Трима катастрофирали с мотори в Пирогов

Един е освободен след преглед, другите са с тежки наранявания
2 юни 2011 08:46,
20
Трима катастрофирали с мотори в Пирогов
Снимка: архив Булфото

Трима мъже, пострадали при катастрофи с мотори в различни квартали на София, са приети в "Пирогов", съобщиха от болницата.

Единият от тях – на 41 години, е прегледан и освободен за домашно лечение. Другите двама обаче са с тежки наранявания.

22-годишен мъж е настанен в Първа травматологична клиника с фрактури на дясната подбедрица, на таза и на капачката на дясното коляно. Той е с контузия на мозъка и кръв в обвивката на мозъка.

Моторист на 36 г. е приет в болницата с разкъсване на далака и съмнение за черепна фрактура и мозъчна контузия. Претърпял е спешна операция, при която е отстранен далакът му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
пич преди 12 години
по един *** за тримата!
19
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ооооо....почакайте малко..тя сега се почва...що тикви ще се натрошът това лято...абе на тях майната им решили да се трепят..но ще загинат и нищо неподозиращи и невинни жертви на пътя
18
0
 
3
 
! Отговори
Емо преди 12 години
Хубаво карането на мотор е страст, но всичко с мярка. Не може да караш като диване, последния пример в Швейцария преди дни - бясна бързаща шваба излита от едната страна на магистралата и се забива насреща в група от 8 бавно каращи моторджии и убива двама на място! Тези които карат разумно - им свалям шапка, а за другите като се обърка нещо им пожелавам да пострадат само те, защото лудото каране с мотор винаги завършва по трагичен начин! Не сте безгрешни и безсмъртни!
17
1
 
2
 
! Отговори
язък преди 12 години
за моторите ! Карат като луди ,после автомобилите им пречили !Нали ги виждаме всеки ден на улицата какви *** са !А как се стремят да минат между два автомобила ,виждали ли сте ?!
16
1
 
11
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Значи като човек познаващ мотористи мога да заявя, че доста сериозна вина за ПТП имат и водачите на автомобили. Не веднъж и дваж съм чел из мотофорумите как някой автомобилист е засекал мотор, човека се е пребил и изпочупил като куче, а водача му е казал: "ми сори пич, не те видех". Да не споменавам и онези, които изпреварват при еденично/двойно непрекъсната лента, още повече когато завършват с инцидент.Така, че не търсете вината само в мотористите... Бъдете по-толерантни на пътя!
15
2
 
8
 
! Отговори
NEO преди 12 години
Стига сте хулили мотористите!!! Просто това е техният начин на живот. Който не е имал моторист в къщата си само той не знае какво е :) .Така че оставете момчетата да се забавляват както си знаят и стига сте ги плюли, защото в крайна сметка всеки човек си има няква страст, а повярвайте ми моторите са нещо уникално!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красива снимка - катастрофирал мотор!А иначе слава Богу, че няма пострадали невинни хора!
13
7
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Не мога да разбера какво толкова са ви направили мотористите ,та е тая злоба.Скапани и неможещи шофьори на коли виждаме всеки ден
12
5
 
4
 
! Отговори
Моторист преди 12 години
Остави лекуването... радвам се на цветущо здраве и прекрасен мотор...
11
2
 
4
 
! Отговори
До моториста преди 12 години
Като ти гледам съжденията май не можеш да мислиш! Защо да не ти лекуваме тоя проблем , а да те стържем от асфалта
10
6
 
4
 
! Отговори
моторист преди 12 години
Каот гледам как най ви вълнуват парите на здравната каса... ами трябва ли да ви пожелая да отиват за вас "немотористите"... помислете...
9
9
 
4
 
! Отговори
жаго преди 12 години
единственото по-гнусно от нас жаговците в Б-я са мотористите , затова спя спокойно, че има по- *** и гнусни от мен все пак
8
0
 
6
 
! Отговори
Edi преди 12 години
За Бога, момчета, как карате?!?
7
2
 
12
 
! Отговори
j преди 12 години
Истината е др. моторите са мощни бързи и т.н а в Сф няма къде да се карат. Мотористите от своя страна са *** нахалите и сами си докарват тези беди. Статистиката показва , че 1 -2 са катастрофирали при сблъсак с кола , всички останали целят стълбове , дървета или просто летят като батмани.
6
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе, л айнари...кви хора сте вие бе!?? за кой да отива времето на лекарите и парите на здравната каса...за диванчепрасчии като вас ли? докато има *** шофьори, за които огледалата за обратно виждане са само за гримиране, за бъркане в носа и стискане на пъпки ще има и пострадали мотористи, а и други шофьори. истината е, че никой...включително и петимата по-долу не пази мотористите, поради простата причина, че всеки е разбирач и "страшен" шофьор. ами ако пострадалите бяха ваши роднини? какво?dgd
5
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нормално е като знаем поведението им на пътя. Добре , че покрай тях няма други пострадали
4
0
 
13
 
! Отговори
р преди 12 години
Излиза, че са катастрофирали в "Пирогов".
3
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето за такива отива времето на лекарите и парите на здравна каса!
2
15
 
11
 
! Отговори
Бррр преди 12 години
За там са си, даже и за друго място...като карат като ненормални, никой не им е виновен.*** .....Анонимен...почнах!
1
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПЛЮЕНЕТО по мотористите да започне СЕГА