"Kатаджията" Коста: Полицаите ме гледаха с бялото на очите!

Как младежът стана хит в нета, след като спаси трафика на Петте кьошета
Обновена: 19 сеп 2013 10:21 | 19 сеп 2013 10:06,
75
"Kатаджията" Коста: Полицаите ме гледаха с бялото на очите!
Коста на кръстовище. Снимка: Facebook

Неизвестният регулировчик, който спаси трафика на Петте кьошета в София, се казва Коста Кръстев. Последните дни той стана хит в мрежата, след като негова снимка под неспирния дъжд в понеделник следобед обиколи Facebook.

"Леля ми живее наблизо и се връщах оттам, когато видях, че светофарите не работят", разказа той историята си пред bTV.

"Един от трамваите беше застанал по средата на Петте кьошета заради токов удар. Разкарах две коли напред и назад и така отпуших движението", продължи "регулировчикът".

Първоначално шофьорите започнали да го ругаят.

"Не съм се уплашил, 5 минути всеки говореше за майка ми, но след това почнаха да следят моите движения, въпреки че нямах нито жилетка, нито нищо. Ако не бях аз, имаше и линейки, представете си какво щеше да стане, ако нямаше регулировчик в този момент", настоя той.

На въпрос как е успял с нелеката задача, Коста сподели, че кръстовището е с непроменен маршрут на движение от 15 години. "Работих по интуиция, бивш шофьор съм", каза той.

В рамките на час и половина, докато младежът регулирал движението, през кръстовището минали няколко патрулки.

"Полицаите ме гледаха като кучетата с бялото на очите и отминаха", допълни той.

Едва след час и половина, докато той вече умело направлявал колите, тролеите и трамваите, дошли регулировчици от КАТ, които поели нещата в свои ръце.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
9
 
! Отговори
!!!! преди 10 години
THE POLICE?!?! WE RUN THESE STREETS !!!
20
0
 
82
 
! Отговори
атом преди 10 години
продължение... в дясно от мен имаше канавка вместо аварийна лента и нямаше къде да мръдна.Профучаха 2-3 коли и хоп след тях се задава една патрулка.Дори не спряха да попитат какво се е случило и дали се нуждаем от помощ.За сравнение- в Холандия ченгетата дори премитат асфалта от счупени стъкла при инцидент на пътя.Често се виждат и разкъсани външни гуми на платното,които са предпоставка за ПТП.Е така е драги ми сънародници.Това е България.Държава на корупция и безотговорност.
19
1
 
44
 
! Отговори
аз преди 10 години
браво бе........инак като валне дъжд бягат с патрулките .......
18
0
 
64
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Най показателното освен това, което си знаем за полицията е че другите шофьори никакъв толеранс - още малко и ще почнат да го бият.....малък но много *** народ
17
0
 
63
 
! Отговори
Voltaire преди 10 години
Това е още един пример как всеки може да поеме отговорност, когато има нужните умения и воля. Умните народи градят система, обединяват се и всеки си търси мястото в нея. А глупавите се делят и правят граждански войни. Ние от кои искаме да сме?
16
0
 
37
 
! Отговори
атом преди 10 години
Нашите ченгета трябва да разберат че не са силоваци т.е. мутри на държавна служба,а служители на реда длъжни да се грижат за реда и порядъка в държавата а също така да помагат на гражданите при нужда.Преди 3-4 седмици пътувах от Търново за Габрово,а навън се лееше страхотен дъжд.Бях взел колата на мой приятел и тъкмо бях отминал бензиностанцията на шел при Дряново,когато двигателят започна да прекъсва и угасна.Включих авариините и останах в платното.
15
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
подарете му жилетка.....
14
2
 
39
 
! Отговори
РОФЛ преди 10 години
Еее Йовчо #фоставка момче. Поне да не бяхте мълчали като на**ани 5 дена. Сега вече и да се обяснявате е късно и нелепо!!! Маскари сте... оставка да ви няма.
13
1
 
122
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Едва след час и половина, докато той вече умело направлявал колите, тролеите и трамваите, дошли регулировчици от КАТ, които поели нещата в свои ръце.""-------------------------------------------------------- Тези регулировчици сигурно са дошли от КАТ-Пловдив за това са дошли със закъснение ?! :D))))))))))
12
2
 
102
 
! Отговори
Васко преди 10 години
За пореден път повтарям че трябват сериозни реформи и пре атестация на всички полицай,ситуацията е критична полицията не работи.......
11
2
 
142
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полицайте при дъжд се крият в колите.Ченгетата и техните комуноначалници кога ще разберат ,че полицията е преди всчико институция в помощ на гражданите ,а не обратното.Вижте ги в пунктовете на КАТ за годишните прегледи и регистрации- надути петли,високомерни,велики.....Къде по света има МОЛБОПИС?Покажете ми една страна в която да чакаш и да те унижават за регистрация на кола,книжка и т.н.Да те рзакарват от гише на гише,я вътре да влизат и се обслужват хора ,частни фирми с баклшиши и тъ.н.Докога
10
2
 
45
 
! Отговори
Неутрален преди 10 години
До menРегулировчик(нищо, че е моче на пътя без униформа). То описанта ситуация би могла да се сличи и при регулировчик с униформа. Търси позитивното!
9
3
 
115
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Търтей те си стоят на сухо в колата а този човек им върши работата!това е скандал за който трябва да се накажат служителите който са видя ли хаоса и са отминали,ами само те ли са!?хора и ни я плащаме заплати и привилегии на такива служители жалко и позорно............
8
1
 
159
 
! Отговори
иван преди 10 години
поздравления за този човек!Ето примера, че когато я няма "държавата", народа взема нещата в свои ръце и оправя бакиите.Така трябва да се случи и сега ,за да се оправи България.Още веднъж поздравления за приятеля!Само не разбрах зашо е бивш шофьор?
7
40
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ниски са им заплатите на куките и затова са се забавили.Пък и са доста малко на брой...недостиг има
6
1
 
155
 
! Отговори
... преди 10 години
Ченгетата си минават от там и вместо да поемат щафетата, си седят на сухо.После ми пушат пред парламента и реват за заплати,търтеите.Това само в БГ го има.Браво на момчето иначе.
5
70
 
39
 
! Отговори
men преди 10 години
супер гледка - двама се удрят на 5те кюшета идват поциаи и се хващат за главата:ама той кво като се движи по пътя с предимство на мен момчето ми даде предимство...Кое в закона е с най-голяма тежест:регулировчик, светофар, знак, маркировка или МОМЧЕ на ПЪТЯ???
4
3
 
112
 
! Отговори
Georgo desu преди 10 години
Евала машина...
3
0
 
162
 
! Отговори
Катаджия преди 10 години
Браво юнак!
2
2
 
177
 
! Отговори
дедо Йов преди 10 години
Евалата Коста!!!