Къща се срути върху собственика си

Мъжът е в Пирогов, пострадал при строителни работи
Обновена: 20 юни 2011 19:24 | 20 юни 2011 19:22,
18
Къща се срути върху собственика си
Снимка: архив, Булфото

Столичанин пострада тежко, след като част от къщата му в столичния кв. „Люлин“ се срути.

Инцидентът е станал тази сутрин при извършване на строителни работи, уточняват от МВР.

Част от конструкцията рухнала и затрупала 60-годишния мъж.

На мястото пристигнали медицински екипи и пожарникари, които са извадили пострадалия изпод отломките.

Извършеният на място медицински преглед показал, че 60-годишният мъж има множество наранявания и фрактури.

Откаран е в „Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: срутванезатрупан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
така се получава- СТРОИТЕЛСТВОТО в България ,се превърна в КОШЧЕ ЗА *** . Кой може и кой не може, ВСЕКИ "строител" - академик се извъди . От всички , най- големите " строители " са "икономистите "- ВСИЧКИ РАЗБИРАМЕ ОТ ВСИЧКО :))
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"като сложи здрави колони и ги хване със стоманобет. пояси, няма падне "в/у него",..."Ако става дума за носеща, стоманобетонна стена, и над гаража има един два етажа къща, или пък още "по-идеалната" ситуация да е гараж в блок, много ми е интересно как ще заместиш носимоспособността на една стоманобетонна стена със "здрави колони" за да е подсигурена конструкцията срещу земетръс.Прав е човека като ти казва да си траеш и да не се правиш на отворко!
16
1
 
7
 
! Отговори
Do 15 преди 12 години
Mnogo zloba v otgovora. Vaprosa e dali si se zapoznal sas slu4ai, ili kato lekarite prepisvash asperin za vsi4ko. Yova 4e rabotish ot godini na van ne ozna4ava 4e si zapoznat to4no kakvo e se eslu4ilo. Ne se zasigai tolkova 4e sa te narekli otvorko, i 100 godini da si navan ne si rasbral 4e horata sa mnogo po tolerantni kam meneniata na drugite.
15
17
 
4
 
! Отговори
Bauingenieur преди 12 години
Тодорчо, на баща си ще викаш, че се прави на отворен, ясно ли ти е сополанко! Работя в Германия от доста години, като строителен инженер. Освен това повече от 20 години се занимавам с бойни спортове (джудо, карате, кик-бох) и боди-билдинг, 190см на 110кг съм, и ако има късмет някое пишлегарче като тебе, така да ми каже на улицата, че съм "отворен", с един шут в кратуната му така ще я отворя, че и в Пирогов няма да могат да му я затворят.
14
1
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
11много блокове са по тоя модел - при един голям трус ще нападат
13
1
 
5
 
! Отговори
Даниел преди 12 години
Ето това е майстор-малък го хваща,голям го прави.
12
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех,как не го утрепа беее!Този е от диваците които по модела "направи си сам" са по цял ден я с къртача,я с ***.Къртене-мазане,мазане-къртене докато не падне на съседа мазилката а защо не и цялата стена.Селяните в Бг смятат че могат да си ремонтират къщите когато и както си решат.
11
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хм.. в нашия блок има магазини. преди 10 години ги купи един и като започна да кърти... изкара два самосвала тухли и бетон! После раздели мястото с гипсокартон и даде магазините под наем. Аз съм на третия етаж и все си мисля, че някой ден ще стане белята.
10
21
 
14
 
! Отговори
PPP преди 12 години
Така ще е, като дойдоха да ни работят турците от Родопите на тройно по-ниска таруфа за труд!!! Неможе нескопосаници да ми идват в София и да ни подбиват цените на труд и да ми твърдят, че са "майстори" били...Честито да ви е!!!
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
при едно средно силно земетресение много хора ще го последват тоя гений
8
0
 
17
 
! Отговори
[ЦВЕТАН преди 12 години
ИМАМ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ......ЖИВЕЯ В ТРИЪГЪЛНИКА И ДО НАС ЗЕЕ ИЗКОПНАПРАВЕН ОТ СТОИТЕЛНА УЖ ФИРМА В СЛЕДСТВИЕ НА ДЕЙНОСТА СИ НА СЪСЕДА ПРЕЗ ЕДНА КЪЩА МУ СЕ СРУТИ ЦЯЛЯТА СТЕНА/КОЯТО Е НА КАЛКАН/И ВЪПРОСНАТА ФИРМА СЕ ИЗНЕСЕ НИ ЛУК ЯЛА НИ ЛУК МИРИСАЛА........А НИЕ СТОИМ И ЖИВЕЕМ ДО ЯМАТА/ИМАМЕ ДЕТЕНЦЕ НА ДВЕ ГОДИНКИ......И ПОСТРАДАЛИЯ КОМШИЯ Е С ДЕТЕ НА СЪЩАТА ВЪЗРАСТ/.....ОБЕЩАХА НИ СЪСЕДИТЕ НАЕЛИ ФИРМАТА ДА ОПРАВЯТ НЕЩАТА....НО ЕТО ЧЕ МИНАХА ВЕЧЕ ДВЕ СЕДМИЦИ И......НИЩО....ПОМОГНЕТЕ НИ И ДАЙТЕ СЪВЕТ
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много от преустройствата в жилищните сгради се правят без планове или без изчисления на земетръс. Ако се разклати земята, доста сгради ще паднат.
6
1
 
4
 
! Отговори
Тодор преди 12 години
Коментар 5 се отнася за коментар 3
5
4
 
6
 
! Отговори
Тодор преди 12 години
Не познаваш конкретния случай, не се прави на отворен.
4
1
 
13
 
! Отговори
ръП преди 12 години
Ама ще съсипе хубавата му витринка, нищо че след 2 седмици ще се срути целия гараж.
3
14
 
7
 
! Отговори
Bauingenieur преди 12 години
като сложи здрави колони и ги хване със стоманобет. пояси, няма падне "в/у него",...
2
2
 
13
 
! Отговори
taka e преди 12 години
prav si :)
1
2
 
75
 
! Отговори
Тодор преди 12 години
Баща ми е строителен инженер. Една история, на която бях свидетел: Идва един мъж и му носи планове за преустройство на гараж в магазин. Иска да събори две (!!) стени и да ги направи на витрини. Баща ми - "не може, ще падне върху тебе". Че като почнаха едни обиди, едни изказвания - баща ми му съсипвал бизнеса, нищо не разбирал, ... ТОВА Е ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ.