Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели

Карал децата да продават гривнички, после им събирал парите
30 юли 2015 09:47,
207
Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели
Снимка: Нова телевизия

Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя.

По думите на свидетелите 11-годишният му внук продавал гривни и много хора, седнали в околните кафенета, се дразнели от този факт.

Още по темата

"Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева", каза Спиро, който работи в едно от заведенията в близост до мястото на нападението.

Атанас, приятел на арестувания за нападението Борис Петров, разказа, че във вечерта на побоя си купил две гривнички от едно момиченце. След това видял как то отива на масата при дядото и му дава парите от продажбата.

Според него още на другия ден след боя дядото е бил отново в Борисовата градина.

Нападателят Борис Петров беше задържан преди дни и му беше повдигнато обвинение за хулиганство. Той е познат на полицията и е задържан и преди за участие в сбивания и други незаконни прояви по време на спортни мероприятия.

Иначе Борис завършил СМГ с отличие. Сега изкарвал пари, играейки на борсата.

Дядото, Красимир Иванов, категорично отрече внуците му да просят.

"Не искам да коментирам тези долни измислици на медиите. В момента те са с майка си", заяви той.

"Приятелите на бияча ми очевидно искат да го защитят, като лъжат", категоричен е мъжът.

От Столичната община предвиждат да бъдат монтирани камери в критичния участък. Видеонаблюдение обаче имало в района на езерото Ариана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева" - ето я мисълта, начинът на мислене, който подбужда агресия, на хората мозъците толкова са промити вече, че абсолютно всичко, което се случва в живота им е свързано с пари, наличието или липсата им, онези които имат по-малко често са на ръба, макар че може и да не е така, всеки сам може да контролира съзнанието си, а онези които имат мн, повечето пък са на етап възгордяло се его, без грам мозък.
132
0
 
10
 
! Отговори
бг преди 8 години
В една правова държава,в която се плащат данъци за полицейски заплати,за да има защита от посегателства,нещо не могат да се справят,а точно обратно! Там,където полицаите си позволяват да бият без причина младежи,възрастни,хора от които им идват заплатите та ние очакваме да хващат бандити,а прогнилата съдебна система символ на КОРУПЦИЯ от нея какво да очакваме?Бог да пази България!
131
2
 
3
 
! Отговори
бг преди 8 години
До Анонимен Дума срещу дума и от кой? Кой казва,че децата просят и защо го казва? А кой е моралист в случая и осъжда? Кой има право на посегателство над авториета,личното пространство на личността- дядото казват,Човекът си има име!
130
3
 
14
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
Твърденията на тоя на снимката са толкова достоверни, колкото аз да твърдя, че съм астронавт. Гледах го по телевизията, че и другия, и трябва да ви кажа, че такъв като ти каже "добър ден" ,ако ти каже изобщо, погледни към небето да видиш де е луната, т.е. ако се яви в съда и продължава да твърди същото, спокойно може да бъде съден за лъжесвидетелство, без доказателства. После и друго. Тоя е 100% свързан с биячите, така че е от ясно по ясно, че се опитва да измъкне аверчетата си...
129
3
 
23
 
! Отговори
Grom преди 8 години
На мен като ми предлагат дечица гривнички от ластици, културно, вежливо и с възпитание отклонявам "офертата". Няма нужда да млатиш някой, за да му кажеш, че няма да му дадеш пари!!
128
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъже свидетеля тои е наркоман
127
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българина е егоист не го е еня за нищо
126
2
 
15
 
! Отговори
Цък преди 8 години
Яяяя, мЪ Шимпанзетата можели да говорят?????Пратете го направо в Холивуд, бе!!!!!!!!ПСДържава, в която Престъпниците имат повече права от Жертвите си е обречена на хаос и безнаказано насилие!!!!
125
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СПОРЕД ВАС, МОРАЛИСТИ И БОРЦИ ЗА ПРАВДА, КАКВО ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК, КОЙТО ПРИНУЖДАВА ДЕЦАТА СИ ДА ПРОСЯТ?!
124
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз също съм доста ***, но никой досега не ме е нападнал или обидил заради това, никой не яде бой за нищо, винаги има причина!
123
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KRADZITE ,NARKOMANITE,BIACITE IMAT PRAVO NA ZASHTITNA TRIBUNA--BG.DNES.ZAVARSHIL E S OTLICEN,OT DOBRO SEMEISTVO NO PO DUSHA E BIAC I NASILNIK.V ZATVORA MNOGO OBICAT MLADITE OTLICNIZI.
122
8
 
