа и да я пазиш - родово имение ..да си пазител на ценностите и културата на предците си и да сплотяваш и обединяваш,а и куп други черти присъщи на аристократите и липсващи в интилигенцията.
24
3
 
8
 
! Отговори
anon преди 10 години
komunisticheskia podhod za razprawa s inteligenciayata...ne gi sudete- tolkowa mogat... no... kato doide wreme za izbori... ne im dawaite da mogat...
23
6
 
4
 
! Отговори
DULO преди 10 години
Последния дуло управлявал българо-хазария...
22
1
 
22
 
! Отговори
Дядо от село преди 10 години
ДО 13: Бил си на баща ти в мъдете, дядовото. Румънското въстание срещу Семейство Чаушеску беше предавано на живо денонощно по Българската телевизия. Българските телезрители видяха на живо всичките му перипетии, съденето на съпрузите Чаушеску от народен съд, изправянето им до стената и разстрела им с калашник.
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ?Моят дядо например ....Руски княз и професионален революционер....Почти осем века обаче семейството ни се бори с всякакви *** и ***. Не сме изоставяли другарите си . Не сме се облажили нито със стотинка от никоя революция .
20
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Именно защото българите в 2013 година продължават да говорят за комунисти, мисля верно да стана комунист и да разстрелям половината население. И без това не става за нищо.
19
0
 
19
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
" страх, че може един ден да си потърсят правата."*****При войни и смяна на царства, избиването на всички членове на семейството включително и прислугата или е било практика още при древните вааилонци. Избивани са или изпращани в изгнаниене не заради правата а заради отмъщенията.Нови правила трудно се налагат ако съществуват стари законотворци, особено ако народа е обичал своя предишен господар е било вредно да го оставят жив Случая с цар Николай е последен по рода си стар жесток обичай
18
25
 
11
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
17 руската е по страшна мой човек , тя е човеконенавистна и царската и болшевишката империя че и днешната путинова империя.
17
3
 
40
 
! Отговори
Джерджински преди 10 години
До Анабол Стероидов Нямаше нито един руснак...всъщност имаше един. Луначарски - женен за чужденка...Така наречената Велика, че и Съветска соц.революция е руска, колкото аз съм ***...
16
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе великите мислители защо и кои застреля Владо Черноземски?Кои ни резна излаза на Егейско море ?Кои не подари половината народ и територия на Гърци и Сърби.Мислете има интереси ,а тези две империи Франция И Британия винаги са били най-страшните имали са лордове ,но и главорези и безкруполни лобита.
15
22
 
23
 
! Отговори
Сесил преди 10 години
А пък Борисов фашиста убива цивилни хора с гранатомет!
14
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква бруталност о боже ,а двете П...и Франция И Бриания сигурно са цветета?То не е ли да започнеш опиумни воини и да избиеш половината Пекин ,или да си насечеш аристокрацията с нож за глави.Комунизма е цвете пред това дето са правили другите две империи.Ако незнаете нашите нови приятели , са ни осакатили държавата и народа и при освобождението и след 1 световна.
13
19
 
23
 
! Отговори
едно момче преди 10 години
До нечовешкоНе искам да защиттам никой, но ти като толкова оторовен защо не кажеш, какво по добро е направила демокрацията?...Наркотици, ***, женене с *** убииства всичко извратено, което през комунизма е нямало, безработицата, децкото порно, неграмотността и какво ли още не, ще ми отнеме цял ден да изборявам...И впрочем комунизма е сбъркан с диктастурата. Много от западните хората по света са против бездеийстващите царски семеийства...само смучат, анищо не дават за народа
12
7
 
18
 
! Отговори
знам преди 10 години
до violet.damyanova за събитията в Румъния има филм .....това,което показваха тогава е изопачено и не е вярно,т.е. Чаушеску беше разстрелян без съд и присъда...вземете малко се пообразовайте преди да възхвалявате престъпни действия