"Kатаджията" Коста: Полицаите ме гледаха с бялото на очите!

Как младежът стана хит в нета, след като спаси трафика на Петте кьошета
Обновена: 19 сеп 2013 10:21 | 19 сеп 2013 10:06,
75
"Kатаджията" Коста: Полицаите ме гледаха с бялото на очите!
Коста на кръстовище. Снимка: Facebook

Неизвестният регулировчик, който спаси трафика на Петте кьошета в София, се казва Коста Кръстев. Последните дни той стана хит в мрежата, след като негова снимка под неспирния дъжд в понеделник следобед обиколи Facebook.

"Леля ми живее наблизо и се връщах оттам, когато видях, че светофарите не работят", разказа той историята си пред bTV.

"Един от трамваите беше застанал по средата на Петте кьошета заради токов удар. Разкарах две коли напред и назад и така отпуших движението", продължи "регулировчикът".

Първоначално шофьорите започнали да го ругаят.

"Не съм се уплашил, 5 минути всеки говореше за майка ми, но след това почнаха да следят моите движения, въпреки че нямах нито жилетка, нито нищо. Ако не бях аз, имаше и линейки, представете си какво щеше да стане, ако нямаше регулировчик в този момент", настоя той.

На въпрос как е успял с нелеката задача, Коста сподели, че кръстовището е с непроменен маршрут на движение от 15 години. "Работих по интуиция, бивш шофьор съм", каза той.

В рамките на час и половина, докато младежът регулирал движението, през кръстовището минали няколко патрулки.

"Полицаите ме гледаха като кучетата с бялото на очите и отминаха", допълни той.

Едва след час и половина, докато той вече умело направлявал колите, тролеите и трамваите, дошли регулировчици от КАТ, които поели нещата в свои ръце.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България е единствената страна в света, в която като видиш нещо нередно и го съобщиш на някое от хилядите ченгета , то те гледа тъпо и вика "звъни на 112 " . Сигурно да не се преработят храстмените.
40
103
 
5
 
! Отговори
вергил преди 10 години
Откъде накъде шофьорите ще спазват указанията на този човек.В закона за движение по пътищата ясно е казано,че ако не работи светофара трябва да се спазват пътните знаци.И какво щеше да стане ако този"регулировчик" даде предимство на автомобил ,движещ се по път без предимство,а шофьора на друг автомобил си спазва знака за път с предимство?Тази постъпка е била много опасна-аз лично в такава ситуация ще спазвам пътните знаци,а не указанията на някой,който няма такива правомощия по закон.
39
0
 
76
 
! Отговори
Владо преди 10 години
Държавата има къде, къде по-важни приоритети - развъждане на ***, примерно...
38
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДаниелХа. По-скоро ще му повдигнат обвинение на момчето, че се е правило на КАТ-аджия.*бана държава сме и това си е.
37
0
 
99
 
! Отговори
info преди 10 години
Държавата сме ние, и ако всеки десети има съзнанието на Коста, няма да се налага да търсим виновни по цял ден. Ще живеем в една по-добра страна. Това трябва да се коментира тук. Без омраза, а със вглеждане в себе си с въпрос "Бих ли го направил и аз? И защо не съм го направил когато се е наложило?"
36
0
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименчакали са да спре дъжда ,за да не се намокрят, горкичките
35
1
 
103
 
! Отговори
Възмутен преди 10 години
То в България полицайте май освен да гледат с бялото на очите и в портфейла друго не правят. А работата им уж е да помагат на гражданите ..
34
0
 
14
 
! Отговори
... преди 10 години
AZ SI MISLIA CHE KOSTA SHTE SI ZABURSHE SEGA NIAKOJA POCHITATELKA POKRAJ TAZI PROJAVA. MNOGO PICHOVSKO :PPPPPPP AZ SUM JENA I SAMO KATO VIDIA REGULIROVCHIK I SE HVASHTAM ZA GLAVATA, A KAMO LI DA VLIAZA V TAZI ROLIA. EVALATAAAAAAA
33
0
 
104
 
! Отговори
. преди 10 години
Да открият кои полицаи са минали от там и да им вземат заплатите в полза на момчето
32
0
 
79
 
! Отговори
габи преди 10 години
браво,ако всеки човек беше отговорен като него,държавата ни нямаше да е в това плачевно състояние
31
75
 
3
 
! Отговори
сценарист преди 10 години
сцен ариста коста чака да жъне успехи от собствените си измишльотини ++++++++спира сигнализация подготвят камери и публика излиза на арената да прави цирк и да го поканят на работа като полицай е е e трябва да му дадат много книжки
30
3
 
68
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
До ВЪЗМУТЕНЧас и половина представители на Закона не са се появили.
29
1
 
103
 
! Отговори
1 преди 10 години
Като трябва да пазят депутатите - 2000 полицая пред парламента. Като трябва да регулират кръстовище - никакви ги няма.
28
30
 
3
 
! Отговори
МУКИ преди 10 години
НЯКАКЪВ МУКИ КОМЕНТАТОР ПИШЕ ПО ДОЛУ коста президент а муки вице боже боже жалки същества разчитат на ситуацията в момента и чакат някои да им обърне внимание божге ела си прибери вересиите
27
90
 
3
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 10 години
КОЙ СПАСЯВА ТОЗИ КОСТА ГЛУПОСТИ++++++ ИСКА ДА СПАСИ КНИЖКАТА СИ И ДА НАМЕРИ РАБОТА В ПОЛИЦИЯТА СЛЕД КАТО Я ОПЛЮЕ МНОГО Е ЗЛЕ ТОЗИ ЧОВЕК ТАКАВА ПОДГОТОВКА Е НАПРАВИЛ КАМЕРИ СОБСТВЕНИ СТРАНИЦИ ОТ ГЕОРГИЕВА АНОНИМНИ ПРИЯТЕЛИ ДА ОГЛАСЯТ НАГЛАСЕНОТО СЪБИТИЕ С М Е Ш Н И ЦИ
26
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО
25
2
 
133
 
! Отговори
DeDe преди 10 години
На това момче КАТ са му отнели книжката .Той се справил по добре от КАТ .Мисля че сега трябва да се отнеме книжката на КАТ ,а неговата да се върне .Браво на това момче ,има и такива ,малко са ,но добре че и толкова ги има .
24
3
 
61
 
! Отговори
Муки преди 10 години
Коста Кръстев - ПРЕЗИДЕНТ !!!
23
0
 
176
 
! Отговори
То всеки го знае преди 10 години
В рамките на час и половина младежът регулирал движението!!!! Катаджиите са изключително корумпирано мързеливо антисоциално отвратително племе. 99% от тях работят рекетьори по пътищата. Ако трябва да свършат някаква работа(когато няма вариант да се скатаят) го правят едва ли не с отвращение. Браво на пича - да е жив и здрав
22
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами то в нашата държава всичко е направено така че да бъде възможно най-трудно,светофаритеса регулирани НАРОЧНО така че да стават задръствания и хората да си късат нервите до работаи обратно. Човек докато се прибере вече е полудял,пие една-две ракии,хапва набързо и ляга -няма време да мисли за това че живота му е пълен хаос. За всичко което да ти разбива нервите и да ти усложнява живота се грижат хора които имат интерес да е така!!!