32
 
! Отговори
Гроб преди 8 години
Осъзнавате ли колко малоумно е заглавието ви? Още повече даване на трибуна на наркомани и скинари, които са най-долната клика на обществото, много по-долна от * и просяци, ви прави съучастници в бъдещи подобни "заслужени" побоища?!? А тезата, че си заслужил боя защото внуците му продавали гривнички и им взимал парите може да я изложи само много *** индивид. Нали са му внуци - какво да правят с парите 8-годишни - да ги дават на такива като този от снимката за дрога ли?
121
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкото шимпанзе, купило си 2 гривнички от момиченцето, какво ужасно преживяване. Разбира се, че пребиването и на момиченценцето, и на дядо му са задължителни в случая.
120
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като го гледам "свидетеля" какъв е и моментално му повярвах.
119
4
 
20
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН 2 преди 8 години
ТОВА НА СНИМКАТА ЖИВЕЕ В РЕДУТА И ВСЕКА ВЕЧЕР СЪБИРА В ДВОРА ИМ НА ПОПОВА ШАПКА 45 ТЕЯ *** СКИНАРИ И ЧАСТ ОТ АГИТКАТА НА ЦСКА.ПИЯТ ДО ЗОРИ СЪС СИГОРНОСТ И СЕ ДРУСАТ. КАТО СЕ РАЗПАСАТ ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА СПЪТ АМА МАЙ СИ НАМЕРИХА МАЙСТОРА , СЕГА СА ГИ ПОГНАЛИ КОМШИИТЕ ИМ ИМ ОТ СЪСЕДНИТЕ КООПЕРАЦИИ ПО СЪДЕБЕН ПЪТ, МН.ЛОШИ И НАХАЛНИ ХОРА. ПОЛИЦИЯТА МН. ДОБРЕ ЗНАЕ ЗА ТЯХ АМА НЕ ЗНАМ КАКВО ЧАКА ДА СТАНЕ НЕЩО МН. ЛОШО ЛИ ЗА ДА НЕ СА ГИ ВКАРАЛИ ВЪТРЕ ДО СЕГА. ЗАСЪЖАЛЕНИЕ НЕ РАБОТЯТ
118
5
 
17
 
! Отговори
Дфгхклйжц преди 8 години
И каква е вината на дядото не разбрах точно. Аре да се избиеме че не се харесваме!
117
4
 
19
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
СЕГА ПЪК И СВИДЕТЕЛИ... АКО ВСИЧКИ СВИДЕТЕЛИ СА КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА, ЯСНО! ТО ПО ЛУКАВАТА МУ ФИЗИОНОМИЯ ЛИЧИ КОЛКО НАДЕЖДЕН СВИДЕТЕЛ МОЖЕ ДА БЪДЕ. ТОЗИ ЗА ПАРИЧКИ КАТО НИЩО ЩЕ СТЕНЕ "КОШЕРЕВСКИ СВИДЕТЕЛ"
116
4
 
9
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Ми, що търпят от органите на реда наличието на така наречените "скин хедс"? Нима е законно да съществува такова доказано престъпно общество? Един път не се чу: Скинари помогнаха за еди какво си, на еди кого си... А, само скинари пребиха тоя, пребиха оня... И всичко това става със съгласието и знанието на органите на реда... Я, да ги обявят всичките тия бръснати глави извън закона, и да видим дали няма да се кротнат, а?
115
6
 
20
 
! Отговори
защо? преди 8 години
Защо правите реклама на биячите? Кой ви плаща за това?
114
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо не мога да ви разбера версията ***. Защо тогава тия мъжаги са отишли първо да тормозят детето, да го обиждат, да го бутат? Нали дядото е виновния? Айде да си оправите версията и тогава я повтаряйте